kayıt

22 ekim 2015 lokomotiv moskova beşiktaş maçı

  1. 1
    beşiktaş'ımın muhakkak puan çıkarması gereken karşılaşma. grupta iyi giderken bu maçı boş geçmek 1.liği riske atar. çıkmayı da tehlikeye sokar.

    lokomotiv çok formda 16 maç 11 galibiyet 4 beraberlik yapmış ama karşısında beşiktaş var. avrupa liginde dortmund haricinde her takımı yenebilecek potansiyelimiz var.
  2. 2
    beşiktaş puan çıkartmayı başarırsa büyük iş yapmış sayılması gereken karşılaşma. gerçekten zor bir maç.
  3. 3
    beşiktaşımızın en kötü ihtimal ile 1 puan alarak döneceği karşılaşmadır. daha önceki iki karşılaşmayı kazanmayı başardık.

    (bkz: saldır beşiktaşım)
  4. 4
    beşiktaş'ın güzel futbolunu bireysel hatalarla süsleyerek(!) deplasmanda beraberlik aldığı mücadele. şu bireysel hatalardan biran önce kurtulmamız lazım çok başımız yanabilir. rusya deplasmanından alınan beraberliğin iyi olduğunu düşünüyorum.

    bu arada şu maç başlıkları son zamanlarda resmen sözlüğün özeti oldu. en sikindirik maç başlıklarında bile eskiden 10-12 girdi olurdu. şimdi avrupa maçlarında bile 2 bilemedin 3. umarım sözlük kendini toparlamaya başlar..
  5. 5
    beşiktaş'ın puan alarak memlekete döndüğü maç.

    ben puan alması gerektiğini, alırlarsa büyük iş yapacaklarını düşünüyordum. maçı izleyemedim ama rakip eksildikten sonra beşiktaş galibiyet skorunu elde edebilirdi diye düşünüyorum.
  6. 6
    tamamen beraberliğe gittiğimiz maç. 10 kişi kalan rakibe bile baskı yapmadık önce savunma dedik bunun nedeni budur.

    Yalnız iskender bey'in 0 ile bitirecek olduğunu tahmin edersek grupta 10 puan çıkmaya yetmez. içeride moskova'dan alınacak 3 puan şart. sonrasında iskender bey galibiyeti işi bitirir.