kayıt

akp'ye oy veren kitle

  1. 3
    bir şeye göre oy vermiyorlar amuğa goyim valla bak. siklerinde değil birilerinin kobraların içinde yana yana şehit olması, yine siklerinde değil ülkenin içinde bombalar patlatılması, siklerinde değil birilerinin paraları cukkalaması çünkü kendi cukkalamış gibi bir yansıtma psikolojisi oluşturmuş beyninde. bakın bu kitle zaten bu olayları senin benim gibi de yorumlamıyor. ve bu zihniyet kaypak, iki yüzlü, sinsi, şark kurnazı, çakal, ama alabildiğine aptal kısaca toplumumuzun genelini oluşturuyor. bakın zihniyetten bahsediyorum kitlesi zerre sikimde değil. 80 sene çabalasa bir tak olamayacak insanları ben kendim şahsen takmam. siz de takmayın. şimdi gelip hafdaasdafas elitistler böhöö adam olmazsınız siz diye kusacak arkadaşlar da olacak, sazanlıklarına veriyorum.

    bakınız yine bu ülkede sosyal demokrasinin, hukuğun filan egemen olacağını düşünen adam toplumu gerçekte görmemiştir. kendi kafesinden dışarı çıkmamıştır. erkek olanlarınız hobi için gitsin askerlik yapsın, kız olanlarınız içinse üzgünüm. gidin görün ve geleceğe dair umudunuzu kaybedin. bu ülkeden dün de bir tak olmazdı bugün de bir tak olmaz arkadaşlar. çünkü belli bir kitlenin dışında tamamen arap-ortadoğu zihniyetine sahibiz. doğunun bütün ahlaksızlıklarını almışız. batıdan da bir bok alamamışız. alan kesim de yine ahlaksızlığını almış. hepinizden iğreniyorum. yıkılın gözümün önünden.
  2. 2
    bütün muhaliflere kapak yapmışlardır. yaş 4,5 falan.
  3. 1
    şurada minimal bir özeti vardır.

    www.facebook.com/...

    diğer partilerin nasıl öcü olduğu, ne kadar allahsız olduğu, allah'a peygambere küfrettiği gibi iddialar ışid'in yaptığı saldırıyı pkk'ya yüklemek kitlenin neden akp'yi seçtiğini ve akp'nin seçmeni ne kadar iyi tanıyıp can evinden yakaladığını gösteriyor. bence bu bir başarıdır.