kayıt

galatasaray sözlük

  1. 1
    son yaşanan gelişmelerden sonra* dün itibariyle sözlük admini hagi'nin duyurduğu üzere yazıma kapatılan sözlük*.

    --! alıntı !--

    sevgili kullanıcılar,

    üzülerek söylemek istiyorum ki; günbegün galatasaray sözlük'ün hedefinden ve amacından saptığını gözlemliyoruz. son gelinen noktada ise işlerin artık içinden çıkılmayacak noktada olduğunu görüyoruz.

    galatasaray dışında hiçbir kaygı gütmeden tamamen amatör duygularla kurulan bir oluşumun artık yönetilemeyecek kadar büyümesi şu aşamada ne yazık ki bizlerin ellerini ve kolarını bağlamakta.

    sözü çok fazla uzatmadan; bir çözüm yolu bulana kadar galatasaray sözlük'ün geleceği için önümüzdeki ay 5. yılını dolduracak galatasaray sözlük'e bugün itibarıyla kilit vuruyoruz...

    hoşçakalın...

    --! alıntı !--

    *
  2. 2
    galatasaray'dan fazla fenerbahçe'nin konuşulduğu sözlük. galatasaray taraftarının geneline yayılmış bir olay olduğu için doğal karşılanıyor tabi.
  3. 3
    önemli bir sözlüktü ancak son dönemde siyasetin dozunu ayarlayamayınca sonunu getirdi...
  4. 4
    sözlüğe bir yazar olarak neden giremediğimi bile açıklamaktan aciz yönetime sahiptir ama mesele galatasaray sevgisi dediğim ve iyi yazan aslanlar olduğu için gönlümde yeri hep ayrıydı,sebep sonuç demeyeceğim şimdi uğraşamam da ama geri dönüş olacaksa bizi eski havasından mahrum bırakmayacak yeni bir anlayış şart.
  5. 5
    spor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilmek, galatasaraylı olmamdan dolayı benimle aynı hisleri paylaşanları okumak gibi nedenlerle sıkça takip ettiğim sözlük. her gün bakındığım için olaylardan sanki kutup sözlükteymişçesine haberdarım. önce referans yöntemi ile adam almaları başlıca sıkıntı idi. seviye düşmesin diye yapıyor olabilirler ama trollerden tut fenerlilere, her fırsatta laf çakmak isteyenlerden adaleti sağlayamayan yönetimine kadar dışarıdan görünen tablo vahimdi. dünkü gelişmeler de yönetimin tutarsızlığından kaynaklandı bence. her yer taksim her yer direniş başlığından dolayı olaylar gelişti.

    gezi parkı ile ilgili görüşlerimi belirtmiştim. fikir olarak sonuna kadar yanındayım. ama ilk birkaç günden sonra bazı gruplar prim yapmaya çalıştı ve bdp bile şov yaptı. yani birazdan yazacaklarımın gezi parkı olaylarının kendisi ile alakası yok. galatasaray sözlük yönetimi, olayların olduğu günlerde siyasi başlıklara izin verdi herkes içindekileri döksün diye. bir müddet sonra da silineceğini belirtmişlerdi. spor sözlüğü konseptine sahip bir sözlük için gayet normal bir durum. ancak bazı yazarlar faşist dedikleri yönetime karşı da faşistlik yaptılar. adamlar silinecek dediler, bunu biliyorladı ancak siyasete devam ettiler. iktidar yanlıları da onlara karşılık verince işler karıştı.

    yönetimin hatası ise standardı ayarlayamamak oldu. ilk günlerinden beri sözlükte birtakım yazarlar, ima yoluyla da olsa bazı siyasi ve dini görüşlere laf sokarak siyaset yapıyorlardı. yönetim bunlara birşey yapmayınca azıttılar. silineceğini bile bildikleri halde tepki gösterdiler. aynı zamanda yönetim, adam gibi adam recep tayyip erdoğan başlığını silmedi. yönetimin hatası en çok burada görüldü.

    sonuç olarak siyasetten %100 arınıp sadece spora yönelmesi gerekn sözlük olduğunu düşünüyorum.
  6. 6
    son zamanların en iyi indexini hazırlamış sözlüktür. duygulanmamak elde değil.

    www.rerererarara.net/...
  7. 7
    bir zamanlar yazarı olduğum oluşum.
  8. 8
    spor ve siyaset ayrı konuşulacak bir ülkede yaşamadığımız için seviye ve denge korundukça karıştırılması, boş kafa futbol muhabbeti yapılmasından çok çok iyidir. aslında spor demek yanlış olur, futbol demek de yanlış olur, bu ülkede etkenlerin dedikodusu konuşulur yoksa safi futbol olsa memlekette ne ala.
    kaliteli futbol izleme durumu zaten yok hatta soğunma aşamasına yaklaşabilirsin rezil futbol izlemekten.
    hepimiz biliyoruz siyasetin en büyük oyuncağıdır futbol ve spor dallarıdır.
    kötü, ters, bile bile bir yaşam alanında barınan nesillere, kazanma ve bunun karşılığında neyi çiğnediğinin önemi olmadığı aşılanmıştır.

    şimdi bunun galatasaray sözlükle ne alakası var derseniz, bir takım eleştiriler karşılığında ortaya çıkıveren abeyler yüzünden, karmaşa yaşandı bünyede ve biraz da denetim zaafı, yönetim sorunu da var bunu kabul etmeliler.

    ama nedir ki bir konuda fikrin; neden böyle oluyor sorusundan bir yerlere çıkamasın, yahut bunu söylemeye hakkın olmasın, bir yazar bugün diyor ki yazacağım ama kapatırız diyorsunuz, bu ne? ..alt tarafı sözlük lan milyon tane var ama kimse ters açıdan bakmadığı sürece açığız, minnetle (!)

    her neyse hala giriş yapamama rağmen bugün baktığımda yine futbol uyuması tavrının dışında yazılar gördüm selam ederim aslanlara. kapatmakla olmaz bu işler en kötüsünü bile kapatmak çözüm değildir, kime dokunduysa kim yanlış dokunduysa.
  9. 9
    tekrardan müthiş bir introya imza atmış sözlük.

    hazırlayanların ellerinden öpmek lazım.

    teşekkürler Galatasaray Sözlük.

    www.rerererarara.net/...
  10. 10
    daha önce de genel fikirlerimi belirttim bu sözlük hakkında. o tarihten (yaklaşık bir yıl) beri bir şey değişmedi, aksine daha beter oldu. en alakasız durumda dahi otu boku siyasete çeken mi ararsınız, yoksa zlatan ibrahimovic'in kardeşinin cenaze namazında görülmesi üzerine din tartışmasına girilmesini mi?
    bakın sözlüğün adı galatasaray sözlük. ekseninde galatasaray ve spor olacak. kurucuları böyle kurmuşlar. memlekette tonla şey oluyor, kafamızı mı gömelim diyen arkadaşlar, gidin efendim ekşi'ye, ulu'ya, hatta gelin buraya. facebook'ta twitter'da falan koyun tepkinizi. spor olan sözlükte din tartışması ne lan?
    zaten din veya siyaset dışında da spor temasının hayli dışına çıkılıyor. şiir kulübü, sinema kulübü, ingilizce kulübü cart curt. bir de sporla alakalı olsun olmasın herhangi birisi rahatlıkla mevzubahis olabilir. örneğin x ünlüsü bir takımın taraftarı mı? ilk entry tuttuğu takımı belirtir. sonrası adamın siyasi görüşünden tut, nerede kimle yakalandığına kadar gidebiliyor.
  11. 11
    bazı sıkıntılar sebebi ile kapanıp, sıkıntılarını çözmeden hatta daha ileri boyutlara taşıyarak geri döndüler. lakin artık insanın ne yazası ne de okuyası geliyor.
  12. 12
    seçim, şampiyonlar ligi, federasyon, hakemler gibi sebeplerle lig başından beri gündemi yoğun olan sözlük. lakin şu var ki sözlük içinde büyük bir gruplaşma var, aysal'cılar/terim'ciler gibi örneğin. eski objektif görüşlere pek rastlanamaz oldu sözlükte. yine de her gün mocuishle önderliğinde ne dediler başlığını okumak büyük keyif.
  13. 13
    ne kadar ortamın gerginliğine kızsam da bazı aslanları severek okuduğumdan bir türlü bırakamadığım seyrek olsa da bir uğradığım aslan yuvası. artık görev için gelmiş gitmiş insanlar için geçmişe dönük didişmeler olmasa şahane olacak.

    ama memleket ve ilişkilerimiz neyse, toplandığımız her yer o. sebepsiz bölünüyoruz galatasaray içinde olması daha da acı biz başkayız derdik ama sözlük kendi sözlüğümüz.

    neylersin iyi aslanlar var yazıyorlar moral oluyor, kalbimiz aynı atıyor.
  14. 14
    galatasaray sözlük sitesini aktif olarak kullanan bir arkadaşımız özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir mi lütfen?
  15. 15
    -hayret başlığı kilitli değil, bu entryden sonra kilitlerler-

    yazarlarının forvet krizine girdiği, artık fransa 3. ligden bile forvetleri mercek altına almaya başlayıp keşke benim olsa diye hayıflandığı sözlük. uzun süredir frame sadece forvet.
  16. 16
    güzel bir mobil uygulama çıkartmışlar. çalıntı yapmamak için bir sebep yok bence...... keşke benim olsa diyordu ayk.....
  17. 17
    Yazarı olduğum sözlük. Genel manada Kaliteli yazarları bünyesinde bulundurur. Ayrıca zamanla "spor sözlük"e evrilmiştir. Güzel de olmuştur.
  18. 18
    yazısını pek beğendiğim fatih terim'in oyun tarzıyla ilgili bir yazı yazan yazarın yazısını sizlerle paylaşmak istediğim sözlük.*
  19. 19
    rüzgar nereye eserse oraya giden moderatörlere sahip sözlük. bunlar 2013'e kadar terimsporluydu; sonra mancinisporlu, aysalsporlu, şimdi tekrar terimsporlu olmuşlar. 2017'den önce terim'e hakaret etmek serbest iken şimdi terim'i eleştirmek sözlükten atılma sebebi olabiliyor. yazarların bir kısmı da bana bir şey olmasın düşüncesiyle moderatörlerin izlediği politikaya göre hareket ediyorlar. fatih terim'e en ufak bir eleştiri getirin sanki ana avrat küfür yemiş gibi tepki veriyorlar.

    rerererarara.net/...