kayıt

yemek yapamayan erkek

  1. 1
    Buradaki en büyük sorun annesinin mutfağa sokmamasından kaynaklanır. Nasıl olsa erkektir ya, her şey ayağına hazır gelir otuz yaşına gelse bile. Toplumdaki en büyük yanlışlardan biridir. Su almaya bile üşenirler sonra, normal.
  2. 2
    Benim bu. Yalnız denemediğimden değil denedim olmadı. O kadar zahmete değmediğini düşündüm. Ha gider kendi suyumu alırım orda sıkıntı yok. Kimseden bana yemek yapmasını da beklemedim yapan olursa yerim o ayrı.
  3. 3
    eksik hissetmesi gereken erkek modelidir. kadınlar bile yemek yapabiliyor.
  4. 4
    Erkek? Erkek derken.
    İki eliylen bir tavayı tutamayan, kendime yetecek kadar yemek yapabiliyorum derken yumurta kırmak dışında hiçbir meziyeti olmayan tipler de kendilerine erkeğim demesin. Erkeğim diye gezinmesin.

    Re zil ler.
  5. 5
    eksik erkektir. ileride eşiyle birlikte yemek yapma zevkini tadamayacak olan erkektir
  6. 6
    Yemek için Başkasına muhtaç erkektir sırf bu yüzden 4 çeşit yemek yapmayı bilirim. Kimseye muhtaç değilim.
  7. 7
    Bir erkeğin o kocaman, kıllı, itici elleriyle yemek yapabileceğine inanmıyorum. Sadece erkeğin değil, kadının da kalbine giden yol midesinden geçer ama erkekler halen daha bunu anlayamadıkları için hep geriden başlıyorlar. Hangi kadın istemez ki kendisi için saatlerce uğraşıp, güzel bir sofra hazırlayan biriyle romantik bir akşam yemeği yemeyi? Bilmiyorum ya yemekler çok güzel, erkeklerse beceriksiz ve bencil bu konuda.