kayıt

evlilik

  1. 132
    Dünyanın en güzel şeyi. Hayatta aldığım en doğru karar. Herkes yapsın şütfen
  2. 131
    Mutluysanız iyi,değilseniz içine sıçayım.
  3. 130
    hep yapmak istediğim ama henüz param olmadığı için 3-4 yıl daha erteleyeceğim eylem.
  4. 129
    15 yıldır bilfiil içerisinde barındığım müessese. şimdiki aklım olsa 30 yaşında değil de daha erken evlenirdim. boşuna boşuna harcamışız onca yılı.
  5. 128
    Sadakat saygı sabır sevgi seks. Hepsinden yeterince varsa gerisi bi şekil halloluyor.
  6. 127
    erkenden ani kararla evlenmemeli insan gençler birbirini tam tanımadan evleniyor sonra erken boşanmala oluşuyor.
  7. 126
    Sevdiğin beye veya hanıma piçakla elma uzatmaktır. Aynı zamanda salonu kim süpürecek kavgası yapmaktır. Biraz da gerçeklerden konuşalım.
    • robot süpürge. dört kediyle bile baş edebiliyor. kavga çıkarmaya yeni sebep bul bence sksnsksns.
    • Mutfağı kim toplayacak kavgası. Bunun için de robot var de bayılayım. Bu arada süpürgenin modelini alayım araştırıyorum, kullanan birinden tavsiye almam iyi olur.
    • xiaomi bilmem bir şeyler.
  8. 125
    şöyle bir şeydir.

    twitter.com/...
  9. 124
    mantık çerçevesinde düşünerek hiçbir zaman ulaşılamaması gereken bir nokta evlilik. yanınızdaki insana duygusal olarak hangi yoğunlukta hisler beslediğinizden bağımsız olarak bir kişi ile sonu belli olmayan bir uzunlukta bir arada yaşama zorunluluğu fikri rahatsız edici. sokakta karşınızda yürüyen insandan bile nefret edecek özellik bulmakta zorlanmazken, yıllarca aynı evde yaşayacağınız/yaşadığınız insandan nefret etmek kaçınılmaz gibi geliyor. daha önce evlenmedim ama uzun süre tam birlikte yaşamı denediğim biri oldu, belki de tecrübem bu şekilde olduğu için bunları düşünüyorum. umarım nefret edemeyeceğimiz birini bulabiliriz.
  10. 123
    Ara tatille bir aylık devamsızlığı birleştirip okula elimde kına ve parmağımda yüzükle gittiğimde bir süre evli sanılmıştım.

    İşte evliliğe en yakın olduğum an oydu.
  11. 122
    etrafımdaki 10 erkekten 6'sı boşandı. evliliğe olan bakış açım son yıllarda daha olgunlaştı.
    evlenmeyin diyorum yani.
    evlilik bi 40 kilo taşşak istiyor bana göre. 39.9 kilo olsa da boş, 40 tam olmalı. 0.1 gramınızın eksik oldugunu hisssediyorsanız uzak durun.
  12. 121
    “İki insanın beynin iki lobu olmaya başlaması.” Olarak tanımlamıştı tanıdığım birisi. Güzel bir tespit.
  13. 120
    Biri birine köle olmadıkça ciddi yürümeyecek sonra çekilmeyecek iş. Cidden sürekli bir kişi ile ömür boyunca anlaşacağını düşünen var mı ?
  14. 119
    Ölçütlere bakınca beni şaşırttı. Ele ayağa düşmüş müessesedir.

    Ben de ütü yapabilen ve iyi çay demleyebilen erkekle yaşamak için evleneyim bari. Meyve tabağı hazırlarım, denk oluruz.

    Fikrinin bile uykularımı kaçırdığı olaydır. Her şeyiyle sorun gibi görünüyor gözüme, sempatim yok. Evli yazarlarımıza saygı duyuyorum tabii. Benim lanetim de bu, var olan her şeye saygılı olmak...
  15. 118
    her insanın atılmaması ve girmemesi gereken müessesedir. Boş beleş insanlar evleniyor olan çoluğa çocuğa oluyor yazıktır be.
  16. 117
    çok partili dönemden tek partili döneme geçiş.
  17. 116
    çocuklar, ya bu yalnızlık canıma tak etti ve beynim bana oyunlar oynuyor ya da benim yaşım geldi ya. aslında uzun süredir yalnız da değilim. bu evlilik fikrinin ve yalnızlığın kafası aniden geldi bana. işin kötüsü, hiç de evlenilecek biri değilim ben ya. şimdi bunun sebeplerine girip başlığı iyice ıssız adam posterleriyle süslemicem.

    şöyle alımlı, ateist, iyi kalpli, halden anlayan, çocuk yapmak istemeyen ve güzel kısır yapan bi hanım fena mı olur? allahless bir yuva kurarız ne güzel. ben yoruldum çocuklar, ben yıldım. erken bıraktım kendimi ama bıraktım valla. böyle yumuk yumuk ellerin kısır yaptığı bi yuva istiyorum ben.
  18. 115
    en son annemle konuştuktan sonra iyice kaçmak istediğim eylem. herkes neden evlendirme meraklısı ki? şu tek başıma yaşarken aldığım keyfin çeyreğini verebilecek bir siksok mudur bu? ulan kendi başıma yaşıyorum, kafama göre ağlıyor sızlıyorum doya doya, kafama göre götüm başım cıbıldak geziyor, manzara kirletiyorum, dilediğim zaman (neredeyse) dilediğim her şeyi yapıyorum. evlenince ise, kendimi yanımdaki insana göre düzenlemem gerekecek. beni bağlayacak, kısıtlandıracak, yer yer rahatsız edecek bir birey neden ömür boyu yanımda kalmalı ki?

    tamam, aşk romantik, tatlı, severim. yalan olmasın. yükseleni ve burcu balık olan bir erkek birey olarak, sevmeyi severim. sevmek güzel. sevilmek güven vermiyor artık, affedersiniz k*dın denilen illete güven olmuyor ama sevmek, iyi hissettirmek çok hoş. fakat bir ömür boyu nasıl ya? pc başında salak saçma müzik açıp kıç baş sallarken bir anda çıkıp gelmesi falan rahatsız etmez mi? oyunun tam ortasındasın, çok heyecanlı bir yerde ve gelip muhabbet etmeye çalışıyor. hatta, "yemek hazııığr!" ya da "aşqım yha, bugün dışarı çıqmasaks mı?" falan diyor. lan k*rı, sal beni, sal!

    kendi hayatımı kendi özgürlüğümle yaşayamamak beni çok korkutuyor sanırım. normal mi bu?
  19. 114
    gerçek manada ruhunuzu besleyebileceğini düşündüğünüz bir insanla gerçekleştirdiğiniz zaman tadından yenmeyecek olan şey.
    en iyi arkadaşınızın, en sıkı dostunuzun, ailenizden bir parçanın ve sevdiğiniz insanın aynı kişi olduğunu düşünün. bu kişiyle ömür boyunca bir evi paylaşacağınızı hayal edin. edemiyorsunuz değil mi? o yüzden evlilikte sıkıntılar doğuyor işte...
  20. 113
    kişiyle evlenme beni korkutmasa bile, yakın olmadığım insanlarla birden akraba olma olayı bir düşündürtmüyor değil.
  21. 112
    İki insanın hayatını birleştirmesidir. Tek eksisi bir kişiyle aile olmak isterken 500 kişiyle akraba olmaktır.
  22. 111
    güzel olay. evliliği sadece seks olarak gören bireyler evlilik karşıtı olurlar, evlilik harika olaydır.
  23. 110
    Üstüne çokta kafa yorulmaması gereken olaydır, herkesle gerçekleştirilecek ve hayali kurulacakta bir şey değildir. İstediğiniz gibi olabilir veya düşündüğünüz gibi de olmayabilir. Şanslı bir piçseniz genel de mutlu olursunuz. Değilseniz geçmiş olsun. Genelde şans işidir.
  24. 109
    gereksiz aktivite. sevgili olmak her zaman daha önemli. evlenmek çok mantıksız.
    • evliliğe laf etmeyin.
    • sensin gereksiz.
    • defolun.
    • neden ya alla alla tabi ki gereksiz. sevdiğinle gezip tozmak daha mantıklıyken neden evlilik ? ne gerek var ki kağıt imzalamaya
    • eviliğe laf etme şeytan.
  25. 108
    çok zor iş