kayıt

97 kiloluk mini etekli öz güven sahibi kız

  1. 1
    ne bakıyorsun bacaklarıma diyebilen özgüvenli kızımızdır.

    bugün metrobüste gördüm.. böyle kendi kendine triplerine falan giriyor arıza.

    bütün erkeklerin onun bacaklarını dikizlediğini zannediyor olsa gerek. oysa ki bacaklarının appiah'ın o meşhur bacaklarından bir farkı yoktur. senin o bacaklarına en çaresiz adam bile bakmaz lan. neyin tribi bu.
  2. 2
    ancak gözlerinde hassas tartı olanların özgüvenini hissedebileceği kızdır... yoksa 98 ya da 96 kiloluk kız özgüvenine denk gelebilirsiniz ... hayır onlar da özgüven ama 97 kilodaki gibi lezzetli değil...
  3. 3
    Kendiyle barışık bir kızdır.
  4. 4
    ağır sıklet boks şampiyonudur. kazandığı madalya ile birlikte paket yapılarak verilmiştir.
  5. 5
    ''Nefes alsın yeter'' diyen zırtlan elemanların bile kesik atmadan önce en azından bir kaç saniye düşündükleri kız türüdür.
  6. 6
    mühendislik fakültesinde kendini kleopatra sanan bıyıklı kızlarla aynı kafa yapısına sahip kızdır.zira böyle çılgınlığı ancak o tarz kızlar yapabilir
  7. 7
    hiç sağına soluna bakmaksızın sahillerin tozunu attıran kızdır.

    güneşin batmasıyla da soluğu barda alır, manita ayartmaya.. anlarsınız ya..
  8. 8
    estetik denen kavramı kilosundan ağır özgüveni ile döven kızdır.
  9. 9
    şayet boyu da türkiye standartlarında ise kısa sürede escort ilanlarında yerini alacak kızdır. ben başka türlü böyle bir kız görmedim amk.
  10. 10
    yokluk dönemlerinde denk gelinmemesi, haydi gelindi yatağa atılmaması gereken kızımızdır. mazallah bir yiğitlik edip salondan yatak odasına kadar kucaklarsın, 6 hafta pespembe sıçırtır adamı.
    • yoklukta denk geldim. dediğini de yaptım. pembe değil de beldeki 2 disk feci kaydı...:)
    • benim de 80 kiloluk bi tosuncuğu sırtlamışlığım var, sağ gözüm halen bulanık görüyor...
  11. 11
    toplumun güzellik algılarına uymak zorunda olmadığını bilen ve öz güvensiz olması için hiçbir sebebinin olmadığını bilen kızdır.

    dış görünüş üzerinden yaptığınız şakalar sıkmadı mı? insanların hayatında en ufak bi' lafınızla bile ne kadar büyük yaralar açabileceğinizin farkında değilsiniz.^^

    (bkz: önce kendine bak)*
  12. 12
    Toplumun güzellik algısı diye bir sey olmadığından boş duyar kasan kızdır. Fuck society. İnsanlar kim ki size güzellik algısı dayatsın, dayatabilsin. Sırf bu boş düşünce yüzünden sağlıksız kadınları güzellemeyi acilen bırakmalısınız.

    Ayrıca insanların bir şeyleri beğenme ya da beğenmeme hakkına da saygı duymalısınız. Elbette kimseyi kırmadan, saygısızlık yapmadan ifade edilmeli bu durum. Şahsen ben beğenmedim ve oldukça sağlıksız buldum. Ancak benim düşüncemin hiçbir önemi yok, kendisi mutluysa devam etsin..