kayıt

whatsapp grubu

  1. 1
    ömrü ilk ayrılmaya kadardır.

    Bi whatsapp grubu daha son yazışmanın aylar önce olduğunu farkeden arkadaşın ayrılmasıyla ömrünü doldurdu..
  2. 2
    çalışma arkadaşlarım, tedarikçimiz, önemli müşterilerin olduğu farklı farklı whatsapp gruplarına dahilim. bunların 1 yıllık falan ömrü var. yanlışlıkla atılan fotoğraflar, grupları karıştıranlar, yazım hatası yapıp anaya bacıya sövmüşten beter duruma düşenler.. ne yiğitler helak oldu. bu zamana kadar hiç falso vermeyen tek kişi benim sanırım.

    yalnız bugüne kadar hiç tartışma olmamıştı. sadece nazikçe ayar verenler oluyordu. bugün bir ilk yaşandı ve iki kişi kılıçları çekti. 5 saattir tüm gruplarda sessizlik hakim. e illa ki birileri bir şeyler yazacak. bu sessizlikten sonra gelecek ilk cümle ve atacağım kahkahayı hayal ederek uyuycam bu gece. akjsdasd.

    ne saçma işler ya. 50 yaşında adamlarsınız amk. durup durup "güçlendirmeye çalıştığınız" iletişim başınızın belası oldu.
  3. 3
    2 tanesine üyeyim. biri işle ilgili öteki sosyal duyurularla ilgili. bir de gezi, etkinlik gibi durumlarda açılanlar var. fotoğrafların hızlı paylaşımı için rahatlık oluyor, sonra da kapatıyoruz onları.
    • evet çözünürlük kötüleşiyor ama fazlası için uğraşmaya gerek yok. doğumgünü fotoları falan oluyor işte :D
  4. 4
    2 yıllık bir whatsapp grubumuz var. aile ortamı vardır herkes samimi. gelmek isteyen olursa mesaj atsın :d
    • niye gelelim aga? niçin var bu grup? kimler var?
  5. 5
    3 yıllık grubumuzda herkes birbirini en az üç kez döndüğünden yeni alımlar yapıyoruz. gelmek isteyenler dm.

    edit: bikaç dakika içinde onlarca mesaj geldi arkadaşlar alımları kapadık, ilginize teşekkürler.
  6. 6
    gelmem için bir neden söyleyin ? hatta bir değil daha fazla neden olsun ki daha etkileyici olabilir
    • canın sıkılıyosa gel bro
  7. 7
    bazılarının hala yanlışlıkla bir şeyler yazdığı grup. özellikle bu saatlerde çok sık oluyor. telefon "avel avel" diye ötüyor mesaj geldiğinde.

    tam kapanma sırasında habire buradan haberleştik. aslına bakarsan müthiş kolaylıktı. o sancılı süreci çok iyi atlatmıştık. ama değişik şeyler de yaşandı, yaşanmadı değil. bi gün birine özelden yazdım. adam gruptan yazdım zannedip üstüne alınmadı.

    -abi sabah 8'de alıcaz seni
    +....
    -abi sorun yok di mi?
    +....
    -abi?
    +bana mı dedin frante?

    aslında çok önemli işlerimiz olmasa "ha pardon abi yanlışlık oldu sana yazmayacaktım aslında" derdim.
  8. 8
    maçlar dışında çok uğramadığımdır. twitter’da ise… celtics dışında bir şey konuşmam…
  9. 9
    Nefret ettiğim gruplardır. Her cuma günü cuma mesajı atılıyor, okuldakilerle olduğumuz bir grup var,yalakaların birbirini şikayet ettiği bir grup, mesajlar aynen şu "nöbet yerimdeyim ve şu an kimse yok." Arkadaşlarla olan bir grubum var ayda 4 kere falan seri yazışıyoruz sonra muhabbet bitiyor. Keşke olmasa dediğim gruplardır.
  10. 10
    Pek kullanmadığım şeylerdir çünkü sokakta rastlayacağım arkadaş gruplarım var. Tesbihli tipleriz ve merdivenlerde maden suyu içiyoruz ayrıca.