kayıt

aldatan sevgiliyi aldatmak

  1. 1
    bir çeşit aldatmaception. sonra hep beraber uşağı aldatmakla sonuçlanır.
  2. 2
    (bkz: aldatan sevgiliyi aldattığı kişiyle aldatmak)
  3. 3
    rovanşizmi sevmediğim için tarzım olmayan eylem.

    biz şekil yapmayız biz yaparız şekil olur.
  4. 4
    kişiyi en başta aldatan sevgiliden farksız yapar.
  5. 5
    zamanında yaptığım, intikam aldatması adını verdiğim eylem.

    ama sor neden?

    intikam dedim, zira bu hatun beni aldatmıştı. elimde ispatı da vardı. hoş reddetmemişti de.. neyse, aradan epey zaman geçti, bu "ay arkadaşıma msj atacakken sana atmışım k.bakma, bu arada nasılsın"dan konuya girdi muhabbet gün be gün arttı tekrar görüşmeye konuşmaya başladık. sonra bu tekrar yavşamaya başladı, başta gurur yaptım falan vs ama sonradan dedim fırsatı kaçırma bu golü at. ben de buna kendisini unutamamış, affetmiş, aşık keriz, sineye çekmiş ayakları yapıyorum. bildiğin her şey normal geliyor buna. ye iç gül eğlen seviş sinemaya git falan ama içimden bununla dışarda eleleyken bile etmediğim küfür yok.. zira o sırada da başka bir hatunla flört dönemimde idim. sonra onunla işi resmiyete bağladık. biraz zaman geçti ama ikisini birden sahiden zor idare ediyordum. normalde harbiden böyle ergenvari mubabbetleri yapmam ama intikam soğuk yenen bir yemektir hesabı sırf bunun için buna katlandım. devam ediyorum, asıl resmiyete bağladığım hatunla zaman epey geçti iki üç ay.. dedim bu ilişki oturdu tamam. bu benim eskiyi aradım hani şu klasik "konuşmamız lazım." ayağı çektim götü başı dağıttı stresten, akşamı zor etti. buluştuk, buna, "hayatımda iki üç aydır başkası var. " dedim mala bağladı. nedenler nasıllar havada uçuştu. yani, "seni aldattım kızım anlamıyor musun çok da zevk aldım amk!" demek ki sahiden çok zevkli oluyormuş (!) dedim. gerçi hoş bu kısa dönemli aldatma değil düpedüz başkasıyla ciddi ilişki kurma hadisesiydi. o zamanki intikam zevkimin başka hiçbir tarifi açıklaması yoktu. neyse, bu meseleden sonra adam olmuştur umarım artık. keser döner sap döner gün gelir hesap döner hacı. he bana ah edecekse de o kızın ahı tutmaz. masumiyeti başta sikip atan ben değildim zira.
  6. 6
    haysiyetsizliktir. aldatılacak kadar oğlansan, hadi aldatılmayı geçtim bir de bunu sindirebilecek kadar da oğlansan git aldat tabi. kendi küçücük, minnacık dünyanda intikam almış olursunmuhahahahah.
  7. 7
    Gereksiz eylemdir. Yapmanız gereken şey aldatan sevgiliyi iplememeyip, hayatınıza hiç girmemiş gibi davranmanızdır.
  8. 8
    kötüye kötü ile ceza vermektir. çivinin çiviyi sökmediği tek olaydır.
  9. 9
    Neyle aldattığının daha önemli olduğu durumdur. Hem cinsiyle de aldatabilir. Ensest ilişkiylede . onun için sonuç getirilemeyecek bir sorudur.
  10. 10
    aldatanı aldatmak zevktir, ama seveni aldatmak şerefsizliktir.

    gereksiz hareketler, koy göte siktir et vakit kaybı.
  11. 11
    sadakatsiz dizisinden cok etkilenen insan eylemi olabilir.
  12. 12
    Aldatma eyleminin birlikte gerçekleştirildiği kişinin bu durumdan haberi yoksa aynı anda iki kişiyi aldatmaktır. Hoş değil.

    Onun dışında yapılmasında bir şerefsizlik, karaktersizlik görmüyorum.
    Yok öyle aldatayım ama beni kimse aldatmasın falan filan...
  13. 13
    başkalarıyla sevişirken birbirlerini izlemedikleri sürece yalan olma olasılığı yüksek aktivitedir.
  14. 14
    öyle? aldatılmaz? böyle? aldatılır? hayatımda gördüğüm en saçma şey. kaldı ki sevgiliniz sizi aldatıyorsa hâlâ sevgiliniz olarak kalmamalı. başlığa bak nutkum tutuldu.