kayıt

camenta london için

  1. 1
    başrol: camenta
    senaryo: yunowimnogood
    yapımcı: yunowimnogood & kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya

    film: vk.com/...
  2. 2
    yaş sınırı olacak mı merak ettiğim yapım. yok olmayacaksa boşuna izlemeyelim. :((((((((((((((((((((((((
  3. 3
    süreden anladığımız kadarı ile +18 ibareli olacak film.

    (bkz: türk erkeğinin boşalma süresi)

    fdasdasfjhasdlfkglfkhklşfflsadkgilşfdasd...........................................................
  4. 4
    normalde dudak okuyarak el ile senkron yaptığım için bu klip beklediğimden zor oldu çünkü dudaklar sürekli farklı işlevlerde kullanılıyor. gecikecek arkadaşlar kusura bakmayın.
  5. 5
    iyi seyirler..
  6. 6
    vivid puanı 10/3 olan, Yarısında odayı terk ettiğim vasat pornografik yapım.

  7. 7
    en kötü kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya yapımı. ilk video kalitesine ulaşabilmen dileğiyle diyelim ne diyelim.
  8. 8
    2:45'te boşaldığım film. sonunu getiremedim.
  9. 9
    Böyle şeylere olumsuz yorum yapanları palayla kovalamak istediğim yapım. Ulan adam imkânsızlığın içinde bir şeyler yapmaya çalışıyor sözlüğe bir hareket getiriyor sen orda elin sikinde olmamış bu diyon. Olmadıysa kendine sakla amk bunu. Sanki her gün yedi farklı kişi film çıkarıyormuş gibi olmuş olmamış diye seçmece yapıyorsunuz. Adamı teşvik etmek varken heves kırıyonuz. Yapmayın.
  10. 10
    bu yorum hariç :
    "rezalet bir kutup sözlük yapımı daha. arkadaşlar bazılarınızın cidden sözlük dışında hayatı var mı ciddi anlamda merak ediyorum."

    bütün eleştirilere açığım. olmamış olabilir sıkıntı yok olmadıysa olmadı abi napalım, ama beni hiç tanımayan biri yok sözlük dışında hayatı var mı yok rezalet bilmem ne. gerek yok yani sen kimsin kardeşim 1 ay olmuş ben geleli buraya ne tanıyosun da hayatım hakkında atıp tutar oldun amk.
  11. 11
    valla şimdi bir şey var. kaba etin üzerinde oturarak yorum yapmak kolay hani. mesela ben buradan bakınca birçok şeyi eleştirebilirim. ama burada bir efor sarfedilmiş. emek var zırvasına filan da girmeyeceğim. sonuçta ufacık bir sözlükte de bunu yapmanın amacının popülerlik olduğunu da zannetmiyorum. iyi niyetle bir şey ortaya konulmaya çalışılmış, bunu daha akılcı ve de şevk verecek şekilde eleştirmek bence bu işle uğraşan yazar arkadaşlarımıza artı motivasyon olacaktır diye düşünüyorum. bazen hiç izlemeden yorum yapıldığını filan düşünüyorum ciddi ciddi.

    tanım: bence güzel film. ancak don cardelio'daki derinliği bulamadım.
  12. 12
    müzikalite açısından ele alınırsa bir kısım güzel sonuçlar alınabilir, elinize sağlık yapımı olmuş. ha eski filmler ile kıyaslanamaz tabi.

    emek veren adama sosyal değilsin minvalinde konuşmak da zaten pek önemsenecek bir söylem değil zira burada önemli olan sevgili camenta'nın yorumu onu da unutmayalım. uykulu uykulu güzel eyyorladım.
  13. 13
    Gayet başarılı bulduğum film.

    Zira içerisine ufak çaplı erotik espriler yerleştirilip aynı biçimde film ile uyumu sağlanmaya çalışılmasının üzerine, yanı sıra bir de kıbrıs'a özgü kullandığımız o hafif kulağa kaba gelen aksanın şirinleştirilmiş şekilde şeker tadında yansıtılması zannımca yapımın en can alıcı noktalarının başında yer almakta.

    Ve yine içinde emek olan hiçbir şeyin kötü sayılamayacağı noktasına da son olmak kaydıyla parmak basarak, uygulama adına değerli vakitlerini harcayan bu vâsıflı yunowimnogood-kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya nickli iki kalbi güzel sözlük emekçisine de teşekkürlerimi sunar; hoş jestleri için kendilerine buradan sevgilerimi iletirim.

    *
  14. 14
    güzel olmuş. ismimin geçmesi de ayrı bir mutlu etti beni.

    (bkz: emeğinize sağlık)
  15. 15
    tabi ki izleyip güzel yeşil gözlerimi yormadığım film.
  16. 16
    gerçekten emeği geçen zamanını, mizahını ortaya koyan kutup yazarlarına sağlık dedirten kısa yapım.
    tebrikler. seni de yerim camenta'm.
  17. 17
    eğlendiğimiz zamanlarda bir klip. amma heyecan ile beklemiştik. bir daha izlemek güzel oldu.
  18. 18
    bu film de öksüz kaldı şimdi amk. vay delikanlı gönlüm vay...