kayıt

Kutup sözlük'te kankacılık faaliyetleri

  1. 28
    (bkz: veba)

    uuuiiyyy iki muhabbet ettiğim yazar bir girdi mi girmiş hemen artı+fav vereyim. ooo ateşli oy alanlarda 2 ateşli oy alan bir girdi mi var hemen okumadan, yorumlamadan eksileyelim.

    bu devran böyle sürmez arkdşlr. zaten uzun uzun yazan kalmadı max 5 cümle yazılıyor okuyup yorumlamak 20 saniyenizi almaz. kimsenin sürüsüne dahil olmayın. bir benliğiniz olsun, objektif olun.
  2. 29
    övgüler şelalesi.. en sevmediğim olay. nick altı şenlendirirken neden bu kadar övgüye ihtiyaç duyuyoruz.. tanımadığı insanıN yazdıklarını beğenen, yorum yapan insanlar daha samimi çünkü öbür türlü hep aynı şeyler, aynı kişiler..
  3. 30
    şu an sözlükte online olanların çoğunun kutup sözlük diye bir oluşumun varlığından haberdar olmadığı dönemlerde sağ frame'de bunu dile getirdiğim için lince uğruyordum ben. öyle öyle kafaya takmamayı öğrendim. siz de takmayın. bırakın kim kime iltifat ederse etsin.

    hey gidi günler.
  4. 31
    Bana göre eksisi olmayan hatta sözlük adına artısı olan olaydır. Sözlükten arkadaş ediniyorsun mesajlaşmak için giriyorsun girmişken de girdi karalayıp yazıyorsun, samimi bir ortam olması insanları yazmaya itiyor. Herkesin bilgi bırakıp gittiği bir ortam olsa burası 1 dakika bile durmam.kitabi bilgi istesem gider kitap okurum.
  5. 32
    Yeter artık dedirten...

    Vatsap'ta grup neyin yapın, ötede sevişin.
  6. 33
    Başta hoş gelse de zamanla sonunuzu hazırlayan faaliyetler. Belirli bir kesimi hedef alarak kasıtlı huzur kaçırma eylemleri yapılıyor çünkü. Hoş değil, 5 yaşında çocuk da değilsiniz oysa.
  7. 34
    (bkz: herkesin kankasına kimse karışamaz )
  8. 35
    diğer sözlüklerdeki kankacılık meselelerinden bir farkı yoktur. Tabi bence. Bilemiyorum, altan. Gerçek hayatta da böyle değil midir yani? Sevdiklerimizi savunuruz, kollarız filan. Birini savunmak da kankacılık değildir özünde ama neyse, birileri öyle diyorsa tamam. İdk, salın insanları yav. Bence.
  9. 36
    Üüüfff Eskiler bilir önceden çok şenlikliydi, başlık her uplandığında yepyeni bir kaos başlar, yazarlar arası vs başlıkları açılır herkes tarafını belli ederdi. Vs başlıkları altında yazarların kankalarının laf dalaşına tutuşup yeni vs başlıklarına sebep olmaları derken hop oldu mu sana 1000 entry. Ayk sayemizde paraları tomarla sayıyordu o zamanlar tomarla... hatta kendisinin bazı Yazarlara maaş verdiği rivayet edilir.

    (bkz: Eski türkiye)
    • Kutup sözlük derin devleti
    • Eski şakşakçılardan kim kaldı.
  10. 37
    zamanında bizi kankacılıkla suçlayanların şimdilerde yaptığı faaliyet. iyi midir kötü müdür onu bilemem ama bu faaliyet gizli sebebiyle bizi buralardan uzaklaştırdılar, yaftaladılar, hunharca eleştirdiler hatta kankaları gitti diye ağlıyorlar diyenler bile oldu. aynısını kendilerinin yapması çok ironik.

    not: ortalığı karıştıran bir sağ frame yazarı.
  11. 38
    camenta ve berlin'e yakışandır, işbu faaliyetlerin üçüncü kişilerce engellenmesi mevzu bahis dahi olamaz.
  12. 39
    (bkz: yazara göre oy vermek )
  13. 40
    gelişim sürecini sinsice tamamlamış ve iyice kontrolden çıkarak yol alan bir takım faaliyetler.
  14. 41
    Yakalandık.
    Belirli bir kişiyi hedef alarak (evet o Malatyalı mod) huzur kaçırma eylemi yaptığım doğrudur.
    Kırın kalemi kesin cezamı.
  15. 42
    Anladığım kadarıyla Eskiden olanlarla ile şimdikiler bir değil. Çünkü şimdikiler birbirine oy desteği ve pohpohlamak dışında bir şey yapmıyor. Ek olarak da bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla ilerliyorlar. Güzel.
  16. 43
    hiç tasvip etmediğimdir.
  17. 44
    sözlüğün küçük olması sebebiyle çok göze çarpandır. bu yapılacaksa özellikle 1-2 yazardan gitmek yerine her yazarı başlıklara ve şakalara dahil etmek gerekir ki bunun olduğu düşünülmesin. aksi durumda onlarca yazar olsa da sözlükte tek dikkat çeken o imiş gibi düşünülür. örneğin dün dönen kahkaha attırmıştır olayı buna güzel bir örnekti. herkes katıldı ve dahil oldu olaya.
  18. 45
    illallah ettirmiştir artık. yemin ederim en son çekecem emaneti sikecem adaleti. o kıvama getirdiniz. tamam sözlük ciddi bir yer değil ama geceleyin sabah olanları yazdığınız pembe günlüğünüz de değil. yumruğumu dişliyorum sabahtan beri.
  19. 46
    Aaa söylemeyi unuttum merkezi tam olarak online listesinin çizgiyle ayrıldığı üst kısım modlarla birlikte hareket ediyorlar.
  20. 47
    anlam veremediğim faaliyetlerdir. ne zevk alıyorsunuz böyle yapmaktan bilmiyorum. en son aşireti toplatacaksınız bana o olacak.
  21. 48
    Eski kankacılardan kim kaldı ki. O güzel kankacılar çekip gittiler. Bi ben kaldım eski kankacılardan. Bir de dokuz köylü yazar mıydı neydi nickini unuttum. Heh işte o kaldı.
  22. 49
    ben de bu harekete katılmak istiyorum.
    başvuruyu nereye yapıcaz, hangi belgeleri istiyorlar, harç ücreti ne kadar?
    bilen eden varsa bir mesaj kadar uzağım.
  23. 50
    Eskiden skype ve twitter üzerinden yapılırdı. Umarım hala aynı şekilde devam ediyordur.
  24. 51
    eski tadı yok. üst düzey bir whatsapp grubu kurup real madrid gibi çok kısa sürede atağa çıkan gruplar da gördük.

    şimdiki ender gelişen osasuna atakları.
  25. 52
    Kankamı kaybettiğim için katılamadığım eylemlerdir.

    (bkz: rip jeymi)

    (bkz: beyaz saray düştü)