kayıt

evde tost yapıp iş yerine getiren varoş kız

  1. 1
    hazırladığı yemeği çıkınında işe götüren adamın karısıdır.
  2. 2
    fastfood delisi olmuş, sefer tası nedir bilmez bir kızcağızdır. yap kuru fasülye pilav, tost ne la..
  3. 3
    tutumlu kızdır. ya da işyeri yemek vermiyordur. ya da veriyordur ama yemekler cidden rezalettir. kredi borcuna girmiştir, dışarıda yiyecek parası yoktur. cimridir vs. ama ayıplanacak bir şey yapmıyor bence. güzel bir kaşarlı domatesli tostun yerini hiçbir şey tutmaz.
  4. 4
    O tost soğumasın diye termodinamiği öğrenmiş kızdır. Ama yine de varoştur.
  5. 5
    bir simit alıp yemekten aciz, masraf olmasın diye sıçtığı boku yiyen öğretmenlerin yanında candır.
  6. 6
    fakirdir.
  7. 7
    her gün şato büryen yiyenlerin bok attığı kız.
  8. 8
    geçenlerde bir kaşarlı tosta 12 tl verdikten sonra erken kalkabilsem gayette yapmayı düşündüğüm mantıklı eylem. üstelik tost küçücüktü doymamıştım da o sabah.
  9. 9
    tam bir varoştur. ölsün ya bu. of ya.
  10. 10
    Kesin vurduruyordur.
  11. 11
    Umarım kaşarlı yapmamıştır dediğim kızdır. İçinde kaşar olan tostu hemen tüketmek gerek. Sonra kalıplaşıyor ve ısıtılsa da güzel olmuyor.

    Ne anlatıyorum ben?
  12. 12
    varoşluksa varoşluk ama ben evde kendi bildiğim malzemeleri kullanarak yaptığım tostu en güzel lokantanın yemeğine değişmem...kusura bakmayın.
  13. 13
    ben değilim.
    çünkü birkaç kez denedim ve peçeteye sarılmış tost öğlene kadara alüminyum folyonun içinde yumuşak bir hal alıp kek kıvamına ulaştığı için vazgeçtim.

  14. 14
    Takdir ettiğim kızdır, umarım benimle de paylaşır.
  15. 15
    AGA varoş değildir, hem iktisatlıdır hemde dışarıdan alacağı muhtelif kahvaltılıklara göre kendi elinden çıkmış olduğundan daha sağlıklı beslenen kızdır..
  16. 16
    tostunu yapmaya aday olduğum kızdır, bul beni çiçek kokulu kız, seninle kırlarda saklambaç oynayalım, sen saklan, ben seni çiçeklerden ayırt edemeyeyim..
  17. 17
    Yerinde olmayı istediğim kızdır. Bana zor geldiğinden kantinden alırım diyerek evde yapmıyorum. Ve pek de lezzetli olmayan tost yemek zorunda kalıyorum. Arkasındayım kendi tostunu kendi yapsın.
  18. 18
    takdir ettiğim kızdır. kimsenin ne düşündüğünü de takmıyor ve yediğine bakıyordur. tadı ilk yapıldığında yeneceği gibi olmaz elbet ama dışarıdan yediğimizde de düzgün malzeme yok zaten.
  19. 19
    bi 10 sene öncede kalmıştır. şimdilerde baya popülerdir o kız. gerekirse detoks içeceğini çıkarır masaya vurur.
  20. 20
    Dünyanın en güzel kızıdır. Hele ki iş yerinde tost makinesi varsa. Yoksa yenmez o.

    Maalesef bugün bu kız olamadım. Sabah büyük bir neşeyle, şarkılar söyleyerek hazırladığım her şeyi evde unutmuşum. Ay her şeyi unutuyorum bu ara. Kendime bi türlü uşaklığı öğretemedim.

    Bakalım akşam eve gittiğimde nasıl bi manzarayla karşılaşıcam? Artık kargalar mı basar, tilki mi, at mı gelir hiç belli değil.
  21. 21
    Bugün o kız olmak için nelerimi vermezdim ki? Evde tost makinemiz bozulmuş ve herkes bilir ki benim vücudumun 4'te 3'ü karışık tosttur. Allahını seven üstüme karışık tost atsın.
    • Anahtarla açıp girsem daha medeni olur. Tşkkrler sipirmin smiley rock