kayıt

migren

  1. 37
    tüm günü maf edebilen acılı baş ağrısı...
  2. 36
    Tekrardan beni ziyarete gelmiş hastalık. Sabahtan beri uygun bir dille siktir git diyorum dinlemiyor. Bu ne yüzsüzlük anlamadım arkadaş.
    • karanlıkta sıcak suyla duş al bana çok iyi gelir.
    • Şıp diye kesiveren bi ilaç biliyorum
    • Kafaya sıkmak veya dondurucuda dondurmak harici her türlü ilaca açığım
  3. 35
    Başımın ağrıyacağını önceden sezen biri olduğumdan bir ara migren olabileceğimi düşünüp araştırma yapmıştım. Çok korkunç bir şey bu. Allah kimde varsa yardımcısı olsun. Kuzenimde bebekken çıktı, yani öyle diyor ailesi ve şimdi de hali üzücü.

    Başka bir kuzenimde de var, günlerce deli oluyor ağrıdan. Zamanla da ağrı kesiciye tolerans gelişiyor, çözüm yolları daralıyor. Beni korkutan hastalıktır.
  4. 34
    bende kendisini r51 baş ağrısı olarak gösteren nane.
    (bkz: ya sen insan değilmişsin ya)
    (bkz: yeter yeter)
    (bkz: Öyle vurma serdar yabancı değiliz)
  5. 33
    yarım baş ağrısı
    isim, tıp
    Kusma, mide bulantısı ile görülen, sempatik sinir sistemi dengesinin bozulmasından ileri gelen baş ağrısı, yarımca, migren.
  6. 32
    Mens döneminde uzaktan uzaktan kendini belli eden lanet şey.

    Gözlerimin arkası çekiliyorrrr lütfeeen hayıııırrr
  7. 31
    Başlığın adı galiba migren ama nöronlarım bunu 'hımını kıdımının' diye çeviriyor.

    Gözlerim mi bozuk beynim mi? İ m d a t !
  8. 30
    Tansiyona da etki ediyor.stresli olduğum zamanlar hele mahvediyor beni.
    2 sene önce yaşadığım olaylardan dolayı çok stresli ve kötü bir dönemdi.
    O ara migrenim tuttu haliyle evde de yalnızdım.tansiyonum düştü herhalde başımın acayip döndüğünü ve ağrısı olduğunu hatırlıyorum.bayılmışım ve düşerken de kafamı sehpanin kenarına çarpmışım.uyandığimda her yer kandı. Sonra zaten babamı aradım gelip hastaneye götürdü. O olaydan sonra migren ataklarımın olduğu dönemlerde daha dikkat etmeye başladım.
    İlaçları düzenli bir şekilde kullanıyorum artık.pek ilaç taraftarı değilim ne kadar doğru bilemicem.sadece migreni tetikleyen büyük unsurlardan biri stres onu diyebilirim.migrenin başlamasindaki etkilerden biri de stres tabii ki haliyle.
    • sende de mi var...
    • vay anasını senorita... bu da mı aynı :D... sağol mavinarsist, sende de mi var ://
  9. 29
    Herhalde bir boksör olarak başıma gelebilecek sayılı boktan şeylerden biriydi, o da oldu amk. Allah kimseyi migren krizinde ilaçsız bırakmasın.
  10. 28
    insanı intihara sürükleyebilecek üç ağrıdan biri.
    diğerleri için:
    (bkz: diş ağrısı)
    (bkz: karın ağrısı)
  11. 27
    Uyandığımdan beri yüzsüz şekilde benimle dolanan ağrı. Kendisine sinirlendikçe etkisi daha da artıyor. İlaç içiyorum kıçıyla gülüyor pezevenk.
  12. 26
    avokado yaprağı çayının iyi geldiği söylenen baş ağrısıdır.
    denemedim sadece söyleyenlerin yalancısıyım.
  13. 25
    Kafayı duvara sürttüre sürttüre bayıltcam kendimi şimdi. Beynim sol kulağımdan akacak sanırım.
    (bkz: böyle bir şey olabilir mi ya) resmen duvar ille "bana kafa at, rahatla" der gibi bakıyor. Her şeye kafa atmak istiyorum, her şeye.
  14. 24
    An itibariyle yakın zaman gelecek olduğunu hissettirendir. Allah belasını versindir. Allah düşmanımın da başına versindir.
  15. 23
    Bir gündür benimle olan hastalık. Uzun zamandır yoklamıyordu şimdi de peşimi bırakacak gibi durmuyor. Avmigran bu sefer derman olmadı mecbur beraber yaşamaya alışıcaz gibi. Adamsan bırakırsın peşimi illet baş ağrısı.
  16. 22
    son yıllarda bünyeme ender gelişen osasuna atakları gibi gelen hastalık. pek sık olmasa bile vurduğu zaman bünyemi dağıtabilme yeteneğine sahip. bu sabah uyandığımda günaydın öpücüğü ile karşıladı sağ olsun ama pek sarsmadan gitti. migren sonrası gelen bebeksilik ise hala peşimi bırakmadı. beynimi de alıp götürmüş gibi sanki bir boşluk var oralarda.. ağrı kesicinin etkisi olabilir. *
  17. 21
    Genelde başımın sol tarafı ve sol gözüm kafam kopsa da kurtulsam dedirtecek kadar ağrıyor. Midem bulanıyor ve ışığa daha duyarlı hâle geliyorum, ışık ne kadar çok olursa ağrı da o kadar artıyor. Bunlar sanırım migren belirtileri. Ama sıklıkla olan bir şey değil bu, belki ayda bir kere falan oluyordur. En iyisi bunun için bir doktora gitmem olacak.
  18. 20
    geçmeyen hastalık. şuan yaşıyorum bu ağrıyı, başım çatlıyor.
  19. 19
    Leş bir şey.sinirleniyorum,strese giriyorum direk başlıyor,geçmekte bilmiyor.
    • Aynen şu an da bile var :d inşallah geçer :d
    • Tamam doktor bey :d
  20. 18
    Baş belası bir hastalık türü. Geldiği zaman tam geliyor ataklar. Ses,ışık çok rahatsız ediyor. Kendimi bir dolaba kitlesem geçer belki.
  21. 17
    Aniden getirdiği ataklarla önce hapçıymışçasına ağrı kesici attıran, yüksek ihtimal kesmeyeceğinden hastanelerden hastanelere sürükleten, eli ağır hemşireler yüzünden takılan serumların kolları mosmor yaptırıp uyuştutucu müptalaları gibi gezdiren, Ağrı geçse dahi ertesi güne kadar aptal aptal beyin durduran hastalığımsı işkence.

    Tıp buna çare bulunca uyandırın beni, çünkü bu çözülmedikçe insanlığın ilerlediğini düşünmeyeceğim.
  22. 16
    En büyük ilacı düzenli uyku olan baş ağrılarına sebebiyet veren hastalık. Ağrı kesicilere karşı kazanılan bağışıklık sonrası ağrılarla başbaşa kalmak istemiyorsanız çok siddetlenmedigi takdirde ilaç kullanmayın. Karanlık bir odada dinlenmeyi tercih edin, elma yiyin. Bu tarz alternatif yollarla üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz.
  23. 15
    iğrenç bir illet. allah kimseye vermesin. çoğu ağrı kesici de kesmiyor o baş ağrısını.
  24. 14
    sizi kızgın bir boğa haline dönüştürebilir. gerinip duvara toslamak kaydıyla, ağrınızı azaltmayı hedeflersiniz. lakin daha da artar.

    edit: mübalağa ettiğimi düşünenler, migren atağı geçirmemişlerdir.
  25. 13
    tam bir baş belası.

    gerçek anlamda başımın belası, sürekli başımı ağrıtıyor.
    uyku, yemek düzeni bozulduğunda ya da çok sinirlendiğimde, üzüldüğümde direkt başım ağrımaya başlıyor.
    yıl-dım.