kayıt

lukas podolski

  1. 1
    arsenal'in 28 yaşındaki oyuncusu. sol kanat ve forvet mevkilerinde forma giyebilmektedir...
  2. 2
    köln forması ile yıldızı parlamış olup bir dönem bayern münih'te de oynadı. polonya asıllı almandır.
  3. 3
    adamıın dibidir.

    i.imgur.com/...
  4. 4
    8 temmuz 2014 brezilya almanya maçında oyuna girmesi için sabırsızlandığım oyuncu. podol almanlarındır. kalanını brezilya tuttu zaten.
  5. 5
    yeni takımını twitter adresinden duyurmuş isim.

    s.acunn.com/...

    evet seviila.
  6. 6
    galatasaray'a geleceği iddia edilen topçu.
  7. 7
    twitter.com/...

    inter ile anlaşan alman panzeri.
  8. 8
    s.acunn.com/...
  9. 9
    galatasaray'ın gündeminde olduğu cüneyt tanman tarafından açıklanmış isim.
  10. 10
    an itibariyle istanbuldadır.
  11. 11
    beğendiğim bir futbolcu. şayet galatasaray'a transfer olacaksa gak guk etmem. kanatlarda ve ileri uçta oynayabilen bir oyuncu. kanatlarımızın ne halde olduğu az çok biliniyor. bu yüzden bu adama ihtiyacımız var bence. her şeyden önce epl görmüş bu adam. epl görüp de türkiye'de vasat kalmış kaç oyuncu var. mutlaka faydası olacaktır.
  12. 12
    köln'de en yüksek performansı sergilemiştir.

    inter bayern arsenal'da oynamış ancak bir köln'de ki gibi olmamıştır. bu yıl sadece 800 küsür dakika süre almıştır. toplasanız 10 maç oynamadı. her yıl düşen performansı var.

    galtasaray'da iş yapar mı sorusuna gelince yapabilir. eğer ligimizin kalitesi avrupa ligleri gibi olsaydı yapmaz derdim. ancak bu adam burada yeniden doğabilir.
  13. 13
    türkiye'ye gelecek mi diye tartışılan adam. zaten türkiye'de.

    pbs.twimg.com/...
  14. 14
    bizden biri...

    pbs.twimg.com/...
  15. 15
    Raket gibi sol ayağı, hücuma çıkışları, etkili kanat organizasyonları ve hırslı yapısıyla alman ekolüne örnek bir prototiptir. Türkiye'de her türlü iş yapar. Eğer bild'in haberi doğruysa ve anlaşılmışsa buraya yazıyorum: 8 asist, 9 gol ile sezonu bitirir.
    fakat pek sevdiğim Nuri Şahin* ile olan sürtüşmesini unutmuş değilim. sikerler.
  16. 16
    vine.co/...
  17. 17
    Lukas Podolski yarın sabah 10:45'de İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na inecek.

    Lukas Podolski için yarın 16:00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni düzenlenecek.
  18. 18
    vine.co/...
  19. 19
    görüyorum ki sosyal medyada bu transfere burun kıvıran hayvanlar var. adam daha 30 yaşında. önünde türkiye gibi bir lig için, oynayabileceği yaklaşık 4 sezonu var. evet geçtiğimiz 2 sezon çok top oynamadı ama adam almanya milli takımının aktif oyuncusu. her şeyden önce buraya lay lay için değil, euro 2016'da yer bulmak için gelecek. yani seve seve çalışıp en üst düzey performansını göstermek zorunda kalacak. bence gayet olumlu bir transfer.
  20. 20
    Hayırlı, kutlu olsun.

    youtu.be/...

    lu lu lu lukas podolski...
  21. 21
    Galatasaray'a geldiği için sevindiğim alman futbolcu. Katkısı olur olmaz bunu önümüzdeki sezon göreceğiz ancak usta bir ayağın tecrübesi ve garantici türk futbolcuların ilk 11 için götünü zorlamak mecburiyetinde kalmasını sağlayacak olması bile yeter.
  22. 22
    galatasaray kariyerindeki en büyük katkıyı muhtemelen bu sene verecektir. 2016 avrupa şampiyonasında milli takımda olabilmek için elinden gelen çabanın daha fazlasını yapacağı muhakkak. diğer sezonlar için ise standart performans sergileyeceğini düşünüyorum ama alman zihniyetinden dolayı da öyle çöküp gidecek bir adam değildir, her daim belli bi standartta devam edecektir.

    ben takıma hayırlı olacağı inancındayım her şeyden öte adam futbol biliyor amk! bizim takımın en büyük sıkıntısı futbol bilen adamın az olması, benzeri birkaç adam daha alırsak wesley'ciğimi bu sene çıldırırken değil gülerken görme ihtimalimiz yüksek. *
  23. 23
    çok yakışıklı. geldiğine sevindim. kötü olsada izlerim.
  24. 24
    Galatasaray'a gelmiş yeni ayı avcısı. Kendisi Kewell'ın geldiği yaştadır fakat Harry Cool'un gösterdiği etkinin daha fazla olacağından şüphem yok. sino ile oynayacak olması, hem de geçmiş yıllarda sakatlanmamış olması çok başarılı bi poldi izleyeceğimiz anlamına geliyor.

    Bir de ileriye huntelaar gibi bir isim alınırsa tadından yenmez.

    Willkommen in der Türkei Poldi.
  25. 25
    devlet bahçeli'nin oğlu olduğu yönünde şüphelerim olan oyuncu.

    i.imgur.com/...
    i.imgur.com/...
    i.imgur.com/...