kayıt

kutup sözlük formatının değişmiş olması

  1. 1
    yeni haberim olan format değişikliğidir.

    bundan sonra başlıkların ilk cümlesi tanım cümlesi olması gerekmiyor.

    'dır' ve 'dir' ile bitirmek için götümüzü yırtmaya son verilmiş.

    hatta dlkjaskldjaskldjasdkjaos gibi girdiler ile bile başlayabiliriz.

    belki uslu bir çocuk olursanız muhabbet eder gibi, cevap verir gibi girdiler bile girebiliriz.
  2. 2
    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  3. 3
    Sol frame'in sağ frameleşmesidir. Başka açıklaması olamaz.
  4. 4
    (bkz: mağaradan yeni çıkmış insan)
  5. 5
    (bkz: let the format hit the floor)
  6. 6
    Sözlüğe rahatlama getirmiştir. Sözlük kadar rahat ki her an kutupforum.tr.gg ye dönüşebilcekmiş hissi veriyor. Bence büyük bir hata. Tamam yazarların tanım kasma zorunluluğu ortadan kalktı ama bu sefer de tanımın yerini sohbet aldı. Hadi bunları da geçtim.
    Bundan 2 sene önce en küçük format hatasından, yazım hatasından entrylerimin birer birer çöplükte kaybolmasının hesabını bana kim verecek? Sözlükten soğumama sebepti bu. Bir entryde Format hatası yaptığımda 3 mod özel mesajdan yazardı entryi düzelt diye. Zaman geçti ben formatı tam anlamıyla kavradım ama bir baktım ki kavranacak bir format kalmamış.
  7. 7
    noktalama işaretleri
    evet arkadaşlar yeniden sözlüğümüzde buluşmanın mutluluğunu yaşar iken, eski kötü alışkanlıklarımızın yeniye temas etmemesini temenni ediyoruz.

    sizlere sağ frame için neredeyse sınırsız özgürlük sunar iken, sol framede de ne kadar tutucu olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

    noktalama işaretleri basit ama önemli bir noktadır. bu konuda hassas olduğumuzu belirtir sizin de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ederiz.

    not: beni her zaman bu kadar kibar bulamayacağınızı hatırlatırım.
    aklı cezbeden kinayeci | 2 yıl önce
  8. 8
    bugün en formatsever yazarın bile işine gelmiştir. kaldı ki bu en formatsever yazarlardan biri de benim. eski formatı daha da çok severdim hatta. ancak mekan ve zaman neyi gerektiriyorsa bugün hepimiz ona tabiyiz. şu anki format esnek, çok daha yumuşak. ama formatın bel kemiği olan maddeler hâlâ yerli yerinde olduğundan sıkıntı yok. eyyorlamam bu kadar.