kayıt

kızlı erkekli denize giriyorlar

  1. 1
    bir yeni akit paçavrasının heberidir.

    CHP?li belediyeden ahlâksız kamp adı altında başlayan karalamada, 9-10 yaşındaki çocukların beraber ücretsiz yaz kampı yapmasından yakınmışlar. el insaf demekten başka birşey diyemiyorum. bir de kızları sansürlemişler. e tabi o 9-10 yaşındaki küçücük kızın evlilik çağı geldi ve siz küçük seversiniz. tahrik olmanız normal.

    www.yeniakit.com/...

    --! alıntı !--

    Geçtiğimiz yıllarda ahlaksız görüntülere sahne olan ?Gençlik ve bira festivalleri? tertip etmesi ile gündeme gelen belediye şimdi de ?Gençlik Kampları? düzenliyor. 10-15 yaş arası kız ve erkek çocuklarını aynı kampta toplayan belediye, birlikte rahatlıkla denize girebilmeleri için çocukların mayo ve şort ihtiyaçlarını da karşılıyor. Kampta çocuklar geceleri çadırlarda kalıyor.
    ŞORT VE MAYO GiYEREK
    BERABER DENiZE GiRiYORLAR
    Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eğitmenler eşliğinde tatil yaptırılan çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak, spor yaparak, kitap okuyarak ve gezerek tatillerini geçiriyor. Yapılan faaliyet arasında daha önce birbirini tanımayan çocukların kız ve erkekli olarak beraber denize girdirilmesi dikkat çekiyor. Kızlar mayo ve bikini giydirilerek erkeklerin yanında denize sokuluyor ve beraber denizde oyunlar oynattırılıyor.
    DUYARLI VATANDAŞLAR TEPKiLi
    Ergenlik çağındaki gençlerin bu şekilde karma kamplarda bir araya getirilmesi ve uygunsuz kıyafetler giydirilerek yan yana oyunlar oynattırılması duyarlı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Bunun yanında belediyenin borçlarını ödeyememesi sonucu haciz gelmesine rağmen bu tür ücretsiz organizasyonların düzenlenmesi anlamsız bulunuyor.

    --! alıntı !--
  2. 2
    insanı şaşırtması gereken ama artık şaşırtmayan haberdir.

    ellerinde olsa denizi de ikiye böler haremlik selamlık yaparlar.
    gerçi var öyle sahiller sadece bayanların ya da sadece erkeklerin girebildiği.
    kızları sansürleme işi de iyimiş.

    benim en çok dikkatimi çeken cümle şu oldu.

    karma kamplarda bir araya getirilmesi ve uygunsuz kıyafetler giydirilerek yan yana oyunlar oynattırılması duyarlı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

    bu neyin duyarlılığı arkadaşım ?
    duyarlı vatandaş onlarsa biz neyiz ?
  3. 3
    çocuk yada yetişkin insan kalbinde ne varsa o şekilde yaşar. şahsımdan örnek vermek gerekirse. 17 yaşında bir arkadaşın yanına tatile gitmiştim. ailesi onu biraz frenlemem için beni kullanıyordu o ayrı. neyse. içkiye yakın zamanda tövbe etmiştim. günlerden bazıları kumsalda geçiriyordum. geceler gündüze karışıyor. bizimkiler arada dağıtıyor. kimileri koylarda sevişmeye kaçıyor. gençlik ortamı. onlar votka, bira götürürken ben de pepsi twist ve sigaram ile demleniyordum. sırt çantam da altıma geçirebileceğim bir eşofman altı bulunuyordu. namaz vakitlerinde kumsalın tenha bir bölgesine çekilip denizde abdestimi alıp psulam ile kıbleyi tayin edip namazımı kılıyordum. sonra geliyordum ortama. karşımda bikinili hatunlar olması pek bir şeyi değiştirmiyordu. arada başka nedenlerde dolayı tartışıp dursak da islam konusunda pek tartışmadık. biraz uyumsuz biriydim. kabul ediyorum. hatta namaz kılacağım zaman evini açmak isteyenler de oldu. insanlar olarak, insanca yaşadığımızda sorun olmuyor. günümüzde iki tarafta iyice zıvanadan çıktı. insanı düşünen yok. o yüzden sade, basit bir insanım. ve her iki taraftan da bıktım.
  4. 4
    sinirden güldüğüm haberdir. birbirini tanımayan gençler hep beraber denize giriyorlar demiş. sen sahile indiğinde zaten hepsi akraba değil mi?

    kızları da mozaiklemişler. *