kayıt

kylo ren

  1. 1
    sith değil, lord değil ne lan bu? kim bu demek istediğim star wars'un 7. filminden bir karakter. filmi henüz izlemedim bilmiyorum. yorumlardan okuduğum kadarıyla tanım yaptım.

    izlemiş birisi bizi aydınlatsın plz.
  2. 2
    çatlak bir kristal ve antik bir metot ile ışın kılıcı yapmayı başarmış, ancak kılıç yarrak gibi olunca lan bunu yanları açayım alttan hava alsın deyip yanlardan iki adet delik açmıştır. ışın kılıcına yaptığı bu muamele jedilerin yıllardan beri öğrettiği mangal sönecek gibi olursa alttan aç hava alsın evladım tekniğinin bir sonucudur. kendisi bir mühendis başarısıyla kılıcına güzel bir modifiye yapmıştır. ayrıca kılıcı kendisini temsil etmektedir. stabil değildir pek güven veren bir durumu yoktur ancak işini mutlaka yapar.
  3. 3
    Star wars tarihinin ergen genci.

    Sinirlenince kıçı kırık ışın kılıcıyla önüne gelen herşeyi parcaliyo gerizeka. Senin deden böyle miydi yavrum? Git azcık feyz al lan, maske takıp kapşon geçirmekle olmaz bu işler.
  4. 4
    Star wars tarihinin heybetli, 190 cm olan genci.

    Dedesi de boyleydi bunun. Koydular mı oturtuyolar. Ama sivilce proplemini halletmek lazim. Yoksa rey seni begenmez.
  5. 5
    Rezil ve salak.

    Hurdacı kızdan nasil dayak yedi aq. *
  6. 6
    Kendi imkanlarıynan yabtığı kılıç, duman olmustur.

    Dark side şövalyesi gelsin hurdacı bir şırfıntıya yenilsin. Ay tahammul edemiyorum.
  7. 7
    epey beğendiğim karakter.

    yeni üçleme bitince efsane olacak, hep aynı şey oluyor lan. ben şimdi kafamı bozmuyorum o yüzden, bu moda değişip kaylo sevme modası başlayınca boşa gidecek bozduğum kafalar.

    diğer sith lordları inceleyelim gerçi kendisi sith lord değil:

    sidious: ian mcdiarmid faktörü ile tüyler ürperten bir tipi var. ama tip, karakter değil, değişmiyor, ürperten bir kötü figür.

    vader: ilk üçleme açısından konuşuyorum sonuna kadar değişmeyen yine korkutucu güçlü kudretli kötü figür.

    darth maul: geçmişi bile yok, yine korkutucu görünen güzel döğüşen figür.

    darth tyrannus: karizmatik, bilge görünen oyuncu etkisiyle de saygı hissettiren ama yine değişmeyen figür.

    bunlar ana karakterler gibi çatışması olan, değişen, özdeşleştirme yaratan karakterler değiller. sadece vader, o da en sonda değişiyor o kadar.

    kylo böyle bir tip değil. filmin ana karakteri gibi sıkıntıları olan, gelişmekte olan, gelecekte nasıl değişeceği merak edilen potansiyele sahip özdeşleştirme yaratabilecek kısaca korkutucu kötü figür ihtiyacını gidermek için var olmayan bir karakter. vader ile alakası yok, zaten bütün mesele vader olamaması.

    yok maskesini çıkarmış karizması bitmiş -zaten karizmatik olmaması gerekiyor, olabilse problemi kalmayacak vader çakması olacak o zaman-, yok ergenmiş -bir karakterin ergen olması ne zaman kötü bir şey oldu onu da anlamıyorum-, yok dengesizmiş, boş eleştiriler bunlar.

    şimdi gelecek iki filmde büyük potansiyel var. doğru şeyler yapılırsa efsane olabilir bu karakter, yapılmazsa cücük olarak anılır. ama bu çok normal, üçleme çünkü bu tek bir film değil, bitmedi ki daha yeni başladı. her şeyi sıkıştırıp bıraksalar sonraki filme gerek kalmaz o zaman değ mi?
  8. 8

    -- spoiler --

    dedesi anakin'in oğlu için sith olmaktan vazcaymasının aksine babasını şiş kebap yaparak en azından kararlı bir kötü olacağını göstermiş star wars karakteridir.

    -- spoiler --
  9. 9
    iç çekişmeleri iyi yansıtılan karakter.

    aslında oynayan oyuncuyu beğenmedim. karakter için güçsüz gibi duruyor. ya da yönetmenin istediğini çok iyi canlandırıyor ve güçsüzmüş rolünü iyi beceriyor.

    ikinci yada sekizinci filmde dönüşümünün tamamlanmasını bekliyorum. daha kararlı bir sith olacak gibi.
  10. 10
    Adamın tipsiz bir karizması var lan. Bazen aşık oluyorum, bazen tipini s2kyim diyorum.

    Oyy kylo ren kylo ren
    Nedur bu güzellikler?
  11. 11
    Girls dizisinden tanıdığım abinin canlandırdığı karakter. Bakın bu adam çok sağlam bir oyuncu ve o çirkinliği aşırı derecede karizmatik ve seksi. Ben role çok yakıştırdım kendisini.

    Ya anakin skywalker'ı oynayan abi gibi yakışıklı olsa ciddenhoş olmazdı bence. Cast seçimi sadece güzellikten yakışıklılıktan ibaret olunca ben sıkılıyorum.
  12. 12
    senin deden sağlık sorunlarından takıyordu o maskeyi senin neyine lan maske takmak . babana lazer kılıcı çektin yaşatırlar mı seni ha !1!!!
  13. 13
    ikinci filmde demire çıkıp stormtrooper'lara 3'lü çektirmesini beklediğim karakter.

    ben bu karakteri beğendim. adam vader'ın torunu han solo ve prenses leia'nın çocuğu. tüm karakter yapısını buradan alıyor. başlı başına bir aydınlık ile karanlık savaşının sonucu.

    star wars'ta sith lord'larının ya da kötü karakterlerin kötü olmasının nedeni güçlü zaafiyetler. anakin'in vader olmasının en büyük nedeni padme. kylo ren'in ise 7 sülalesi kötü olmaya müsait zaaflık taşıyor.

    ilk filmde biraz yavan kaldı eyvallah ama 2. filmde çok can yakmasını bekliyorum.

    bir vader olamaz tabi ama karşılaştırmak da manasız bence.
  14. 14
    Adam Driver isimli oyuncunun canlandırdığı star wars karakteri.
  15. 15
    Abi yarrak yarrak konuşmayın. Rey'le kardeş degiller, hatta rey'in skywalker sulalesinden bile olduğunu düşünmüyorum.
    Han solo ve prenses leia'nin sadece bir çocuğu vardır, o da "ben solo" yani ren şövalyelerinin başı "kylo ren"dir. Ayrıca last jedi filminde geri kalan 6 ren şövalyesini de göreceğiz. *
    Star wars 8: last jedi, 15 aralık gibi yakın bir tarihte vizyonda bizlerledir.
    Hadi bakalım.*
  16. 16
    Bir tanecik ren şövalyem kavuşmamıza çok az kaldı.

    Ayrıca kendisi sith değildir.
    Sith değildir.
    Sith değildir ve de sith değildir.
  17. 17
    3 senedir kıymetli gözdemdir. Ayın 13'üne az kaldı, halvet yaklaşıyor...

    Ayrıca sith değildir, bir asker gibi eğitiliyor. Gelip yarrak yarrak; "eğveğveve tropperdan dayak yedi .dodd.d" yazmayın. Yaralıydı orda. Kalbinizi kırarım, kafanızı da.
  18. 18
    baba katili, hayırsız evlat. hain. kişiliksiz. özenti, ergen velet.*
  19. 19

    Kylo ren; israil için kudüs neyse sen de benim için o'sun, maybelline için maskara neyse; sen de benim için o'sun, liseli ergen kızlar için oksidasyon suyu neyse; sen de benim için o'sun, kıvırcık saç için saç bakım yağı neyse; sen de benim icin o'sun, ben10 için gri madde neyse; sen de benim için o'sun, iphone için şarj makinesi neyse; sen de benim için o'sun, mark zuckerberg için facebook neyse; sen de benim için o'sun, heijan için bonzai neyse; sen de benim için o'sun.

    Yakışıklı kaslı ve kasksız şövalyem, o vicut neydi? Titrettin beni titrettiiiin.
    Bir dahaki film 20 aralık 2019'da. Daha fazla çıplak görünmen tesellisiyle. . arada taşak dekoltesi filan versen hiç fena olmazshzsh
    Seni seviyorum, her zaman 1 numaralı gözde cariyem olarak kalacaksın.
    XX
  20. 20
    sümüklüye bak, snoke'u öldürdü ama karşısında skik ve normal bir insan kumandan varken bile "ben öldürdüm" diyebilecek kadar bile dik duruş sahibi değil.* öldürmesine öldürdü tabi ama bu özenti, kibirli, sümüklü, beceriksiz bir ezik ayrıca hastalıklı, saplantılı ve çarpık bir akla ve ruha sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor.*