kayıt

kutup sözlük yazarlarının rüyaları

  1. 74
    buradaki bir yazar ile yemeğe gidiyorduk. hesabı ödemek için kasaya gittiğimde hesap 27 dolar tutuyordu. bende o kadar para olmadığını söylediğimde adamlar gel o zaman müdüre gidiyoruz deyip beni bir yere götürdüler. müdür dedikleri adam erman yaşar çıktı. 2 saat bana "aslanım biz seni böyle bilmezdik. hesabını ödeyemeyecek adam mıydın sen" diyerek nutuk çekti. sonra "tamam cebinde ne varsa ver geri kalanı sonra bırakırsın" diyerek salmıştı beni.
    rüyamda 27 doları 169 lira olarak çevirmişlerdi. uyandığımda lan amma büyük almışım kuru diye düşünüp hesap yaptığımda ise 27 doların 169 liraya çok yakın olduğunu öğrendim. rüyadan daha fazla koyan da bu oldu.
  2. 75
    Her detayı boşverdim.
    Senin benim biricik bilinç altımda ne işin var :/.
  3. 76
    25 yaşında ilkokul bire başlamıştım lan. soranlara "abi 2. üniversiteyi okumak istedim ama sınav zor geldi, eksiğim çokmuş, lise de zor geldi baştan başlayım en iyisi dedim" diye yanıt veriyodum bir allahın kulu da noluyo amk ne ayaksın sen demiyordu.

    götün açıkta kalması yeterli değil bence. açıkta kalan götü palmiye yaprağı ile yellemek lazım bunun için.
  4. 77
    az once bir sozluk yazarIyla evlendigimi gordum kimdi hatIrlamIyorum simdi. sozlukte adImIza baslIk falan acIlmIs.

    adam evlenmek icin paris'e gitmis 3 gun kalmIs,ben burdayIm,galiba skype'dan baglanIp evlenmisiz. karsI karsIya bile gelemedik tam gelmek uzere gibiydik kalktIm. yine yatem artIk devamInI gorurum belki (ya da umarIm)
  5. 78
    Annemin kanser olduğunu ve saçlarının tutam tutam döküldüğünü gördüm. Bana bakıp ağlıyordu.
    Hayatımda ilk kez bu kadar korkarak uyandım. Duşta kendimi ağlarken buldum a dostlar ...
  6. 79
    Rüyamda; sözlükteki herkesi tanıyordum, aynı evdeydik, birkaç kişi birbiriyle evliydi, herkese yüz göz yakıştırmışım, herkesin alnında nicki yazıyordu ve hepimizin aynı evde yaşaması kimseye ilginç gelmiyordu.

    Allahım şizofreni başlangıcı.

    Evlenenler tam liste hatırladıkça gelicek.
  7. 80
    Rihanna'yı beyaz peynir almaya yollamıştım.
    Dominic toretto ile rio sokaklarında modifiyeli şahinimizle dolanmıştık.
    Bir de kurtlar vadisi abdülhey ile bir olay yaşamıştık o çok duygusal, anlatamayacağım...

    -ciddi
  8. 81
    Rüyamda karınca sahibiydim. Evcil, pet. Tasması falan yoktu ama çok akıllıydı. Böyle uslu bir karınca olamaz. Gratis'e götürmüştüm, yine sekiz bin mesaj attıkları bir gün...

    Raflara bakarken birden her taraf karınca doldu, benimkini kaybettim. Şimdiye dek japon balıkların, orkidem ve çim adamım ölmüştü ama karınca acısı gerçekten başkaydı.
  9. 82
    fransız ihtilali öncesinde burjuvanın atlı arabaları şehirde hızla giderken halkı önemsemez ve bir anlık dikkatsizlikle yoldan çekilmeyen birini öldürdüklerinde hiç bir şey olmamış gibi yola devam ederlermiş. bu durum toplum nezdinde de gayet doğal karşılanırmış. bunu iki şehrin hikayesi'nde okuduğumu hatırlıyorum. başka bir yerde de okumuş olabilirim.

    rüyamda, yukarıda verdiğim örnek misali günümüzde de rezidans ve diğer yüksek binalarda, yükseklikten mütevellit meydana gelen kazalar toplum nezdinde gayet doğal karşılanıyormuş. örneğin birinin 43. kattaki balkonundan düşerek ölmesi ya da asansörün 32. kattayken halatların kopması gayet doğal bir durummuş. bu şartlar altında nişantaşı'nda yüksek bir iş merkezinde bulunan hukuk bürosu ile iş görüşmesi yapmaya gidiyorum. nişantaşı'nda yüksek binanın ne aradığı da ayrı bir konu tabi. neyse, asansöre bakıyorum. gayet eski. bununla 35 katı nasıl çıkacağımı aklım kesmiyor. başıma bir şey geleceğini bile bile biniyorum. asansör çıkarken 10. kattan sonra altı düşüyor ve kenarlara tutunuyorum. bu şekilde kurtulduktan sonra yine asansöre biniyorum ve yine aynı durum yaşanıyor. sonra bir zaman atlaması oluyor ve kendimi iş merkezinin çatısında buluyorum. bu esnada karşı çatıda biri patenle giderken ayağı kayıp aşağı düşüyor.

    yakında iş görüşmeleri gerçekleştirecek olmam, plazalardan ve plazada çalışma düşüncesinden nefret etmem ve geçen yıl kedimin 15. kattan düşerek ölmesi gibi durumlar birleşince böyle bir rüya ortaya çıktı zaar.
  10. 83
    iki ayrı mangala davet ediliyordum. barbekü partisi havasında geçicek bi mangal. bi tarafta üni arkadaşlarımın daveti, bi tarafta hatırlamıyorum birileri davet etti ama eski kız arkadaşımda orda olacaktı. bu sebepden dolayı üni arkadaşlarımın davetine ret çektim ve diğer mangala gittim. giderken saçma sapan bişiler oldu bi baktım kurt adamın biri ortalığın anasını sikiyo. ev gibi biyerdi anlamadım. yanımda arkadaş vardı oda bi kaç dizide kurt adamları öldüren bi ot vardı onu çıkartıp duruyodu. ilk iki sefer bize saldırmadı ama üçüncüde bize koşuyodu. hemen çıktım kapıyı kitledim kaçtım ordan. sonra bi baktım karamürselin bi ara sokağında çaycıya gidiyorum. o arkadaş arıyo nerdesin falan olum kaçtım ben çaycıya gidiyorum iki çay içiyim dedim. bi baktım binanın birinden şişko bi abi 2 tane demir para attı. bana 2 pop kek alsana diyo. ya dayı şimdi nerden çıktı pop kek dedim ve eğilip parayı aldım. bakkala giderken uyandım.
    (bkz: göt açık uyumayalım uyuyanları uyaralım )
  11. 84
    yaklaşık 20 gündür bahis ile uğraşıyorum. yunow ile birlikte kafayı bozduk. gerçi o bozmuyor çünkü çok kazanıyor. ben ise kaybettiğimi kazanıyorum ama oldukça eğlenceli gidiyor. neyse ilk yarı maç sonu ne varsa kafa patlatıyor altından üstünden çıkıyoruz.

    rüyada sevişiyorum sevişme eylemine devre arası girdi. nasıl oldu anlamadım ama bir düdük sesi duydum. kız gitti farklı odaya falan ben de rüyada uyudum devre arası bitene kadar neyse uyandım baktım kız yok sonra rüyada olduğumu fark edip uyandım.

    bir rüyadan çok daha fazlasıydı..

    yunow bu akşam nba tüyolarını bekliyorum karşim.
  12. 85
    Edith piaf'la ton balıklı makarna yapıp şalgam içiyorduk.

    Amk karısı o menünün üstüne bir de yemek sonrası için de yeni samsun 216'lardan uzattı. Saygıdandır deyip yakmam ile o sikimsonik tadı almam bir oldu.

    Bir de üstüne o eski samsun tütünü neydi be muhabbeti yaptık. Ha bunların hepsi yaşanırken arka planda da cem karaca çalıyordu. Oradan yırttık biraz galiba.
  13. 86
    Bu Sabah gördüğüm, şimdi hatırladığım rüyalardır.

    O kadar saçma ki skskks. Hoş, zaten rüyalarda mantık yoktur.

    Bir tane yavru kedi var, turuncumsu, aşırı minnoş bi kedi. Ee ben de yavru kedi gördüm mü dayanamayan bir insanım, o kedi sevilecek. Neyse kediyi kucağıma aldım tam sevicem elleriyle tırmıklıyor motor gibi... Ellerim çizik mizik oldu tabii, kanadı falan. Eve gittim. Annem görünce hüngür hüngür ağladı. "Kesin kuduz olmuşsundur sen" dedi. Tabii olayı anlamıyorum ben. Gitti babama söyledi bunu. Babamın yüzü düştü, baya üzüldü. Sonra gitti cebinden 200 Euro çıkardı ve "git bu parayla aşı ol" dedi sksksk. Ama bunu derken aşırı üzgün, son parasını veriyormuş gibi.

    Uyandıktan sonra güldüm amk sjsjsj kuduz aşısı en ucuz aşı lan. Hatta sağlık ocaklarında sıra beklemeden oluyon aşıyı. Rüyada bile fakirim amk :d
  14. 87
    Bu gece bendenizin sözlüğe anlatılacak türden gördüğü rüyadır. Şöyle ki, günlerden bir gün sözlük kullanmayı bırakmışım ve bunun üzerinden uzun zaman geçmiş. Bir zamanlar sarisinzenci idik, geçmişi bir yad edeyim diye sözlüğü açıyorum ve profilimde Eski girdilerimi okumaya başlıyorum. Ama o da ne! Girdilerim noktalamasız, tanım içermiyor, üsttekine whatsapptan cevap verir gibi yazılmış ve tamamı goygoy başlıklarında. Uyanmak istiyorum, uyanamıyorum derken son derece huzursuz bir gece geçirdim anlayacağınız. Okuduğunuz için teşekkürler...
  15. 88
    kalabalık bir grupla mezarlığa gittikten sonra duvara doğru dua ettip, duanın duvardan sekmemesi için duvar ile mezar arasında portal açıp öyle dua ediyordum ki dua mezara ulaşsın.
  16. 89
    dünya kupası finallerini izlemeye rusya'ya gitmişim. her şey çok güzeldi. maçlar kıran kırana geçti. finale rusya-arjantin kalıyordu. fakat bende maça gidecek bilet parası kalmamış. içim dağ dağ, tepe tepe eziliyordu. bir yandan ülkeye dönünce ''dünya futbolundaki tekelleşmeyi protesto etmek amaçlı son maçı izlemedim'' der hava atarım diye düşünmekteydim. sonra o günün ayın on beşi yani maaş günüm olduğu aklıma geldi. koşa koşa atm'den para çektim. maça 3-4 dakika kalmış. kendi kullandığım eski püskü yavaş bir trenle maça yetişmeye çalışıyordum. o esnada uyandım. umarım maçı arjantin kazanmıştır.
  17. 90
    Rüyamda harry potter ve birkaç arkadaşını onları takip eden bir çocuktan korumaya çalışıyordum.
    Merdivenlerde çocukla yüz yüze gelince "burda sırt kelebekleri var çok tehlikeliler hemen burdan kaçmalısın." dedim ve çocuk "sırt kelebeği ne aqua?" bile demeden kaçmaya başladı.
    Bu bilinçaltı ne tuhaf bir şey...
    Sırt kelebeği ne ve bu benim rüyama nasıl girdi?

    -cvp
    • Bence de ne...
      -cvp
  18. 91
    Benim rüyalarım çok acayip oluyor. Kocaman kocaman sokaklarda yürüyen örümcekler... Hareket eden, canavar olan binalar... Merdivenlerden çıkarken deprem olup merdivenlerin yok olması ve yalnız kalmam... Eve hırsızın gelip beni öldürmeye çalışması... Daha sayamam...

    Ama bugün, serenay sarıkayayı gördüm. Hayatımda gördüğüm en normal rüya bu oldu. Boyu daha kısaydı, zayıftı. Ufak tefek bir şeydi. Sarıldığımızda resmen kayboldu kadın :d yine de güzeldi. Teşekkürler sarıkaya. Teşekkürler kutup sözlük halkı.
  19. 92
    Havada bir kuş misali süzülüyor ve uçuyordum. uçuyorum esra hanım şahitlerim var.
  20. 93
    Abimle pubg oynuyorduk. Ama ortada PC, monitör falan yoktu. Karakterler bizzat bizdik. Abim bombayla birini öldürdü. Ama bombayı dağın tepesine attı. Sonra bir evde bulduk kendimizi. Elimde pompalı tüfek vardı ve nasıl kullanıldığını doğrulttuğum düşmana soruyordum. Bunun sessiz modu var mı dedi abim. Biz silahla uğraşırken adam bizi beklemeden belinden çıkardığı silahı boğazına dayayıp iki el ateş etti ve kendini öldürdü. Adam Tansu biçer'di. Polise ne diycez konusu gündeme geldi. "İnternetten tanıştık kendini öldürdü valla biz de anlamadık diyelim" diyecektim ki uyandım. Tam kafam çalışmaya başlamışken uyandım yani.

    Düşmanın bize katlanamaması rüyanın en güzel yeri bence. Bir tane de değil iki tane sıktı herif. Ahahaha.