kayıt

3 kasım 2015 benfica galatasaray maçı

  1. 1
    şampiyonlar ligi grup aşaması dördüncü maçıdır. saat 22.45 de başlayacak.
  2. 2
    yanlış bilmiyorsam trt 1'den naklen yayınlanacak maçtır. bir de yalçın çetin anlatır ve iyi bir sonuç çıkarabilirsek tadından yenmez.
  3. 3
    zevkle izleyceğim maçtır. benfica evinde kaybetmez. her ne kadar son yıllardaki benfica olmasalarda estadio da luz'da kaybetmezler.
  4. 4
    Galatasaray'ın puan alacağı karşılaşma. Yenemezse gruptan çıkma şansı kalmıyor gibi. Istanbuldaki maçta benficayı çözdüler bu yüzden daha tecrübeli oynarlar. Ancak seyircisi önünde benfica kaybeder mi?
    0-2 çifte şans oynanılması gereken maç.
  5. 5
    gs yenilmezse gelin götümü kesin, o derece iddialı olduğum maç. benfica ipe dizer bunları.
  6. 6
    Gönlümün avrupa fatihinde olduğu maç.

    Karşısındakini az çok çözmüş, nasıl oynayabileceğini bilen bir galatasaray, kendi seyircisi önünde işini riske sokmak istemeyecek bir benfica var.

    İddia'nın 1.35'lik oranına bakınca çok ceplerin yanacağını hissediyorum bu maçın.
  7. 7
    skor vermek istediğim maç.

    (bkz: 4-0)

    maç sonu buradayım.
  8. 8
    2-1 ev sahibi üstünlüğüyle sona ermiştir.

    goller sırasıyla: jonas, podolski, luisao.
  9. 9
    yasin öztekin'in beni sinirden çıldırttığı maç olmuştur. ama geçen sene şampiyonluğu almamızdaki katkısını düşününce biraz sakinleşiyorum.

    ama şu pozisyon da kaçmaz ki amk ya.
  10. 10
    Beklediğim gibi bir oyun sergiledi galatasaray. Iyi defans yapti hucumu da fena degildi. Macin hakki beraberlikti. Galatasaray'a yazık oldu.
    Kazanan benfica ve muslera oldu. Adam değerinine 5 milyon daha koydurttu.
  11. 11
    dengecinin oyuncu değişiklileri ile sktiği maç. değişiklik yapmadan devam etse daha iyi oynardı takım.
  12. 12
    galatasaray'ın son dakikada beraberlik fırsatını elinin tersiyle ittiği maç.

    galatasaray iyi falan oynamadı sevgili dostlar. kandırmayalım birbirimizi. tek kalede oynandı maç. zaten galatasaray ilk isabetli şutunda golü bulmuş olabilir. he benfica da tek kale oynadı ama üretken miydi ? pek sayılmaz. gollerin ikisi de duran toptan geldi.

    galatasaray'ın duran toplarda bu kadar sıkıntı yaşadığını ben görüyordum, birçok galatasaraylı görüyordu, hamza hoca görüyordu, benfica teknik sorumluları görmüş ama bir tek perreira görememiş mk. bütün kornerleri, yan topları paslaşarak kullandık derbide. senin mk ben.
  13. 13
    www.youtube.com/... portekiz de güzel bir atmosfer var, benfica dan yana güzel futboldan bir şüphem de yok. umarız galatasaray da güzel bir futbol oynar ve ortaya seyir zevki yüksek bir maç çıkar.

    gerçekçi olursak güzel bir oyunla, benfica nın rahat alacağı bir maç bekliyorum. umarım gs de şampiyonlar ligi atmosferine yakışır bir şampiyon oyunu sergiler.