kayıt

yıldızları izlemek

  1. 1
    kişiyi sakinleştirdiği iddia edilen eylem. ortama romantizm kattığı konusunda tecrübesi olduğunu iddia edenler de var.
  2. 2
    yıldızları takip etmektir kimi zaman.

    * * * * * *
  3. 3
    Doğanın bizlere sunduğu en güzel imkanlardan biridir. Hayallere daldırır. Düşünün ki iskelede uzanmışsınız ve hafif tatlı bir esinti var teninizi okşayan. Gök bulutsuz, ve o güzel yıldızlar parıldıyor, siz de onları sessizlik içinde hayallere dalarak ve huzurlu bir şekilde izliyorsunuz. Bundan daha güzel ne olabilir ki?
  4. 4
    Çok Sevdiğim bir eylem. çocukken bol bol izlerdim ama şimdi ne mümkün! Birkaç parlak yıldız görünüyor sadece heryerde. Ben de uzak yerlerdeki ışıkları izler oldum artık...
  5. 5
    En sevdiğim eylem. Daha önce kaldığım yer sehir içinde değildi sık sık dışarı çıkar saatlerce yıldızları izlerdim hala da öyleyim her fırsatı değerlendiriyorum ve eminim bu hep böyle olcak çünkü çok güzeller
  6. 6
    köye gidince balkonsuz balkona - :D - oturup yaptığım eylem. telefondan tulum sesi, 20 metre ötemden gelen dere sesi. muazzam bir ortam.

    iyi ki yaz geldi be!
  7. 7
    çok sevdiğim şeydir.gökyüzünü özellikle geceleri çok seviyorum.temiz havada yatarak yıldızları izlemeyi hele! hatta bunu o kadar çok yapıyorum ki,arkadaşlarım lakap taktı.ama şehirde olmuyor,şehrin kalabalığı ve ışıkları sıkıyor yeterince.
  8. 8
    sürekli yapmadığım eylemdir. sürekli yaparsam sanki kaçacaklarmış gibi geliyor. aşırı derecede kendime sığamadığım zamanlarda nefes almak istediğim zaman yapıyorum. gerçekten iyi geliyor. biraz da serin olursa hava tadından yenmez.
  9. 9
    hiç sevmediğim eylem. uzun süre bakınca sanki böyle kımıl kımıllarmış, yerlerinde duramıyorlarmış gibi bir görüntü sergiliyorlar. her an ani bir hareketle bir şey yapacaklarmış gibi geliyor, huzurum kaçıyor.
  10. 10
    Gökyüzünü izlemeyi sevmiyorum. Yıldızlara bakıp kendimi zorlasam mana çıkaramam. Bunlar boş muhabbetler gibi geliyor bana. Gökyüzünü bu kadar derin nasıl buluyorsunuz.
  11. 11
    (bkz: yok ki)
  12. 12
    yanında hafif bir de müzik eşlik edicek sonra bakıcaksın gök yüzüne o en parlak olanını bulucaksın sonra bir kez daha gülümsiceksin evet hiçbir sebep yokken hemde
  13. 13
    sırf bunun için dağın başında ışıktan yoksun bir ev inşa edicem.
  14. 14
    istanbulda mümkün olmayandır. miyopsanız tadından yenmez.
  15. 15
    büyük şehirlerde pek mümkün olmayan eylem. hava kirliliği, şehrin ışıkları izin vermez bunu yapmanıza. halbuki sakin bir sahil şehrinde karanlık kumsala gidip uzanıp ellerinizi başınızın altında birleştirip dalga seslerini dinleyerek yıldızları izlemek kadar keyif veren pek az şey vardır. teyzemlerin yazlığına gittiğimde kuzenlerle bütün geceyi böyle geçiririz. sahilde beton bir kısım var. aydınlatma sıfır. telefon ışıklarıyla yolumuzu bulup gideriz o betona, uzanırız yan yana, dikeriz kafaları gökyüzüne, saatlerce dururuz öyle.
  16. 16
    (bkz: Koca evrende ne kadar da küçüğüz değil mi cüliyet? )
  17. 17
    köyde mümkündür.
    sessizlikte yapılanı makbuldür.
    sıkılmazsın.
  18. 18
    direkt şöyle oluyorum izlerken..daha iyi anlatanbir karikatür bulamazdım
  19. 19
    güzeldir.
  20. 20
    Bunu bir gece denizde sırt üstü yüzerken yapmıştım.
    Hayatının en huzurlu anı neydi diye sorsalar kuşkusuz o anı söylerim.
    Çünkü ay ışığının aydınlığında, dalga seslerinin eşliğinde gökyüzündeki o minik ışıltıları seyretmek nasıl desem uzayda yürüyormuş hissi veriyor insana.
    O karanlık bile huzur veriyor.
    Ölmeden önce her insanın en azından bir defa bunu yapması lazım. Mutlaka...
    -ciddi
  21. 21
    Severek izliyorum.
    İnsanı çok rahatlatıyor.
    Sırf bunun için yatağımı pencere kenarına aldım.
    Gece pencereden yıldızları izleyip hayal kuruyorum.
    Bazen de evrende ne kadar küçük olduğumuzu falan düşünüyorum.
    Süper olay, izleyin.
    Henüz sevgiliyle izleme kısmına geçemedim ama böylesi de müthiş.
  22. 22
    Eylem gerçekleştirilirken, bir de yanına yıldızların altında eklenirse, yenmeyip yanında yatılası olur.
  23. 23
    (bkz: geceleri evreni düşünmekten uyuyamamak)
  24. 24
    yapamayışımın suya para vermem gerektiği kadar saçma geldiği eylem. ulan yıldız bu be! nasıl görmek için şehir dışına çıkmamız gerekir...