kayıt

Bakkala girince bakkalın televizyonuna kilitlenmek

  1. 1
    özellikle haber dinleyen bakkalsa bir kulak kabartıp ufak bir focus mutlaka yapılır.
  2. 2
    evde yüzüne bakılmayan cnn, ntv gibi kanalların, bakkalda aşırı derecede çekici gelmesidir.

    evde de var ama bakmıyor.
  3. 3
    bu sıralar daha çok yaşadığımdır. zira mahalle bakkalı baya büyük çaplı bir değişim yaşadı ve hakkarililerden bir izmirliye geçti. artık 7/24 yabancı pop klipleri izliyoruz.
  4. 4
    bir orhan baggal klişesidir.

    dükkanın kapısına kamyonet çekip tüm malları (tabi orhan abiyi rahatsız etmeden) yükle, tek el cepte diğer el ile mekik dokur havada çekirdek çitleyerek hipnoz olmuş abimizin ruhu duymaz. çünkü kendisi o an bir belgesel izliyor. tabi lan bu hayatta mal mülkden daha önemli şeyler var adam için. javan gergedanının türünü korumak için yapılan işlemleri izleyerek ufkunu genişletiyorsa, sen oraya gelip bik bik bik diye sipariş veremezsin! zaten rahatsız olunca derin bir nefes alıp buyuuuur tepkisine maruz kalman kaçınılmazdır (ki o tepki ne var amına koim tepkisidr).
  5. 5
    Para üstünü beklerken yapılandır.
    Hiç izlemediğiniz bir program bile o an size çok ilgi çekici gelir.
  6. 6
    Var o televizyonda bir şeyler.
    Büyülü gibi...
    Bazen bi bakıyorum ağzım açık kitlenmişim televizyona. Bir de o televizyonlar genelde duvara monteli olurlar şöyle tepeye doğru. Boynumun uzun süre o şekilde kalması sebebiyle hissettiğim acı olmasa saatlerce o şekilde kalabilirim.
    Abv bakkal harun amcanın televizyonu. Abv.
    -piç
  7. 7
    Bir bu bir de yanında oturan kişinin okuduğu gazete çok cazip geliyor ya.

    Gazeteyi çaktırmadan okursun da bakkal televizyonunda öyle bir şans yok. televizyonu tavana sabitliyorlar kafayı kaldırıp kitleniyorsun öyle televizyona.
  8. 8
    samimi olma durumlarIna gore genelde izlenen program hakkInda da konusulur

    + haber mi izliyorsun?
    - izliyorum abla ama hic iyi haber yok
    + ah hic sorma
    (akabinde politikaya giris)
  9. 9
    İnsanı hipnotize eder. Yıllardır izlemediğin haber kanallarını aşkla izlersin.
  10. 10
    klasik film sahnesidir. tvde haberlerde aranıyor diye gösterilen kişi yanında olur göz göze gelirsiniz. o gidince alo polis falan filan.
  11. 11
    Bunun bir benzerini mutfaktayken ve perde açıkken karşı komşunun televizyonuna kilitlendiğimde yaşıyorum ben. Ne izlediklerini tahmin etmeye çalıştığımda kendime geliyorum ancak. İnşallah onlar da beni görmüyordur diyeceğim ama fizik kurallarına aykırı sanırım bu.
  12. 12
    Evde abur cubur almak için yarıda bıraktığım dizi keyfimi genelde bakkalda devam ettiririm dnjsjsjsj
  13. 13
    Genelde atv açıktır.
  14. 14
    Kalmadı ki öyle televizyonlu bakkallar. Her taraf kurumsal marketlerle dolu.
  15. 15
    Uzun zamandır bakkala gitmediğimi farkettim ama küçükken bakkala gittiğimde bakkal televizyonundan cennet mahallesini izlediğimi çok net hatırlıyorum. Kitlenir kalırdım sonra eve koşa koşa gidip evde devam ederdim. Bakkallar iyi ki varlardı be
  16. 16
    cok sey alacaksanIz hazIrlanmasInI beklerken ya da kalabalIksa ve sIranIn size gelmesini beklerken istemsizce yapIlan eylem. tv gorunur bir yerdeyse tabii. bazIlarI gorunmeyen yere koyuyor sadece sesini duyuyorsunuz.