kayıt

Türk dizi sektörü

  1. 1
    Allah ın belasını verdiği sektördür. Her bi diziyi gördükçe herbirine söverek o kanaldan uzaklaşıyorum. İnsanları resmen sakak yerine konulduğu ve içi boş bomboş sektördür.
  2. 2
    bok gibi sektördür. para neredeyse oraya koşan diğer sektör. amın evlatları.

    bi louie değil. bir dizi yok öyle. komikliğinden bahsetmiyorum. her türden insanı gösteren. türk dizisine bi bakıyorsun, "güzel değilsen aşk diye bir şey yok" kafası...

    çemberimde gül oya kalitesinde dizi izlediniz mi son birkaç yılda?
  3. 3
    ekmek teknesi vardı. Ahh ahh!
  4. 4
    birbirinin kopyası yapımlar üreten ve bundan da gocunmayan bir sektördür. yani sanki aynı konuyu ısıtıp ısıtıp çekiyorlarmış gibi hissediyorum. çok fazla televizyon seyretmiyorum çok fazla dizi gösterildiği için.

    kimse kusura bakmasın, seyirci bu seviyede kardeşim o yüzden bunu yapıyoruz denilmesin biraz da tek kanallı trt yayıncılığı ön planda tutulsun. sadece dizi yayınlamak değil televizyonculuk.

    hayatı boşlukla sarmallanmış bir toplum olarak televizyon bizim toplumda hala büyük bir yer kaplıyor, bunu bilen kanal yöneticileri de bokunu çıkararak inanılmaz uzunlukta dizileri özetleriyle birlikte dayıyorlar da dayıyorlar... hoş! aslında onlara dizi de diyemeyiz. yaptıkları dizilerin hepsi televizyon filmi aslında. 100-110 dakikaya varan diziler var. bu korkunç bir çalışma süresi ve kaliteye müthiş bir zarar veren durumdur. hem çalışanlar açısında - sadece oyuncular açısından değil - hem de seyirciler açısından gerçekten bir sömürüdür.
  5. 5
    sektörde çalışanlar açısından maden işçiliğinden hallice olan durum. tek fark yerin üstündesiniz.
  6. 6
    behzat ç ve leyla ile mecnun 'dan sonra çok sağlam bir tokadı da görünen adam 'dan yiyecek sektördür.
  7. 7
    bu aralar yabancI dizileri ya da kitaplarI uyarlayarak ayakta kalmaktadIr.
  8. 8
    çöptür.
    (bkz: çöp)
    keşke bu kadarla kesebilsek ama işte.
  9. 9
    oyuncuların değil mankenlerin elinde olan sektör. zaten ucuz, boktan uyarlama senaryolar da olunca elde rezalet şeyler ortaya çıkıyor.