kayıt

öğretmene aşık olmak

  1. 1
    ilkokul ve lise döneminde insanın başına gelebilen durum.

    ben düzenli olarak aşık olurdum 4-5 hocaya, bi edebiyatçı vardı 187 boylarında, sarışın. görür görmez yanına gider salak saçma bir soruyla muhabbet açardım.
    bir müzikçi vardı, çok cana yakın. arkadaş gibi muhabbet eder çevresinde ki insanlardan bahsederdi. arkadaşlarının attığı kolpaları anlatır gülerdi. arkadaşı gibi görürdü beni.
    bir edebiyatçı daha vardı, sarışın milf. ama kocası özel harekat mıydı, bordo bereli miydi bilmiyorum ama bi özel kuvvet görevlisiydi. sonra götümün yangınlığından buna olan şevkim kırılmıştı.
    bir ingilizceci vardı, kaşar. cidden kaşardı bu ama. hep mini etek giyer ibne gibi konuşurdu. canımlar cicimler havada uçuşurdu. sonra herkes bununla fantezi kurunca bende hakkında ayıplı şeyler düşünüp soğudum.
    bir ikinci yabancı dilci vardı, göt na böyle. bu da sevmediğine kıllık yapan, sevdiğini hep kayıran bir hocaydı. az kötü (bkz: seks sanırım) şeyler düşünmedim hakkında.

    daha sonra mezun olduk, unuttuk tabii. bir uzun edebiyatçıyla görüşüyorum, lan ne tatlı bişey amk.
  2. 2
    bunu yapmayan hanım arkadaşlarım kesinlikle vurduruyordur. teknoloji ve tasarım dersi hocama aşık olmuştum o bembeyaz ince parmakları ile nasıl güzel örgüler yapıyordu adam. allam.
  3. 3
    ben hepsinden nefret ediyordum ya insanlar nasıl aşık oluyor merak ediyorum..
  4. 4
    ağzı bir karış havada önlüklü, beyaz yakalı ve üstü başı kirli bir öğrenciydim.

    ağzım havadaydı ama aklım fikrim oyunda, topta, toprakta, koşmakta idi.

    ana sınıfındaydım. yaklaşık 15 yıl önce.

    adını hatırlamıyorum ancak saçlarını hiç unutmam. boyunu, ten rengini, konuşmasını.

    sapıkça bir his değil bu, hatta fazlasıyla normal.

    o'nu eşi ile görünce hep sinirlenirdim. ''onun yerinde ben olmalıydım'' derdim eşine bakıp. ''onu hak etmiyor'' derdim.

    yaz aşkı gibi bir şeydi. kısa, kalıcı ve hep taze..
  5. 5
    anasınıfının ilk haftası olmuştu, hale hoca.

    tuvalete gidebilir miyim diye bile soramıyodum çok çekinirdim ilk hafta, bırakıyodum öyle.

    sonra anneme dedim;

    +anne ben haleye aşık oldum
    -kim o? hangisi göster bakim?
    +aha şu..
    -sen gel bakim, o kim farkında mısın?
    +kim ki?
    -o evli seni onunla evlendiremem anladın mı?
    +hmm tamam o zaman

    genelde dayak yerdim ilk defa böyle bir şey yapmıştı, tabi büyüyünce anladım olayı.

    sen ne yeri geldiğinde anlayışlı, yeri geldiğinde psikopat bi kadınmışsın be...
    • beyler benim için son cümle ''bırakıyodum öyle'' oldu.
    • djkaşsldkşasd
  6. 6
    lise son sınıftaydım dershanedeki coğrafya öğretmenime abayı yakmıştım. arkadaşlara da açtım bu konu gülünüp geçildi tabi ki ama yahya hoca hiç aklımdan çıkmıyordu neyse tercih dönemi geldi yahya hocayla tercih yapacağız falan denizciğim dedi sana uşağı yazalım hem kızlarla aynı yer olur arkadaşlığınız devam eder ya hocaağğaamm orası doğuda ben uzağa gidemeğğeem dedim coğrafya hocasına dedim uşak dedim doğu dedim yahya hoca iyi ki orada bana kötü şeyler yapmadı ve bende oracıkta aşkımı kalbime gömdüm.
  7. 7
    iki sene önce kıyısından döndüğüm durumdur.
    onbirinci sınıftayım eşit ağırlık seçmemin tek nedeni biraz daha edebiyat görebilmek öyle seviyorum edebiyatı.
    neyse bir süleyman hoca geldi.adam sınıfa girmeden şanı girdi zaten.
    arkadaşın sevgilisi bizi önceden uyarmıştı ama ben böyle bir şey beklemiyordum.
    sınıfa girdi tamam hoş adam eyvallah mavi gözler karizmatik duruş beyaz üç numara saçlar tamam da ulan o ne ses.
    bir şiir okurdu adam hepimiz erirdik. herkes dalgasını geçiyor hatta baya pis espriler yapıyordu ses tonuyla ilgili öyle çekici bir ses tonu bakışı duruşu vardı. parfümüne girmiyorum.
    neyse ben gram espri yapamıyorum adamla ilgili sonra derste adam şiiri okurken boğazı mı kurudu ne oldu durdu. ben de öylesine devam ettim şiire.
    duygusal görünüyor dimi. yoo değildi. arif nihat asyanın şiiriydi milliyetçi ilkokul hocam ezberletmişti. adam da zaten şaşırdı ezbere okumama. o dersten sonra bana anarşist asena diye takıldı :( bu da böyle bir anımdır. teşekkürler.
  8. 8
    öğretmeninize sokayım. hem 3 ay yata yata para alıyorlar bir de üstüne aşık olunuyorlar. ben böyle beleşçi meslek görmedim amına koyim. şimdi siktirin gidin çöpün orada tek ayakta bekleyin.
    • deme öyle deme ahsjsjznnabshahxn
    • banane dicem işte asjghagsd üç otuz tane çocuğa dosya tutacaklar zor geliyor bik bik kutsal meslek. teknik bi kuruma teknik gezi düzenlesinler de görsünler. vercen kutsalı vercen kutsalı :D öğretmensiniz sanırım sayın kedi ^^
    • ahsjahhs ne öğretmeni daha öğrenciyim öğretmen olmaya da niyetim yok
    • öğretmen avukatlığ yapma o zamanasfjaha bi de öğretmen bulursam evleniriakshfjasnd
    • belki annem babam öğretmen alla alla hajsnsnz
  9. 9
    ay acaba bana da?
    sjsjsjsjsjs
    • bu kadar beleş içinde bir de aşık olunacaksın bu da beş ^^ hayat hakkaten hiç adil değil :D
  10. 10
    bugün önceki okulundaki ispanyolca öğretmenine aşık bir 5. sınıf öğrencisiyle tanıştırıldım. çocuk, sırf öğretmenine olan aşkından bizim okulda da ikinci yabancı dil olarak ispanyolcayı seçmiş. bir de annesine "inşallah o öğretmen de esmerdir." demiş beni görmeden önce.

    len sen daha 11 yaşındasın, ne esmeri :/

  11. 11
    7 yıl önceye götürmüştür beni..

    Hazırlıkta 25-26 yaşlarında İngiliz dili ve edebiyatı mezunu bir hoca vardı ve kendisine sırılsıklam aşıktım. bir gün odasına gidip kendisinden yardım istediğimde bana kişisel sorular sordu ve ben de bi anda afallayıp ingilizce yanıtlar vermeye başladım. Tabi hanım kızımız çok şaşkındı bu duruma derslerinde hiç konuşmayan öğrenci bir anda ingilizce şakımaya başladı lakin öyle böyle değil verdiği cevaplar porno başlığı tadında. Ulan hatun sana sinemada hangi genre tercihindir diyor sen '' alone at home '' diyorsun püh kalıbına sıçayım senin.

    (bkz: shaved teen alone at home)

    (bkz: Step Mom Alone at home)

    liste uzar gideeer.

  12. 12
    (bkz: my first sex teacher)
  13. 13
    hiç başıma gelmemiş olan şey. neden? çünkü öğretmen değilim. len öğretmenler yatacak yeriniz yok.*
  14. 14
    o derste uzmanlaşıp ona göre bi meslek edineceğinize işaret olabilir..

    (bkz: fizik)
    (bkz: makina mühendisliği)

    kimyacımdan da aynı derecede nefret ederdim..

    gel gör ki makina mühendisliğinin yarısı kimyaymış.. hem de kallavi...

    (bkz: kandırıldık)
  15. 15
    öğretmeninizi zor durumda bırakmak istemiyorsanız böyle şeyler yapmayın.
  16. 16
    Aşık olmak değil de beğenmek diyelim.
    Öğretmen değil de stajyer diyelim.

    Lisede herkesi reddedip kimseyi beğenmeyen ben, bir stajyer edebiyat öğretmenin sınıftan içerisi girmesiyle tüm beğenmemezliklerimi bir kenara bıraktım.

    Bu stajyer her sınıfa girdiğinde arkadan romantik bir fon müzik başlıyor, saçlarım adeta ahenkle dans etmeye başlıyordu.
    Edebiyat dersine olan ilgim sebebiyle de öğretmen ne sorarsa cevap veriyor, anlattıklarını Kocaman gözlerimde ışıklar saçarak dinliyordum, o da sağ olsun dersi sadece bana bakarak anlatıyordu Canım benim ya..

    Sonra öğretmenin stajı bitti gitti benim de ona olan beğenim onunla beraber gitti. Başlığı görünce aklıma geldi ama adını bile unuttuğumu farkettim..
  17. 17
    Beni lise yıllarıma götüren başlık.Balerin bir öğretmenimiz vardı. Sınıftaki erkekler pek beğenirdi onu. Ta ki bir gün sesini duyana kadar.

    -eevlaadıııımm! ( Şah damarı el sallıyor )
  18. 18
    sanırım özeti şu olurdu.

    soundcloud.com/...
  19. 19
    Lisedeki ingilizce öğretmenime platonik aşıktım. Doğal olarak qsfgjkl.

    Ben onu her gördüğümde gözlerimden kalp çıkarıyorum, o her örnekte nişanlısının ismini veriyor;

    Aylin went to cinema with her Sister.
    Aylin said that...
    Aylin has....
    Aylin is....
    Aylin...

    Yet her ulan!

    Çekilecek dert değil.
  20. 20
    birçok insan için tatlı bir çocukluk veya gençlik anısı iken öğretmenler için son derece tehlikeli bir durumdur. toplumun her kesiminde olduğu gibi öğrenciler arasında da psikolojik rahatsızlıkları olan, bir şeyleri takıntı haline getirmeye müsait kişiler oluyor. özellikle lise dönemindeki öğretmenler bu konuda tehlike altında. kız mesela öğretmenine aşık oluyor. öğretmeninden karşılık bulamıyor. sonra kendince bir plan yapıp öğretmeninden intikam alıyor. hem de onun hayatını mahvedebilecek bir intikam. üniversitede bir hocamız birçok olay anlatmıştı buna örnek olarak. mesela öğretmen yazılı yapıyor. öğretmenine aşık olan bu kız sınavın sonuna kalıyor. tüm arkadaşları çıktıktan sonra kağıdını vermek üzere öğretmeninin yanına gidip bir anda üzerini parçalıyor ve çığlıklar atıyor. sonra da koridora koşuyor. ne olduğunu soranlaraysa öğretmeninin kendisine saldırdığını ve taciz etmeye çalıştığını söylüyor. böyle bir durumda ne toplum ne de yasalar öğretmeni dinliyor. öğretmenin kendisini savunma şansı bile olmuyor ve adamın hayatı kararıyor. daha sonra öğrenci pişman olup da yalanını itiraf ederse öğretmen yaşadığı travmayla hayatına devam etmeye çalışıyor. ülkemizde öğretmeni tarafından taciz edilip bunu söyleyemeyen öğrenciler olduğu gibi öğretmeni taciz etmediği halde böyle bir oyun oynayan öğrenciler de var. siz öğretmenliğe kolay diyorsunuz, şöyle tatil, böyle maaş diyorsunuz ama her mesleğin zorlukları olduğu gibi öğretmenliğin de çok büyük zorlukları ve tehlikeleri var agalar.
    • çirkinler için sıkıntı değil bu tam öğretmen olcak insanmışım kjagsdja :D ayrıca öyle zorluğa can kurban :D
    • hacı çocuklarda hormonlar tavan yaptığından çirkin falan dinlemiyorlar. :D bir de olgun erkek/kadın hevesi baş gösterince karşılarında gördükleri ilk insanlar öğretmenler oluyor. ama gerçekten tehlikeli bir durum.
    • yahu biz de öğrenci olduk hormonlara maruz kaldık, hiçbirimizin aklına gelmedi böyle şeyler. bunlar hep teknolojinin gelişmesi sonrası çocukların uyaran bombardımanına maruz kalmalarının neticesi ;)
    • aga bir öğretmen meslek hayatı boyunca binlerle öğrenciyle karşılaşıyor. ister istemez bunların içinde her tip olacak. bir de teknoloji vb. unsurlardan dolayı gittikçe bozuluyor psikolojileri. sıkıntı.
    • valla ben başgan olsam çözümlerim basit :D kesicen interneti vericen ellerine :d
  21. 21
    Keşke şimdi liseye dönsem dedirtir.

    O zamanlar aşırı toy, efendi bir gençtim. Şimdi kirli bir ünili pich'im. Vee kadın hocalarım çok yaşlı. Granny yani :/
  22. 22
    Bazı dersleri çok seviyorum, mesela freud'u da çok seviyorum. Bazen bazı şeylere devam edebilmek için onları sevdiğinize inanmanız gerekir, bir çeşit dayanma mekanizması da denilebilir bence.
    Çok yadırgamıyorum, bandura'nın da hayatı boyunca uğraştığı sosyal öğrenme kuramında rol modelin önemi belirtiliyor.
    Birilerini taklit ederek hayatı öğrenen çocuklar, gençler tabii ki bu sevgiden cinsel bir haz da duyuyorlarmış gibi bahsedebilirler. Yadırgamam fakat bu Nevrotik boyuta ulaşır da normal olmayan saplantılı davranışlar söz konusu olmaya başlarsa kesinlikle bir uzman yardımına ihtiyaç duyulur.

    (bkz: hocamdan kocama geçiş)
  23. 23
    çok şükür yaşamadığım durum. çok güzel hocamız yoktu çok şükür.
  24. 24
    Hiç başıma gelmeyendir.
  25. 25
    her gün başıma gelendir.