kayıt

sinirlenince susmak

  1. 1
    hırs yapıp daha büyük patlamalar yaşayan insan hareketidir. çok tehlikelidir.
  2. 2
    o sırada karşı tarafın susmaması tavsiye edilir. yoksa hem susup hemde kendi içinde yediremeyen şahıs için büyük patlama yakındır.
  3. 3
    bazen sadece anı kurtarır. bazen onu da yapamaz.
  4. 4
    (bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum)
  5. 5
    Yaptığım en güzel şeylerden biri. Sinirlenip birden karşıdakine ses yükseltince ağlamaya başlıyorum.
  6. 6
    bayıldığım iştir. tüm sinirinizi karşınızdaki kudururken izleyerek atabiliyorsunuz...
  7. 7
    normal sosyal ilişkilerde güzel bir etkinliktir fakat iş hayatında üstü kapalı kabul etme olduğu için başınıza iş açabilir.
  8. 8
    sinirlenince on şeyi birden söylemek isteyip a u i y f falan diyip susuyorum. sonra iş komikleşiyor ve ciddiyet kalmıyor daha da sinirleniyorum o yüzden bir süredir susmayı tercih ediyorum. sonra sakinleşip sinirliyken kurmayı düşündüğüm şeyleri söylüyorum
  9. 9
    Çok zor yaptığım eylem ama yaparsam da geri patlamam daha çok zarar veriyor. Ya gidip kendi kendime sinirimi atıyorum ya da karşı taraftan sinirimi çıkartıyorum.
  10. 10
    Sinirim geçinceye kadar sessiz kalmayı, başka şeyler ile meşgul olmayı tercih ediyorum çünkü sinirli anımda şayet ağzımdan kırıcı sözler dökülecek olursa bu beni daha da üzer. Bu yüzden sakinleştiğim bir anda yaşananların üzerinden geçmeyi daha doğru buluyorum.
  11. 11
    şayet sinirlenme nedeninizi kendi içinizde hazmetmeyi başaramıyorsanız yıpratır.
    gülşen'in de dediği gibi içine ata ata ne hale geldin tuta tuta patlayacaksın be adam. o bunu başka bir mesele için demişti ama olsun. buraya da oldu.
  12. 12
    Yok yere çıkan olaylarda yaptığımdır. Dışa vurmaya başladığımda ağır konuştuğumdan susmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum.