kayıt

yurt dışı oylar

  1. 1
    yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, kayıtlı oldukları kütüklere giden oylarıdır.
    bu oyların da sisteme girilmesiyle eskişehir'de tek vekil çıkaran mhp, o vekilliği de kaybetmiştir.
  2. 2
    anlam veremediğim iradedir. dünyanın bir ucunda gündemimizi subjektif medyadan takip edip fikir sahibi olan adamlar geleceğimiz hakkında söz sahibi oluyorlar. onlara ne.

    edit; kime oy verdikleri gerçekten mühim değil.
  3. 3
    yabancı medya gibidir. onlara ne diyebildiğimiz kadar yurt dışında yaşayan halkımıza da onlara ne diyebiliriz. Ama siz genelde işinize gelene size ne diyorsunuz. Neyseh..
  4. 4
    davarların kullandığı oylardır. bak bak pezevengin evladına bak yaşadığı yerde en sol en özgürlükçü parti iktidara gelsin isterler ama bizim kaderimizle oynuyorlar. 5. kuşaksın lan 5. kuşak hala eğitim konusunda diptesiniz hala anadolunun köyünde nasıl yaşıyosanız orda da öyle yaşamaya çalışıyonuz. utanır lan insan bi etrafına bakar bura dünyanın merkezlerinden biri ben,çoluğum çocuğum dünyanın en iyi okullarında okuyabilir der. bir ab vatandaşlığı bile ne ayrıcalık ya. sizin çifte vatandaşlığınızı sikeyim ben.


    not: viyanada gördüğüm gurbetçi varoşluğu en üst seviyedeydi.
  5. 5
    Avrupa'nın göbeğinde yaşamalarına rağmen Anadolu'nun göbeğindeymiş gibi düşünen, ermeni soykırım iddialarına bile sağlam bir lobi kurarak cevap veremeyen dunkof gurbetçilerin attığı oylardır.

    Utanmadan Avrupa'da sol partilere oy verirler. Ama müslümanlık elden gitmesin diye Türkiye de sağ partilere oy basarlar. Haa gavur ülkesinde yaşar fakat artık bağı kalmamış bir ülkenin müslümanlığını kurtaracağını zannederler. Bunlara gel ülkene desen rahatıno bozup gelmez bu piçler. Çünkü bursları verilir, işsizlik maaşları verilir.

    Artık neo naziler götlerini sikse üzülmem. Defalarca sollingenler yaşansa üzülmem. NPD nin neo nazilerin nefretini çok iyi anlıyorum.
  6. 6
    ___ gizemabla mod on ___

    Yurt dışında verilen oylar demekmiş.

    __ gizemabla mod off ___


  7. 7
    hayatımda gördüğüm en büyük zırvalar arasında kafaya oynayandır.