kayıt

uzun süreli ilişki

  1. 1
    uzun süredir beraber olan artık aşkın, sevginin yerini alışkanlığa bıraktığı bir ilişki çeşidi.
  2. 2
    evlilik antrenmanıdır... gerçekten yaşanılası ilişki bence budur... çok imreniyorum la...
  3. 3
    özenilesidir.
    sekiz yıllık bir ilişkisi olan bir ablaya sahipken üstelik...
    her sevgilimden ayrıldığımda yüzünde oluşan o ifade var ya, delirtiyor beni.

    acı çekiyorum sözlük.
  4. 4
    uzun süreli olması bir ilişkiyi sağlıklı olarak değerlendirmeye yetmez. bazen taraflar karşılıklı saldırmazlık anlaşması ile birbirleri için hassas noktalara temas etmeden süreci devam ettirmek isterler. bu anlamda ilişki gerçek bir krizle sınanmadan değerlendirilmemelidir.
  5. 5
    özetle tüketendir. başta sabır olmak üzere birçok şeyi tüketir. tükete tükete de tükenir gider bir gün, muhtemelen.
  6. 6
    aslında uzun süre kavramı görecelidir. en uzun ilişkisi ortalama 1 yıl süren için 8 ay uzun süreli sayılabilir ama bence bir ilişki 2-3 yıldan önce kendine uzun süreli ilişki diyebilecek kıvama gelmemiştir. tabi burada uzun mesafe ilişkilerini de ayrıca ele almak lazım.
  7. 7
    (bkz: uzatmalı sevgili)
  8. 8
    bazı insanların asla başaramadığı şey. bunun sebebi, ya doğru insanlar değildi gelenler ya da doğru insanların yanlış zamanlarda gelmesiydi belki de. belki de sorun kişinin kendisindeydi. kişinin özgürlükçü bir ruh haline sahip olması, geçmişte yaşadığı ilişkiler engeldi belki de buna. bu durum çözülemedi.. kişi, ne kadar ''uzun ilişki sürdüremedim.'' dese de aslında içinde uzun ilişki yaşama özlemi çekendi, herkesten çok o isterdi bunu.. ama şimdilik başaramadı belki de ilerde.. ileriki zamanlarda bunu başarması dileğiyle...
  9. 9
    kimisi için 3 yıl iken kimisi içen 2 aydır. insanına göre değişir yani.
  10. 10
    2 seneyi geçmişse ve taraflar en azından söz möz nişan yapmamışsa net bitecek ilişkidir. biri diğerini oyalıyordur. birlikte yaşayanlar hariç.
  11. 11
    pastane köşesinde takılacak bir gümüş yüzükle süresi daha da uzayacak olan ilişkidir.

  12. 12
    sonu kötü biterse en azından bir tarafı büyük bir depresyona sokabilecek ilişkidir.
  13. 13
    türkler için 20dk'dan fazlası uzun süreli ilişki olarak görülebilir ama zencilerde ve johnny abimizde bu durum 50-60dk'nın üstünde ancak gerçekleşir.
  14. 14
    Kime gore neye gore uzun iliski diye dusunduren..
    Bir yildir devam eden iliskimin suresini yasima oranlayinca lan diyorum hayatimin ne kadar cogu bu iliskiye gitmis...
    Benlik degil galiba. Hicbir sorun yokken "ya daha sonra iliski cok uzadigi icin ayrilamazsam" dusuncesi beni acilen ayrilmam gerektigi dusuncesine surukluyor. Seviyoz ama yani, istemiyorum da ayrilmak. Catisiyorum kendimle, sacma bir insanim.

  15. 15
    bir süre sonra alışkanlığa dönüşmesi muhtemeldir
  16. 16
    Bittikten sonra sudan çıkmış balığa döndürür insanı. Yıllarca farkında bile olmadan duvarlar örersiniz etrafınıza, duvar dediğim de kimseyle iletişim kurmamak değil yeni dönem ilişkilere yabancı olmak anlamında, gün gelip de ilişki bitince öylece kalırsınız ortada. Yeniden başlamak gerekir hayata ve bu en zor kısımdır. Birlikte 4-5 sene geçirince size dair en özel şeylerde bile ondan bir parça bulursunuz. Ben çok zorlanmıştım bu konuda. Ya olduğum gibi kalıp daha uzun sürede unutacaktım ya da değişip bambaşka bir insan olacaktım. Değişiklik sevmememden ötürü olduğum gibi kaldım, yeri geldi her hareketimde onu düşündüm, o olsa şöyle olurdu diye günlerimi tüketim ama fark ettim ki sağlıklı bir ayrılık süreci geçirmişim zamanla izler silinip giderken ben olduğum gibi kalmışım. Bir de kendini değiştirip başka kimliğe bürünen insanlar var ki üzülüyorum ben onlara. Acılarını yaşamadan sadece üstünü örtüyorlar, sürekli yeni birilerini alıyorlar hayatlarına. Farkında olmadan yoruyorlar kendilerini ve en olmadık yerde birden en başa dönüyorlar halbuki tek zararı kendileri görüyor bunu fark etseler keşke.
  17. 17
    Kurbanlık danaya da beraber girilir bu ilişkide, Ölmek var dönmek yok.
  18. 18
    Tek eşlilikten yana, sevdi mi seven bir ablanız olarak (bkz: helllaall) inanılmaz sevdiğim olay. Ha var mı yok. Ama neden olmasın?
  19. 19
    Bitiyor.
    Hepsi bitiyor... Başlamayın ahdhjdkdks.
  20. 20
    "oha, biz birlikte olmaya başladığımızda dolar 1,55 tl imiş!!" diye başlayan diyaloglara sahip olan ilişki türü.
  21. 21
    sıkıcıdır.
    konu hakkında bildiğim tek şey bu.
  22. 22
    30 yaş altı erkek için kelepçeden farksızdır. gerçi üstüne de aynıdır. hele bir de birlikte eve çıkılan versiyonları var. hemcinslerim, yapmayın! otuzunuzdan sonra öyle hatunlarla beraber olma şansınız var ki bir düşünün. en iyisi biz bunun için skalayı 35'e çıkaralım 35 iyidir. kapın bi tane 23-27 yaş arası hatunu keyfinize bakın.
  23. 23
    Sünebilir özelliği ile son derece esnek yapıya sahiptir. Tüm beyaz atkılı prensiplerin evren tarafından Murphy yasalarına uygun şekilde zıttını verir. Tebrikler nur poketopu gibi uzun ince ilişkiniz oldu.
  24. 24
    Uzun sürer.
    Karakter meselesi yalnız bu. Çünkü herkes uzun süreli ilişki yaşayamaz. Tıpkı herkesin kısa süreli ilişki yaşayamayacağı gibi. Yani aslında herkes yaşar da işte, ona da yaşamak denirse...

    İlişkimden gayet memnunum fakat yine de tavsiye etmiyorum.
    • :D
    • şskfşsdkfsdşf sağolun abicim dediğinizi yapıcam yaptığınızı yapmicam :D
    • ben her çiçekten bal almayı seviyorum :D
    • valla güzelse yeterli çünkü uzun değil :D piyango tarafı var ama en kötüsü amorti yani :D
  25. 25
    nedense başaramadığım durum ama çok benden kaynaklı gibi de durmuyor öyle denk gelmedi. ama çevremdeki uzun süreli ilişkilerde hep aldatmalar mevcut. açıkçası kendimede güvenemiyorum.