kayıt

5 kasım 2015 ajax fenerbahçe maçı

  1. 1
    Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde Ajax ile deplasmanda yapacağı karşılaşmayı İsrailli hakem Liran Liany yönetecek. maç 21:05'te tivibuspor'da.
  2. 2
    acilen başlaması ve şu siyasi sikik havayı dağıtması gereken maç.
  3. 3
    grupta 3. maçlar sonunda fenerbahçe'nin 4, ajax'ın ise 2 puanı var.

    molde'nin 7 celtic'in ise 2 puanı bulunmakta. grupta enteresan şeyler olabilir. fenerbahçe kazanırsa ajax'ı ateş hattına atar. ajax yenerse grup çok karışır. beraberlik ise molde'yi gruptan çıkartır.
  4. 4
    ajax'ın kazanacağı karşılaşma. celtic'in de molde'yi yenmesiyle grubun iyice boku çıkacaktır.
  5. 5
    amsterdamda fener taraftarının maç öncesi polislik oldugu oolay. ulan amsterdam gibi, polis kavramının bu kadar alaşağı olduğu, kimsenin kimseyi siklemeden takıldığı, dünyanın tüm marjinallerin tatlı tatlı sigara içtiği mekanda... teallam ya.
  6. 6
    beraberliğin fenerbahçe için iyi bir sonuç olacağı karşılaşma. şu ana kadar oynadığımız 3 maçın 2'sinde istediğim sonuçları aldık. molde mağlubiyeti kazaydı. bugün bir beraberlik koparıp kalan 2 maçı kazanırsak güle oynaya çıkarız.
  7. 7
    tabi ki bizimkilerin amsterdam sokaklarını inletmesine sebep olan maç. dün gece kimleri inlettiklerini de az çok tahmin edebiliyoruz. amsterdam'a deplasmana gidiyor lan adamlar. lükse bak amk.

    www.facebook.com/...
  8. 8
    fenerbahçemin yine gözlerimizi kanatırcasına iğrenç oynayacağı bir diğer evropa maçı.
  9. 9
    fenerbahçe'nin volkan-gökhan-kjaer-alves-h.ali-diego-topal-josef-alper-nani-persie 11'i ile sahaya çıkacağı mücadele.
  10. 10
    fenerbahçe taraftarının amsterdam arena'yı inlettiği maç. fakat sahada onlara yaraşır bir oyun yok şu ana kadar.
  11. 11
    molde'nin deplasmanda 1-2 önde olduğunu görünce daha daha sövdüğüm maç.

    sikerim 150 milyon euroluk takıma bak!
  12. 12
    67 dakikadır bir boşluğa baktığım maç. oynasanıza evladım.
  13. 13
    son 10 dakikaya girdiğimizde biraz daha maça benzeyen maç. 2 dakikada 3 net pozisyonu değerlendiremedik.
  14. 14
    bu paraya bu futbol. yazıklar olsun.

    0-0 sonuçlandı.
  15. 15
    başladığı gibi 0-0 biten mücadele. ajax gibi maçlarının gollü geçmesiyle ünlenen bir takımla 2 maç oynuyoruz ve toplam 1 gol atılıyor. hayır yani yine berabere bitsin ama 2-2 olsun, 3-3 olsun amk. 0-0 kadar iğrenç bir sonuç var mı ya? hani bizim hücum futbolu? nerede keyif veren fenerbahçe?

    ajax deplasmanında beraberliğe razıydım ama ajax oynamadı. o yüzden çok da mutlu olamadım sonuca. neyse, sonuçta ajax deplasmanıdır, bir puan bir puandır. önümüzdeki maçlara bakalım.
  16. 16
    ilk defa fener için yazıklar olsun diyerek sitem ettiğim maç. ciddi ciddi hiçbir şey oynamadık. takımda topa vurmayı duran top kullanmayı becerebilen bir allahın kulu yok. işin asıl kötü yanı takımın yıldız oyuncularının formsuzluğu. nani istikrarlı değil, rvp zaten hala triplerde. bayağı bayağı ispanya ligi son sıra takımları tadında oynuyoruz.