kayıt

kadının dekoltesine minisine gözü kaymayan erkek

  1. 18
    bakarım çok net. genetik midir nedir dayanamıyorum şöyle bir süzüyorum ama kızlar bakın görsel olarak güzel geliyor diye o an da beynimizde sizinle sevişmiyoruz. sadece 30 m2 lik rönesans tablosuna hayran hayran bakar gibi bakıyoruz.
  2. 17
    Benimdir sapıkmıyım ben insanların memesine bakıcak en fazla yolsam geçerken görür geçerim oda istemeden gözüm kapalı yürümek gibi bir yeteneğim yok ama özellikle bakmam.
  3. 16
    Bunun cinsiyet olarak ayrımı saçma bakmıyorum diyen de yalan söylüyordur. Kızların dahi gözleri hem cinslerine kayıyor kaldı ki erkek bakmayacak. Bakmıyorum diyen görme yetisini kaybetmiştir açık ve net.
  4. 15
    Efendi erkektir.Herhangi bir kadınla cinsellik için birlikte olmaz.Gerçekten sever onu.Göğüslerini değil,ellerini sever mesela.Bırakmaz o elleri hiçbir zaman.
  5. 14
    mümkün değildir.

    "aşkom bilgisayar işlemcisiz çalışsııaannn" diyen kadın ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklıdır.

    dekolteye bakma işi bizim genlerimizin yapıtaşlarına kadar işlemiş evrimsel bi süreçtir.

    "dekolteye bakmıyorum" diyen erkek ya baktığının farkında değildir, ya da üreme ve genlerini aktarma olayından tam anlamıyla bütün benliğiyle vazgeçmiştir.

    genleri gen havuzundan elenecektir.
  6. 13
    süper bir durum. belki olması gereken budur. çokta şaşılması gerektiğini düşünmüyorum. en azından her dekoltesi olan kadına bakılmasın bu en azından başlangıç olur bir şeyler için.
  7. 12
    Kendisine kaydiran erkektir.

    Tabii bu bakmayı mesrulastirmiyor ama erkeklerin zaafı bu.
  8. 11
    adamdır. ama yakalanmadan bakan erkek daha da adamdır
    • Selam ben daha da adam
  9. 10
    Zor ya. İsterse nirvanada olsun ama yine de ilgi çeker.
  10. 9
    düzenli bir cinsel hayatı olan erkektir.
  11. 8
    Net geydir.başlığı okurken kalktı.
  12. 7
    Gözü kendi sevdiğinden başkasını görmeyendir.
  13. 6
    Helal olsun denilecek erkektir.
  14. 5
    kördür.
    ulan karşıdan gelen adamın pantolonuna, ayakkabısına, gömleğine bile gözü kayar insanın. park halindeki bir arabanın plakasına, jantlarına, kazalı yerine... yan binanın balkonundan çaktırmadan sizi izleyen çocuklara, trafikte ezilmekten son anda kurtulan kedi yavrusuna, yanından geçtiğiniz berberde tıraş olan adamın suratındaki tıraş köpüğüne kadar her yere kayabilir insanın gözü. gözün kaydığı yerler saymakla bitmezken hanım arkadaşların; dekolteleri, etekleri, bileğindeki hal hal, sırtındaki dövme falan çok da anormal şeyler değil yani gözün kaydığı diğer şeylerin yanında.
  15. 4
    belki direk sütyeni açmaya uğraşıyordur.

    4.bp.blogspot.com/...
  16. 3
    Dan bilzerian'dır. AQ adamın kadınların her yerlerine bütün uzuvları kaymıştır zaten bide gözü dekolteye kaydırmakla mı uğraşacak?
  17. 2
    (bkz: derin dekolteli kızla konuşurken gözlerin istemsiz olarak memelere kayması)
  18. 1
    ılıktır, ibnedir. kadının en güzel yerleri gözükürken bakmayan erkeğe erkek mi denir?