kayıt

fenerbahçeli çocuğa saldıran kayserispor taraftarı

  1. 1
    tff tarafından gereği yapılacak denilendir.

    pbs.twimg.com/...
  2. 2
    (bkz: kadıköye bekleriz orospu çocukları)
  3. 3
    "bu kayserispor taraftarına ne oldu da fenerbahçe düşmanı orospu çocukları haline geldiler?" diye bir kez daha sormama sebep olan olay. birkaç sezondur kayseri deplasmanında böyle saçma sapan şeyler oluyor. otobüs taşlamalar vs.
  4. 4
    -hayatı, yaşadığı süre boyunca futbol ve karı kız muhabbeti, batak, pişti, okey, kurtlar vadisi muhabbeti dönen çevrede büyüyen ve o bakış açısı ile büyümüş tiplerden bir kesit.

    -'hala varmı ya böyleleri, kaldı mı lan böyle tipler?' diyen arkadaşlar için birkaç şey diyeceğim...

    someone calls it 'kuyrukacısı' but ı don't give a fuck.

    -ben kayseri'de okuyorum. dışardan kendimce umutlarımla gelmiştim kayseri'ye.. çömez, saf hatta bir nebze salaktım. öğrencilik halleri, sevgili durumları, arkadaş ortamı derken süreç içerisinde para yetmemeye ve alternatif gelir kaynakları aramaya başladım. sonunda bir kafede işe girdim. bayağı gelirim olmaya başlamıştı. burs, işten gelen, kredi kartları falan filan.. tabiki de zamanla kayseri'nin insanını da öğrenmeye başladım.. belki de insanları tanıyabilmenin en iyi yolu bir yerde çalışmaktı ve ben de başta farkında olmadan bunu yapmıştım ve zamanla düşüncelerim olgunlaşmaya başlamıştı.. keşke hiç olgunlaşmasaydı..

    -kayserili insanlar hakkında olumlu düşüncelerim yok. gerçekten üzülerek söylüyorum bunu. kayserili insanlar yobaz. genci, yaşlısı, kadını, erkeği... alabildiklerini alıp, tüm zevklerini karşılayıp, tekmeliyorlar. zevk derken ne kastettiğimi söyleyeyim: psikolojik olarak üstün olma çabası, zengin biri görünce ona bir kulp takıp kendini rahatlatma çabası.. bu ne ya?... gerçekten kayseride'ki ikinci yılım ama ben sanki 5 yıl geçirmişim gibi hissediyorum sözlük.

    -o izlediğiniz 20-30 saniyelik videodaki dallamalardan sokaklara sepilmişçesine her yerde var kayseri'de. ya her köşe başında, her kaldırımda, heryerde ya. bi çeşit virüs gibiler sözlük gerçekten. ya 12-15 yaşlarındaki 'çocuk' lar birbirlerine 'gardaş' diye hitap edip, sigara uzatıyor.. çocuk gördüğünü yapıyor.. kayseri'de sigara içmeyene 'adam' denmiyor bunu da söyleyeyim. görgü, saygı, bi ne bileyim alttan alma, eyvallah diyip boşverme kaabiliyetleri yok. hep üstte kalacaklar, hep iyi olacaklar, göz korkutup sindirip, saygı gösterilecek kendilerine. zaten gece hayatı diye bir şey yok yani. bu arada üniversite için kayseri' yi yazmayı düşünenler varsa gelmesin derim. yani başka şehirlerdeki arkadaşları üniversite yıllarını gözlerinin içi parlaya parlaya anlatırken, onun içinde bi yara kalmasını istemiyorsa gelmesin.

    -aşağılayıcı konuşma tarzları, kadını hayvandan bile aşağıda tutmaları, samimiyetsiz ve çok bariz bi şekilde belli olan bu davranış ve sözlerini birbirlerine karşı da söylemeleri ve birbirlerinin bunun farkında olması. bu arada kayseri'li lere göre kayseri paris'ten güzeldir. miami, california, sidney falan sakın ağzınızdan kaçırmayın yani.. o egsoz dumanının gözlere girdiği sokaklar bitanedir bitane..

    parkta 10 kişilik gruplar halinde oturup sadece tesadüf eseri ordan geçen bir hanıma grup halinde(senkronizosan budur helal be!) bakmaları. yanında erkek olan bir bayana bile laf atmaları. sorsan çoğunun en azından birkaçının kızkardeşi, ablası, en azından annesi vardır. kendilerininki mevzu olunca dünyayı yakarlar. erkekliğin kitabı, başkenti kayseridir! (bkz: herkes rütbesini bilecek!)

    son olarak o küçük kardeşimizin üstüne yürüyen 'oluşum' muhtemelen kayserili'dir, yaptığı muhtemelen ilk değildir ve bu, eminim ki son da olmayacaktır..

    memleketin kısa bi özetini gördünüz..

    edit : ekleme, çıkarma, imla.