kayıt

internette tanıştığı kişiye aşık olmak

  1. 1
    kızlar açısından gerçek hayatta kaybeden olmak, kimselerin beğenmediği kişi olmak, kimseyle kendini bağdaştıramamak, mutsuz olmak, reddedilmek, çirkin, şişko, küçük göğüslü, at suratlı olmak veya sapkınlık sahibi olma durumlarında vuku buluan durumdur. ben seni merak ediyorumlar, bir fotonu görelimler, iki ay sonra oraya geliyorumlar, falanlar filanlar.

    erkekler mi.? nefes alsın yeter amk.
  2. 2
    internette kimse ile tanışmamış bireyler olduğunu hatırlatır .

    cod ve bf sunucu*ları hariç tabi .
  3. 3
    zordur. merak içini yer. güvenmek ayrı bir meseledir.
    hiç bulaşmayın derim...
  4. 4
    (bkz: hayal kırıklığı)

    sapkınlıktan başka bir şey değil. dışarıya çık sağa sola bir bak. görmediğin dokunamadığın birine nasıl aşık olabiliyorsun? çok iyi tanıdığını bilenler de var. saçmalıktan başka bir şey değil. beni ben anlattığım kadar bilebilirsin. uzak mesafe ilişkilerinin hangisi uzun sürmüş merak ederim..
  5. 5
    aşkın aslında ne kadar basit bi durum olduğunun göstergesidir. ya da insanlar mı çok basit diyelim ?*
  6. 6
    olur öyle.

    internetten ordan burdan tanışırsın. öyle bir tanışmaktır ki bu, tanıdığım dediğin onlarca insandan daha iyi tanırsın o'nu. mesala on yıllık arkadaşının hayallerini bilmezsin. sormaya ihtiyaç duymamışsındır ya da lafı geçmemiştir. arkadaşın da seni bimez. hayallerini, korkularını, umutlarını..

    ama bilmem hangi ağla ile bağlandığın, kabloların milyon uzaklıkta olduğu adam her şeyini bilir senin. yansıtmak istediğini, yansıtamadıklarını..

    bilgisayarında seçtiği yazı stilini dahi aklında tutarsın. 'times new roman'
    her şeyini önemsersin. sigarayı nasıl içtiğini, külünü nasıl attığını, sigarayı nereye kadar içtiğini.. hatta merak edersin sigarasını bitirdikten sonra en uçtaki süngerimsi kısmı koklayıp koklamadığını..

    göremezsin ama bunların hiçbirini. sadece tahayyül ettiğin kadar vardır o adam. yakışıklı mı çirkin mi, uzun ya da kısa boylu mu, ağladığında yüzünün nasıl şekil aldığı, dişlerinin nasıl olduğu, yüzünde kırışıklık var mı yok mu.. hepsi tahayyülünde..

    e nihayet bir fotoğrafını görmek nasip olur. fotoğraf kategorize edildiğinde iyi-kötü saçma birer kulp. sen o fotoğraftan önce aşık olmuşsundur. tek bir fotoğraf. bakarsın, yakınlaştırırsın.. her detayi hafızana kazımak istersin.

    belki normalde yanından milyar defa da geçmiş olsa fark etmeyeceğin bir adamın saatlerce fotoğrafına bakmak..

    sonrası mı dostlar?
    sonrasında hiçbir bok olmuyor..