kayıt

8 Kasım 2015 fenerbahçe torku konyaspor maçı

  1. 13
    twitter.com/...
  2. 12
    kötü oyun sergiledik bla bla bla hepsine katılıyorum. yanlız bir durum var ki dikkat çekmek isterim: yaklaşık 6-7 haftadır fenerbahçe rakiplerine karşı ne pozisyon veriyor ne gol yiyor. gs den tesadüfi bir gol yedik hepsi o. hatta yanlış bilmiyorsam ki üşenip bakamayacağım an itibariyle ligin en az gol yiyen takımı biziz. savunmada ki bu başaryı hücuma taşımamız gerekiyor.

    bende rvp oynasın istiyorum ama o sebepten bu sebepten herif yokları oynuyor. fb 2 forvete dönmediği müddetçe ortalama her maç gol atan fernandaoyu yedek bırakmamalı.

    not: rvp sağ açık oynamadı, öyle gözüküyor olabilir fakat forvet arkasının hafif sağında ikincil forvet gibi sahaya çıktı.
  3. 11
    gene söve söve seyrettiğim bir başka fenerbahçe maçı.

    bir takım gol atmamak için elinden ne geliyorsa onu seyrettik. üstelik bu maçın özelinde iki takımın da arzusu buydu. böylesine gol atmamaktan keyif alan iki takım arasında oynanan maçta da biz taraftar olarak ne kadar sövsek azdır.

    hem souza hem topal ile orta sahaya dizilmek pozisyon üretememekte etkili. bizim orta saha problemimiz ritim eksikliği. orta sahada ozan tufan alper diego, ya da meireles, ozan tufan alper, ya da souza alper ozan tufan gibi isimlerin beraber oynaması gerekiyor. dikkat edilirse iki isim sabit ozan tufan ve alper potuk. çünkü bu iki isim de hem ritimli hem de topla dikine gidebilen isimler. fakat hocanın amacı önce gol yememek.

    avrupa kupalarında oynarken ben aykut kocaman'ın oynattığı ve başarı kazandıran pas oyununu sonuna kadar destekliyorum. fakat ligin kalbur üstü olmayan ekiplerine karşı oynanılan maçlarda hele de kadıköy'de oynanıyorsa mücadele 2 tane çapa ile oynamak kadar gereksiz, ve taraftara kan ağlatan oyuncu ile başlamak kadar yersiz bir iş olamaz.

    bir de volkan şen'in şu kadroda 11 başlaması için ne yapması gerekiyor bilmiyorum. rvp'ye de yazık. adama top gelmiyor sonra kötü oynadı deniliyor.
  4. 10
    1-0 fenerbahçe üstünlüğü ile sona ermiştir. gol fernandao'dan geldi.
  5. 9
    Erman Toroğlu'nun "Konya kabız, Fenerbahçe kabızoğlukabız. Böyle bir kabız futbol var mı arkadaş ya... Konuşacak kelime bulamıyoruz maça dair." dediği maç. maçı izlemiyorum ama haklı galiba.
  6. 8
    yine bir fenerbahçe maçı ve yine izlerken gözlerimizden kanlar akıyor. sanki hiç kanat yokmuş gibi rvp yi sağ kanada hapsetmek ki bu adam ceza sahası içerisinde bitiriciliği ile bilinen bir futbolcu. ikincisi bu adamı başarılı yapan hızı ve fiziğinden ziyade pozisyon alması ve top tekniği iken böylesi bir yerleşim gerçekten (bkz: sike sürülecek akıl) yok dedirtiyor insana. bununla birlikte bir var bir yok tipindeki alperi 11 başlatmak ve alperin yine o savruk salak saçma hareketlerine faullerine şahit olmak da keyif verici. eğer illa ki naniyi oynatmayacam diyorsan bak volkan şen var orda. alperi de iç orta saha olarak kullanırsın. zaten aykut kocaman demiş bu takımda birtek alper top tutabilir ona basın gerisini siktir edin. birtek alperi 3lü sıkıştırıyorlar.

    diegonun yine sıçtığı ancak oynadığı bölge gereği orada diegoyu parçalamaları normaldir. ne kadar kötü oynarsa oynasın benim nazarımda diego bu takımda banko oynaması gereken bir oyuncu. sebebi ise top tutabilecek oyuncular içerisinde kötünün iyisi olması ve hırsıdır.

    ben ciddi ciddi bu kadar ezik fenerbahçeyi görmekten bıktım. kendi evimizde çift ön liberolu genel anlamda ofansif yeteneği az olan oyuncularla başlamak gerçekten yazıktır ya. ya arkadaş gerçekten anlamlandıramıyorum. tamam 4-3-3 oyna ama bu 11 le oynayamazsın. tamam 4-4-2 oyna ama ona göre yerleştir oyuncuları. ha bu kadar ehemmiyetli olucam diyorsan 4-3-1-2 oyna gökhan gönül ve hasan ali/caner ikilisine hücum oynamalarını iste rvp ile ferdiyi merkeze yapıştır. diego bir adım geride olsun. ne bileyim 4-2-3-1 oyna ama bu sefer iki orijin kanat ile çık rvp yi de göm araya. basıp geçelim. ama bir diziliş seçip ona en uygun olmayan kadroyu nasıl çıkartıyorsunuz yahu. şu maçı bu taktikle alsak da almasak da fikrim değişmeyecek.
  7. 7
    ilk yarısı golsüz sona eren maç.
  8. 6
    fenerbahçe'nin şu 11 ile sahada olacağı maç:

    1- volkan demirel
    3- hasan ali kaldırım
    22- bruno alves
    4- simon kjaer
    77- gökhan gönül
    5- mehmet topal
    10- diego ribas
    6- josef de souza
    26- alper potuk
    11- robin van persie
    9- jose fernandao

    (4-3-3)
  9. 5
    kombineli olup da cezadan dolayı gidemeyenlerin kombinelerini bir maçlık devredebileceği mücadele. bedelsiz veya düşük miktarlarla devretme yoluna gidilebilir. koltuk ölmesin boşuna.
  10. 4
    gs derbisinden dolayı migros fenerium ve telekoma ceza verildiğinden evde izlemek zorunda kalacağım maç.
  11. 3
    handikap 0 oynasam mı oynamasam mı çok kararsız kaldığım maç.

    edit: kupon tuttu. zaa
  12. 2
    Açıp izleyeni siksinler dediğim maç. İki futbol katili teknik direktörün maçı.
  13. 1
    kadıköy'de oynanacak ve saat 17.00'da başlayacak olan maç.

    iki takımın da gol atmaya pek niyeti yok. sonuç sürpriz de çıkabilir ama sıkıcı bir maç olacak gibi.