kayıt

güzel kızların yalnız olması

  1. 1
    bir gerçek.

    edit: #528668
  2. 2
    (bkz: tornistan bas kaptan)
  3. 3
    (bkz: hani nerede)
  4. 4
    (bkz: umut fakirin ekmeği)
  5. 5
    (bkz: give me an example)
  6. 6
    kastedilen buysa; evet, kalabalıkların içinde yalnızdır.
  7. 7
    (bkz: bu kızı kim sikiyor)
  8. 8
    (bkz: beni neden sevmedin)

    orul orul oç beni neden sevmedin?
  9. 9
    (bkz: toplum beni anlamadı).

    ahahass evet yeterince açık olamamışım, ama başıma gelen talihsiz olaylar sonucu yaptığım tespit diyebilirim buna. öncesini saymazsak(zaten kayda değer bi şey yok hayatımın o döneminde) son 5 yılda 2 kez aşık oldum. gerçekten zordu. aşık olmayı böyle mutlu keyifli serotonini tavan yaptıran über şeyler olarak tanımlar insanlar ama benim için pek de öyle olmadı. ilki üniversitenin ikinci yılı tiyatro kulübündeki ipek'ti. ben yine her zaman her yere olduğu gibi geç kalmıştım. kulüp de biraz garipti açıkçası. ilk haftalarda 120 kişi geliyordu. devamsızlık hakkı neredeyse yoktu, kulüpten insanları kırmadan atmanın yollarını arıyorlardı falan. neyse çok ayrıntıya boğup konudan uzaklaşmayalım. o geç kaldığım gün "ayna" oyunu için insanlar birbirleriyle eşleşiyorlardı. oyunda karşı tarafın mimiklerini ve hareketlerini karşıdakinin gözlerine bakarak birebir yapmanız gerekiyordu. işte ben de ipek'le eşleşmiş ve ilginç bir ayna oyunu oynadıktan sonra tanışmıştık. yurtlarımızın birbirine yakın olması hasebiyle beraber gidip gelmeye başlamıştık. işte nedensizce aşık olduğum bu kız platonik aşk acısı çeken bi ablamızdı. sonuç olarak 3 ay kadar uğraştıktan sonra yalnızlığında ısrar etti ve benim de beceriksizliğim neticesinde söz konusu tek taraflı aşklar tiyatrosu ilk perde de sona erdi.

    sonra geçen sene yine birisi başımı döndürdü, bu kız da hala yaşayamadığı bir aşkın acısını çekmesiyle birlikte yalnızlığında ısrarcı görünüyor, depresyon style takılıyor. ilginç yani. ortalama 3 senede bir güzel birine aşık olduğumu düşünürsek önümüzdekini bekliyorum ben de.

    iş burada bahsi geçen güzellik gönlünüzün sevdiğinin güzel görünmesi olayıdır. yoksa ikisinin de üst düzey bir güzelliği yoktu. yani aslında buna binaen üzüntümü dile getirmekti amacım. duygusuz ve rasyonel bir insan olarak güzel kızların yalnız olmasını bu yüzden mantıklı buluyorum. bunu da çevremde olan tipsiz görgüsüz ve çok da zeki sayılmayan kızların oldukça düzgün tipli makul vs gibi özelliklere sahip arkadaşlarımla mutlu uzun ilişkiler yaşamasıyla destekliyorum. bu çirkinler bu çocukları bıraksa demek ki güzel kızların da yürüyebileceği boşluklar oluşacak. aman ne saçmalıyorum ya :D ahahahaa . buraya kadar sabırla okuyan insanı da tebrik ediyorum. bugün de günlük doldurduk.. amaç sadece hayatın bu acımasız yüzüne karşı bir tokat atmaktı. au revoir !
  10. 10
    (bkz: barlar sokağı öyle demiyor piç)

    *

    *
  11. 11
    aradan ilerleyen bunca zamana karşın değiştiğini gözlemleme talihliliğine henüz behemehal erişemediğim vakıa. takdir edersiniz ki çok üzülüyorum binaenaleyh tasvir edecek kelime bulmakta hayli güçlük çekiyorum.
  12. 12
    bana sorarsanız sebebi kendilerine layık bir erkek olmadığını düşünmeleri.
  13. 13
    Ben de yalnızsam
    Ulan o zaman.
  14. 14
    (bkz: Öyle bir şey yok çıkar onu aklından)
  15. 15
    (bkz: yine bir genelleme ile karşınızdayız)
  16. 16
    bu yalnızlığın başka sebebi yok zaten felan
  17. 17
    Norveç veya İsveçlidir. Ha eğer türkse muhtemelen abaza erkekler fazla havaya sokmuştur küçük dağları o yarattı sanıyordur.
  18. 18
    yossi kohen
  19. 19
    siyah kırmızı
    • ay teşekkür ederim ^^
  20. 20
    (bkz: sahi neden öyle olması)
  21. 21
    vertonghen
    • Beni anlayan bir erkek.. Tek istediğim bu :(
    • seni anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum asik
  22. 22
    Tek dersten kalan öğrenci
  23. 23
    atthenirvanawithnirvana
  24. 24
    denizinorgazmçığlıkları

    resmen önermenin doğruluğunu kanıtlamış hanım bir kızımız.

    ayrıca
    (bkz: iyi ve güzel kadınlar hep ağlarmış )
  25. 25
    yıllardır güncelliğini koruyan gerçek. nerede iki kelime kuantum fiziği sohbet edemeyecek kültürsüzlükte ve çirkin kız varsa taş gibi oğlanları kafalamış durumda. güzel ve kültürlü kızlar hep yalnız kalmaya mahkum bu topraklarda maalesef...