kayıt

5 kasım 2015 yılbaşı sepetlerindeki alkollü ürünlerin yasaklanması

  1. 8
    Mantıklı yasaklama. Böylece klasik çerez vs. Paket halinde alınır. Ickiyi de istedigimizi aliriz daha pratik amk illa bunu iceceksin durumu soz konusu olmaktan çıkıyor.
  2. 7
    her türlü sağlıklı olan uygulama. sonuçta alkol vücuda zarar veren bir şey. sepet olayı, sepetin içindeki ürünleri tek tek almaya göre fiyatlandırma açısından oldukça avantajlı ve ekonomik. ama ne yazık ki bu kararın alınış nedeninin, sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu sanmıyorum.
  3. 6
    laiklerin içip içip sapıtamayacağını gösteren muhteşem karar. resmi gazetede yayınlanması da çok tatlı. biliyorsunuz terör sorununu, kadın cinayetlerini, işsizliği çözdük, gerçek dünya için bir ütopya olan cennet vatanımızda bütün kötülüklerin anası olan laikçilerin alkol merakı kalmıştı. bence müthiş bir karar. toptan yasaklanacağı günü bekliyorum.
  4. 5
    hep 25896254785 liralık sepet aldığı için zengin aklı cezbeden kinayeciyi etkilemiycek hadise. basar parasını alır nedir yani. zengin koca arayan kızlar eklesin. beni değil ack'yı.
  5. 4
    aklı cezbeden kinayeci 'nin gelenekleşmiş yılbaşı eğlencesine çomak sokan hareket.
  6. 3
    e o zaman yılbaşı sepeti yapmanın ne anlamı var yarram diye tepki verdiğim yasaklama.
  7. 2
    yine ülkemizdeki ahlaksızlıkların önüne geçmek için alınmış bir karar. şükürler olsun ki böyle öngörülü, ahlaklı iktidarımız var. yani düşünsenize onlar olmasa taciz, tecavüz, bilumum hırsızlık dolandırıcılık daha aklınıza gelebilecek yığınla suç işlenirdi.

    uff bugün de kötülerden kurtulduk. hallelujah!
  8. 1
    resmi gazetede bugün yayınlanan yasaklamadır.

    hani dikkat çekmek amacıyla yapıldığı belli de insan susarak da duramıyor arkadaş.

    www.hurriyet.com.tr/...

    tabi bunun sebebi ucuza alkol tüketimini engellemek. ama adamlara kızmıyorum. sen adamlara yüzde 50 oy verirsen az bile yapar.