kayıt

10 kasım 2015 memleketi hala terk etmemiş kemalist

  1. 1
    ağlama duvarlarında kadın pedlerine kanayan gözlerine tutan kemalistlerdir bunlar efendim. atam sen rahat uyu ! sensiz bir hiçiz ! sen kurtardın bizi ühü ühühü!!! hani 1 kasım 2015 gecesi topluca s*kt*r olup gidiyordunuz memleketten. kimisi suriyeli sığınmacı numarasıyla isveç'e falan kaçma planları yapıyordu. şimdi bakıyoruz da hepiniz alışmaya başlamışsınız, ulu önder recep tayyip erdoğan'ın kontrolünde ve himayesinde yaşamaya. aranızda bir iki marjinal zibidi elbet bulunacak ama onları da temizlemesi bizlere düşecek.
    biz kim miyiz ?
    halkın ta kendisi.
    hani o sizin halkların kardeşliği yalanınızdaki halk değil, gerçekten kardeşçe yaşamasını bilen, bu yüzden de 1 kasım günü tokatlama işini beceren halkız. şimdi gidin ağlayın.
    nerde mi ?
    (bkz: 10 kasım)
  2. 2
    (bkz: sen ne diyon lan değişik)
  3. 3
    (bkz: atam buna kaldırdı)
  4. 4
    Kardeş gidebilsem dakka durmam şerefsizim. siktir olur giderim sizi de pislik kitlenizle başbaşa bırakırım da gidemiyorum amk. senin gibi andavallar yüzünden beni de kötü sanıyorlar. oraya gidip köpek gibi üreyeceğimi sanıyor adamlar, türk deyince akıllarına apaçi, almancı tipler geliyor ama adamlara kızamıyorum bile. onlar da haklı. sevgili kitleniz nasıl bir izlenim bıraktıysa artık.

    ha ben giderim sevmiyorum burayı diyorum. sen demiyorsun ama sana da buradan kaçma fırsatı gelse ayaklarını götüne vura vura gidersin. burada laga luga yapıp sallamak kolay tabi. mal mısın yoksa troll müsün bilmiyorum ama her iki türlü de karaktersizsin zaten.
  5. 5
    10 kasım 2015 tarihinde hala yunan mitolojisi diye anlatsan bi tarafıyla güleceği kadar saçma bir dine inanan insanlara batan kemalisttir.