kayıt

reklamın iyisi kötüsü olmaz

  1. 1
    * *

    bir şey duyulsun da nasıl duyulursa duyulsun şeklinde düşünen insanın çıkardığı sözdür. haklı bir yerde ama ürüne göre değişir tabi.
  2. 2
    beceriksizliğini örtbas etmek için beceriksiz birinin uydurduğu kılıf. böyle diye diye nice kötü reklam izlettirdiler bize.
  3. 3
    amaca göre doğruluğu değişen önerme. reklam benim firmamı insanların kafasına soksun diyorsan hakikaten reklamın iyisi kötüsü olmaz. ha ben bu insanlar sadece beni hatırlamasın ürünlerimi de satın alsın diyorsan işte o zaman ayık olacaksın güzel kardeşim. reklamın kötüsü olur. baya olur hem de. hangimiz unutabildik dabi dabiiiiiiiiiiiiiiii dabi dabiiiiiiiiiiiiiii mısııııııııııır çereziiiiiiiiiii şarkısı eşliğinde hayatında hiç yemek yememiş çocuğun kuruyemiş yemesini. hangimiz unutabildik ege balın kafiye için türkçenin anasını siktiğini. unutmadık. e gidip alır mıyım ben o ürünü almam. reklam anlayışı ege bal yiyınız olan ve bunu utanmadan yayınlayan firmanın balından ne hayır gelir allah aşkına. yapmayın etmeyin reklamcılar.

    not: sözlükte reklam sektöründe uğraşan insanlar varsa o.k. rötar ile ilgili çok deli reklam fikim var. özelden ulaşın.
  4. 4
    On numara bir bakış açısıdır. İnterneti kapatınca uzaklaşabileceğiniz ortamlarda kullanabilirsiniz ama hayatınızda kullanmayın.
  5. 5
    Büyük yalandır.

    Şu varken başka reklam izler miyim?

    www.instagram.com/...
  6. 6
    Takip edilmesi gereken anlayıştır, özellikle tc'mizde zamanla her şey unutulduğundan ün sahibi olmayı amaçlamak yeterli olacaktır. Kimse hatırlamaz nasıl kazanıldığını bu ünün.
  7. 7
    youtube türkiye için adeta slogan olabilecek sözdür.