kayıt

renkli göz kalemi

  1. 1
    gece makyajında kullanıldığında makyajı basitleştiren göz kalemi çeşidi. günlük makyajda daha çok tercih edilir. fara da pek gerek kalmıyor hemen bir rimel ile tamamlanabiliyor zira.
  2. 2
    Beyaz tenli kadınlarda kendini daha belli eden, sürüldüğünde abartılmaması gereken tip göz kalemi. Sanatçıysanız o ayrı tabi
  3. 3
    nude tonlarda değilse kullanmayı pek onaylamadığım malzemedir. özellikle mavi yeşil tonları bana göre pek hoş durmuyor.
  4. 4
    Galiba şu sıralar demode görünen kalemlerdir. Ama ben yine de vazgeçemiyorum. Özellikle lacivert kalem Bihter ziyagil Zamanından beri gözdemdir. Kahverengi gözlerle de güzel durduğunu düşünüyorum. Çok çevrelemeden, belirgin şekilde sürülmezse pek de demode durmaz bence.
  5. 5
    yesil ve kahverengi olanlarI kahverengi-ela gozlerde guzel duruyor. mavi ve laciverti cok severim ama mavi gozde bile hos goruntusu yok bana gore (giyim ve aksesuarla tamamlanIrsa cok goze batmIyor) neticede yesil/kahverengi candIr.
  6. 6
    Siyahı ile birlikte tamamen yok olmasını dilediğim makyaj malzemesi.
    Makyaj yutıbırlarının tek katkısı, göz farına ağırlık vererek kalemlerin kullanımı en aza indirmek oldu.

    Tşk yutıbırlar.
  7. 7
    olsa da olur, olmasa da olur makyaj malzemelerinden biri. renkli gözleri olanlarda daha sık rastlıyorum ancak göz rengi ne olursa olsun siyah eyelinerın yerini alamaz.
    renk olarak vişne çürüğüne sahibim çok nadir kullandığım oluyor.
  8. 8
    Göz kalemi kim be tanımıom!!!

    Neyse bazı kişilere yakışıyor ama bana yakışmadığından yok olup gitmelerini umuyorum.
  9. 9
    (bkz: renksiz göz kalemi)
    (bkz: gereksiz kelime kullanımından kaynaklı anlatım bozukluğu)
  10. 10
    Bronz tonlarda kullanılan göz kalemleri daha başarılı bir görünüme ulaşmayı mümkün kılıyor. Renkli göz kalemleri günümüzde 45 yaş üstü kadınların kullandığı bir makyaj malzemesi olduğu kanaatindeyim.
  11. 11
    Bazılarına her ne kadar çok yakışsada genel olarak yakışmayan gereksiz malzeme. Kızlar sürmeyin gerek yok. Düğüne falan giteyecekseniz hele hiç sürmeyin. O çirkin gözlerinizi görmemize gerek yok.