kayıt

öğretmenlerin oturduğu yerden para kazandığı gerçeği

  1. 10
    bana göre doğru önerme ama bunda zırlayacak bir şey yok ki.
    öğretmen tayfa gelip zırlamadan ablam öğretmen benim. covidden bu yana ne kadar güzel yattığından bahsedip duruyor. ama kesinlikle bir hasetim yok kendisine karşı. kimsenin de olmaması lazım. adam öğretmen olmuş sen de olsaydın sen de yattığın yerden kazansaydın aq. kendi kerizliğini niye bu kadar açığa vuruyorsun? öğretmenin yatarak para kazandığına akıl erdirebilip kendin öğretmen olamayacak kadar gerizekalı olduğun için mi?
    • devletin hatası evde yatan devlet öğretmenine de online ders yazacaktı. Herkes eşit şartta çalışacaktı ama şunu diyeyim özeldekiler marabadan farksız yani.
    • yep, özeldeki halini de biliyorum kızcağızın.
      gelir gelmez yatar sabaha kadar uyanmazdı.
      başlığı kamuda çalışan öğretmenler diye değiştirsek karakter sınırına takılır mı acaba...
  2. 11
    Bahsedilen öğretmen devlet öğretmeni ise doğru olandır. Covid zamanında hepsi evde durdu ve bir kere bile online ders vermeden hepsi tam maaş aldı. Özeldekiler ise maraba tayfadır. Bir sürü saat derse girdik ve ona rağmen aldığımız para iki kuruş. Bunun dışında diğer mesleklere göre kolay gözükebilir bu meslek saygı duyarim ama sabreden dervisten bile daha sabırlıyız ulan. Devlette desen 30 çocuk var biri ağlasa hepsi toplu ağlama ayini yapıyor. Özelde desen veli "poro voroyorom boroyo." Diyor. Her şeyin kolaylığı olduğu gibi zorluğu da var. Nereden baktığınıza göre değişir. Ben bardağın her tarafından bakan biri olarak size bu girdiyi armağan edeyim sevgiler..
  3. 12
    gercek degildir.

    e tamam siz de ogretmen olun oturdugunuz yerden kazanIn madem diyorum baska da bir sey demiyorum, bu zihniyet zaten egitilemez. *
  4. 13
    Öğretmenlerin bir gününü dahi tahmin edemeyendir.
    Okuldan çıktığımda yaşadığım baş ağrısını göndereyim, kolay mıymış bi bakın..
  5. 14
    (bkz: salla başı al maaşı)
    Ama şimdi de keşke gitseymişim diyorum..