kayıt

5 aralık dünya kadın hakları günü

  1. 1
    bizim ülkemizde daha bir anlamlı olması gereken gün.

    kadınların erkeklerle eşit sosyoekonomik, siyasi ve ekonomik haklarının tamamına sahip olduğunu biz biliyoruz da egemen toplumun baskısı altında yaşamaya çalışan birçok kadın bilmiyor, ya da korkudan ve devletin görmezden gelmesinden dolayı bilmezlikten geliyor. kadınlarımızın bu günü daha fazla sahiplenmesi ve bunun ülkedeki bütün kadınlarımıza duyurulması gerekiyor.

    8 mart dünya kadınlar günü gibi 5 aralık dünya kadın hakları günü de daha fazla dikkat çekmeli, kazanımların sahiplenilmesi ve fazlasının talep edilebilmesi için örgütlenilmeli ve bugüne çok daha fazla sahip çıkılması gerekiyor.
  2. 2
    bugündür kutlu olsun.
  3. 3
    kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği günün yıl dönümüdür. 81 yıldır türkiye cumhuriyetinde kadınların seçme ve seçilme hakkı var. ne kadar gurur verici. keşke o hızda modernleşmeye, gelişmeye devam edebilseydik.
  4. 4
    Aynı zamanda TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ VERİLİŞİNİN 82. YILIDıR. kutlu olsun..
  5. 5
    bugündür. yeterince dikkat çekmeyendir.

    Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84. yılıdır. tüm dünyada kadınların daha insanca yaşama isteğini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.
  6. 6
    bugünmüş.
  7. 7
    Bugündür, yine yatıp kalkıp atamıza şükretme günüdür aynı zamanda.
  8. 8
    bugündür. emeksiz kazanıldığı için kıymeti bilinmiyor tabi.
  9. 9
    Erkekleri yine çıldırtan gündür.
    Bir kere de delirtmesin sizi böyle şeyler ya ahahahaha.
  10. 10
    2021 yılı için bugündür. kutlu olsun bakalım.