kayıt

insanın zoruna giden şeyler

  1. 1
    (bkz: başarısızlık)

    hele de sürekli başarılı olan ve çevrenizde başarılı insanlar varsa daha da koyuyor.
  2. 2
    dini değerlerin mizah unsuru olarak kullanılmasında level atlanıp artık hakaret boyutuna ulaşmasının herkes için normal hâle gelmesi, değişen devir mi yoksa biz miyiz orası tartışılır.
  3. 3
    iri pipili olduğu düşünülen erkeğin kemerini çözdükten sonra hiçbir şeyin olmadığını görmek buna örnektir efendim. devletimizden artık rica ediyorum küçük pipili erkekleri teşhir edecek bir işaret, dövme, ya da kolluk falan kullanımı yasallaşsın. bizde bilelim kim iri pipili kim değil.
  4. 4
    bir tartışma başlatıyorsun. belki karşı taraftan birşey öğrenirim ya da onlara kendi partilerinin hatalarını gösterir, onları ayıktırırım diyorsun. karşı taraf seni küçümseyip, salak salak kahkaha atıyor karşında.

    bunu yapan benim yakın arkadaşlarım. bir başkası değil. sokaktan geçen biri değil mesela. yakın arkadaşlarım.

    işte bu zoruma gidiyor.
  5. 5
    “4-5 yıl sonra hatırlamıycaz bile birbirimizi” dedi. Belki kendince haklıydı ama bunu bir de yakıp kül ettiği kalbime sorsun. Bir gün sevmekten yorulup vazgeçsem bile elimi kalbime, onun yaktığı kısma değdirince parmaklarım küle boyanmayacak mı? Onu nasıl sevdiğimi bilmesine rağmen bir gün hayatına hiç girmemişim gibi unutacak mı beni? Hem de ilk başlarda hayatına girmemi o isterken..
  6. 6
    Telefonumun ısrarla yere düşmesi ve daha garantisinin bitmemiş oluşu.
  7. 7
    böyle zamanında yediğin içtiğin ayrı gitmeyen insanın sessizce hayatından çıkıp gitmesi.
    • İki kişiden biri bir boklar yemiştir. Yoksa kimse durduk yere gitmez. Evet çıkıp giden kişiyim.
      -ciddi
  8. 8
    #1647322

    İkinci yorum, kırıcı.
  9. 9
    İnsanların türlü zorluklarla yaşadığı hayatın kıymetinin bazı kişiler tarafından bilinmiyor oluşu. bu duruma çok bozuluyorum.

    Aslında bunu açık açık yazmak isterdim ama çok üzülürüm yazarsam.
  10. 10
    Sessiz kalmak. Sana göre tam da konuşman gerekirken susmak zorunda kalmak.

    Bizim patron bayramda eve götürmek için 11 tepsi baklava sipariş etmiş dün. Hepsi iş yerine teslim edildi. Bu adamın halihazırda 4 (dört) çalışanı var ve dün hepsi 12 saatten fazla mesai yaptı. (sırf o personel giderinden kısmak için diğerlerine ücretsiz izin verdiği için.)

    Ulan yarımşar kilodan alsan 2 kilo yapar lan. 30 gün oruç tutan adamsın göz hakkı nedir onu da mı bilmezsin be gavatoğlugavat diyemedim ama.
  11. 11
    2 puanlık soru için 4 sayfa yazı yazmak..
    Yazsan olmuyor yazmasan olmuyor. 50 sorunun hepsi böyle bu ödevi veren hocanın Corona olması dileğiyle.. iki hafta yatar çıkar bı halt olmaz ona, biz de kafamızı dinleriz.
  12. 12
    (bkz: Aynı dersi 3 kere almak)

    2000li kisilerle aynı sınıfta olmak benim gücüme gitmisti.
  13. 13
    www.exkutupsozluk.com/...
  14. 14
    toplumda karakterin, ahlakın beş para etmemesi. bir de torpil mevzusu. puanlarım yetiyor ama kadro için sırf bu yüzden umutsuzum.
  15. 15
    en fazla @2 entrysi girene ödül verilmesi. o kadar zahmet edip başlık açıyoruz, ama bize değil bizden sonrakine ödül veriliyor. ayak denilen herif bunu okuyorsa çok fena kinlendim haberi olsun.
  16. 16
    gece 4te yattıktan sonra sabah 7 de kalmak.
  17. 17
    hoşlanılan kişinin senden hoşlanmaması, hoşlanmadığın kişinin senden hoşlanması.