kayıt

sevişirken aşağılanmaktan hoşlanan kadın

  1. 1
    en sevilesi en sevilişesi kadındır. bayılırım.
  2. 2
    (bkz: tokatla beni aşkım yüzüme tükür)
    (bkz: call me bitch)
  3. 3
    (bkz: suratıma işe aşkım)
  4. 4
    en itici kadın türüdür.

    sik beni diyen kadından bile tiksiniyorum amk. kadın dediğin ağırlığı olur. yatakta bile.

    baskın olur demedik, ağırlığı olur dedik.
  5. 5
    ağzımı yüzümü sik, götümden kan getir, tokatla beni, yumrukla, tekmele, gözümü bağla, kölen yap gibi sözlerin ardından 'bi sus amına koduğumun karısı' cevabıyla daha da şevklenerek 'işte bu bebeğim işte buuuuuuuuu' naraları atacak kadındır. özet olarak sikmeyin. kadın da ezdirmesin kendisini.

    not: bir sağ frame yazarı.
  6. 6
    bir sevişirken ağlamaktan hoşlanan kadın olmayan kadındır.
  7. 7
    birileri ekşi'den aşırmış gelmiş taa buralara bu başlığı.

    neyse ekşi'den silmişlerdi zamanında ve ilk entry tabii silindi, gitti.

    aslıyla baş başa bırakayım sizi;

    hitler'ine aşık kadındır olsa olsa. ilk olarak yazık demeliyim bunlar için. 7'den 70'e insanın ulaşabildiği bir platformda daha sert cümleler kurmayı pek istemiyorum. o nedenle bu rezil durumları bu rezil insanları tanımlarken en güzel kelime 'yazık'! en eğitimli olanından tut köyden hiç çıkmamış olanına kadar. feminizm bayrağına sıkı sıkı sarılmış olanından tut en igrenç fantezilerin kulu kölesi olmuşuna kadar. hepsi evet hepsi. ortamlarda 'kadın hakları', 'insanlık onuru', 'eşitlik' temalarını deli dolu savunurken yatakta tam bir onursuzluk şaheseri ortaya koyuyorlar.

    batı kültürünün pohpohladığı, isimleri bile igrenç olan sözde cinsel fanteziler bu garip, zihinsiz ve fikirsiz kadınları tuzağına düşürüyor. doggy, oral, anal ve bir sürü şey. 'sik beni' , 'amıma koy', 'domalt beni' diyerek kendinden geçen bu fikirsizler hiç mi düşünmezler 'onur' kavramını. kadınlığı geçtim insanlık gururu denen şeyden nasıl bihaberler. adamın önünde köpekler gibi durup bunu cinsellik ile nasıl açıklayabilirsin? belli ki sen hayata değer katmaya çalışan, dünyayı bulduğundan daha iyi bir şekilde bırakma derdinde olan biri değilsin. hayatın anlamını çok yanlış anlamış olan birisin. hatta hamurunda sorun var! 'skip ad' klasmanı oyuncususunuz. bu tür igrençlikleri kendine reva gören her kadın her insan toplumun defosudur. sosyal yapının, ahlakın en büyük düşmanlarıdır. psikolojik olarak sorunludurlar ve eninde sonunda bu durum topluma sirayet edecektir.

    umarım en kısa sürede insan olduğunuzu hatırlarsınız.