kayıt

gizli

  1. 13
    10 senedir fazla süredir yazarlık yapıyorum, daha bu butonun hikmetini yeni yeni çözmeye başladım. 10 yazardan yaklaşık beş tanesinde bu özellik aktif. Yani o sırada içeride olduğunuzu, yazılanları okuduğunuzu bilmenizi istemiyorlar. Bu durumda insanın aklına iki şey geliyor. Birincisi: özel mesaj alımını herkese veya belirli kişilere kapatamayacak kadar geri zekalılar. İkincisi de mesajlar butonunda fingirdeşiliyor.
  2. 12
    İçimizdeki irlandalılar.
  3. 11
    belirgin olmayan.
  4. 10
    (bkz: secret)
    (bkz: secret police)
  5. 9
    Kökü giz'den gelmektedir.
    Giz esrar,sır anlamina gelmektedir.
    Yukarıdaki girdilerden anlaşıldığı üzere gizli , gizemli olan şeyler her zaman insanin ilgisini çeker.
  6. 8
    (bkz: online listesindeki gizli yazarlar)
  7. 7
    An itibariyle 7 tane olandır. Kendileri ile tanışmak istiyorum. Çok uzak, ulaşılmaz birer insanlarmış, medyatik bir simaymış gibi geliyorlar bana... 7 gizli yazar, lütfen bu entryi favlasın < 3
  8. 6
    (bkz: Okült)
  9. 5
    Sözlükte kim olduğu bilinmeyen efsanevi yazarlar. Cia, mossad, gestapo, kgb ajanı da olabilirler. Bir ünlü sima da olabilirler. Hatta "demet akalın'ı Twitter'da ölümüne savunma timi" üyesi de olabilirler.

    Üçüncü ihtimal daha korkunç tabii, umarız onlar değildir. Bu sis perdesi aralanana kadar Hareketlerimize dikkat etmeliyiz.
  10. 4
    bilinmez.
  11. 3
    (bkz: confidential)
  12. 2
    askeri birimlerde rütbesi düşük olan askerlerin ya da erlerin görmesinde sakınca doğuran dosyaların veya bilgilerin aldığı kategorilerden biridir.
  13. 1
    - Görünmez, belli olmaz bir durumda olan, edimsel karşıtı.

    - Başkalarından saklanan, duyurulmayan, saklı kalan.