kayıt

insanların mutsuz olmasının tek sebebi

  1. 26
    Mutluluğu yanlış yerlerde aramak. Para, dış görünüş, karşı cinsle ilişkiler, popüler olma, anlaşılmak vs. say say bitmez. Mutluluğu hep bizi aslında uyuşturacak şeylerde arıyoruz. Bir uyuşturucu gibi. Bunlara sahip olun tabii ki de ama hayat amacınızı bunlar yaparsanız, eyvah derim. Derin bir mutsuzluk sizi bekler. Ha kendinizi uyutursunuz, arkadaşlarınızla eğlenir, karşı cinsle takılır vaktinizi geçirirsiniz. Ama eve gelince mutsuz olduğunuzu yine fark edersiniz. Bu sebeple bu tür şeyler aslında mutluluğun uyuşturucusudur. Eski bir filozof yemek için yemek yememeli, yaşamak için yemek yemeli der. Arkadaşların ile gez dolaş tabii ama bunu yaşamak için yap, eğlencenin temel amacı haline getirme. Bir derdin olduğunda yaşıyorum gerisi mühim değil diyebiliyorsan, mutluluğa bir adım atmış olursun. Ana mutluluk nedir, ne değildir onu bulmak size kalmış. Formulüze edilseydi zaten dünyada mutsuz insan kalmazdı. Bu uzun satırları okuduğunuz için teşekkür ederiz
  2. 27
    anlayamamak.

    yaşamanın, görmenin, işitmenin, tatmanın gerçek değerini ve önemini anlayamamak. oturduğunuz sandalyeden doğrulup da bir bardak suyu rahat rahat içebilmek aslında mutlulukmuş derken hiç yanılmıyor kuzuloğlu. birkaç saatliğine de olsa ağaçlık bir alanın tam ortasında oturarak çimlere dokunmak, kuşları dinlemek, temiz havayı solumak ne kadar büyük bir nimet bunu anlayabilmek gerekiyor önce. mutlu olmanın ne demek olduğunu da o zaman anlayacağınızı düşünüyorum. kendi başınıza olmaya alışın, tek yiyin için, tek gezin, tek başınıza eğlendiğiniz şeyleri yapın, tek başınıza sinemaya gidin, tek başınıza bir barda oturup en sevdiğiniz biradan için, ruhunuzun bedeninizle ne kadar mutlu olduğunu hissedin, sizi tekken kimsenin yıkıp geçemeyeceğine şahitlik edin; en güçlü halinizin yalnız haliniz olduğunu unutmayın. mutluluğunuz ve mutluluk arayışınız daim olsun.
  3. 28
    Elindekilerin değerini bilememesinden kaynaklanıyor. Bardağa hep boş tarafından bakan insanların mutlu olması beklenilecek bir şey değil.
  4. 29
    Doyumsuzluklarıdır.
  5. 30
    bu dunyada yasamak aga bee. marsa gideydik.
  6. 31
    (bkz: parasızlık)
  7. 32
    "Başkaları ne düşünür" diye düşünmekten mutsuzlar
  8. 33
    anlaşılamamalarıdır.
  9. 34
    Yokluk. Her neyi yoksa ondandır mutsuzluğu.
  10. 35
    kendisine vaat edilmiş bir mutluluk olmadığını kavrayamaması.
  11. 36
    Yalnızlıktan kaynaklanmaktadır arkadaşlar, gruba bekliyorum şimdiden 4 kişi olduk
    • propaganda bu.
    • :* şşşş
    • Al beni de al
    • Eheheheh tab2 :))
    • dünyalar güzeli kızlar var mı?
  12. 37
    yokluk. 31 31 nereye kadar... bol pompalı günler dilerim^^
  13. 38
    Varoluş. Kendi var oluşları.
    41 karakter sınırı inanılmaz saçma.
  14. 39
    Kendi varlıklarının kıymetini bilmemesi..