kayıt

katlı otopark asansöründe bulunan ceset

  1. 1
    izmir'de gerçekleşmiş, üzerinde 100.000lik banknotlar bulunduğu için en az 15 yıllık olduğu düşünülen cesettir.
    www.hurriyet.com.tr/...

    çok iyi ya, sonunda türkiye'de de böyle bir olay çıktı. elisa lam olayından sonra en çok dikkatimi çeken ceset haberidir

    seri katillere, esrarengiz cinayetlere ve diktatörlere hayran bir mal olarak ilgi duyduğum haber.


    * çoğu kişinin dediği gibi, paralar sonradan konmamıştır bence de. ama bunun sebebi, bunu akıl edebilecek kadar zeki olan bir katilin türkiye'de olmayışıdır. aslında süper bi ters köşe, cebine yüz binlik koymak. seri numarasına göre paranın tedavülde olduğu yıllar aşağı yukarı bilinebilir. ama hem parmak izi yok-ya da yüzlerce vardır bu yüzden tespit edilemez-. hem de bir ceset belli bi süreden daha fazla çürümeye yüz tutmuşsa, adli tıp cesedin kaç senelik olduğunu anlayamıyor. dolayısıyla cesedin en az 15 yıllık olduğunu polislere düşündürebilir. ama dediğim gibi, bu ülkede bunu akıl edebilecek kadar akıllı katil yok.



    * mahsur kaldıysa, düştüyse denilmiş birkaç yerde. bunu en son sıraya koyarım. ben dışarı çıksam, ailem bundan haberdar olsa, ve eve dönmesem, polisin ilk yapacağı şey gittiğim yerleri kontrol etmek olur. mekan da otopark sonuçta. eğer bir kayıp ihbarı varsa, aranan şahsın migros'a ya da otoparka gideceği tahmin edilir ve polis mutlaka bakmıştır otoparka.


    * benim tahminime göre bu insan 'elisa lam' gibi kimsesi olmayan biri. bi psikopat tarafından amaçsızca öldürülüyor, cesedi oraya atılıyor. paraya dokunmuyor çünkü para için öldürmemiş. ve evet cinayet 13-20 sene önce gerçekleşmiş.


    * ama benim tahminimi de çürütecek şey şu, cesedin bir kısmını muhtemelen lağım faresi/böcekler yemiştir. peki hiç kimsenin dikkatini çekmedi mi bir otoparkta farelerin dolaşmasını? bi kere yiyip bi daha cesede gitmeyecek değil ya, ara ara birkaç kez o fareler cesedin başına gitmiştir mutlaka. ben otopark çalışanı olsam şüphelenirdim kocaman farelerin otoparkta dolaşmasından. ama kimsenin ya dikkatini çekmemiş, ya da ceset seneler sonra oraya atılmış.


    * peki ceset seneler sonra oraya atılmışsa, o güne kadar ceset nerede saklandı? bi yere gömülmüşse üzerinde mutlaka toprak parçaları kalmıştır, otopside ilk bu tespit edilir. geçelim onu. buzluğa vs konulmuşsa ceset çok yavaş çürürdü. belki de gerçek bir psikopat, cesetle birlikte senelerce aynı evde yaşadı? bu da olabilir. böyle katiller var ama böyle katillerin istisnasız hepsi, kokudan rahatsız olan komşuları yüzünden yakalandı. ya ceset kokusundan, ya da salak katilin cesedin üzerine serptiği aşırı naftalin kokusundan mutlaka rahatsız olan komşular olmuş önceki olaylarda.

    umarım yanılırım, daha esrarengiz bişi çıkar. adli tıp dışında olayı çözecek kurum yok maalesef.
  2. 2
    müge anlı'nın tereddüt etmeden çözeceği esrarengiz olay.

    in müge anlı we trust.

    bu arada haftalardır o koltukta hiçbir şeye cevap vermeyen abi bildiğin katil bence. boşuna itiraf almaya çalışıyorlar.
  3. 3
    gece gece ürperten ceset. yapmayın böyle şeyler. duşa girecektim tam.
  4. 4
    koklayıp koklayıp elimle aralarken o büzürket kuru deliğine iltica etmek istediğim ceset.

    (bkz: duşa soktun kardeşim)
  5. 5
    erkekse beni bulması gereken cesettir efendim.

    adım kartonpierre, bul beni, bul beni.
  6. 6
    hercule poirot ve gri hücrelerini iş başına geçirecek esrarengiz olay.
  7. 7

    -- +18 imsi --

    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...

    -- +18 imsi --