kayıt

yaşıt arkadaşların evlenmesi

  1. 79
    ilk yasit arkadasim evlendiginde 18-19 yasindaydim simdi 28. gecen 10 senede, her yasta evlenen arkadasim oldu lakin bunu pek mesele etmemem hep aynI kaldI. *

    kendimi tanIyorum zira ve bu islerin bana gore olmadIgInI biliyorum. herkes evlenecek diye bir kural da olmadIgI icin, geri kalan seylere kulaklarImI tIkayIp hayatIma devam ediyorum.
  2. 78
    Biraz garip hissettirmiyor desem yalan olur.
    Yaşıtlarım evleniyor onda sorun yok da, hem yaşıt hem de yakın arkadaşım evleniyor işte garip hissettiren o. Gerçi kızla 9 senedir beraberlerdi aq zaten.
    Nikah şahidi olarak beni seçmeyecek mi mesela ilk aklıma gelen bu. Seçmezse fena söverim. Ayrıca çeyrek takmak olmaz yarımın da fiyatı malum ne takacam aq ben buna?
    Sonra ben bu çocukla 6 senedir yurt + ev arkadaşıydım şimdi evde bir tabak eksik mi koyacaz sofraya? Beraber tatile gidebiliyorduk sevgilisini bırakıp şimdi her şeye onu da mı sokacak?
    Şöyle bir düşününce bir anda kendime sorduğum sorular bunlar. Neyse artık benim de hayırlı bir eş bulma vaktim geldi Allah’ın izni ile. Allah’ım çabuk izin ver diyeceğim ama iyi tanırım o ibneyi siksen iyiliği dokunmaz bana.
  3. 77
    en yakın ilkokul arkadaşım dün kız arkadaşına evlilik teklif etmiş. bana yazdı dün akşam bu durumu ve beni sordu…

    sadece “evlilik boş adam işi be k” dedim geçtim…
  4. 76
    evlenmenin yaşla alakası az, bu yüzden çok bir şey ifade etmiyor.

    başkalarının ne yaptığını kendi hayatınla karşılaştırmanın faydası da az, çünkü herkes apayrı şeyler yaşıyor. yaşadığı bütün hayat var, evlenen kişi kim, evlendiği kişi kim, iki tarafın aileleri nasıl, sonsuz şey var.

    tammaamen boş muhabbet o yüzden.
  5. 75
    ocak ayında sevgilisi hamile olduğu için apar topar evlenen kankimin çocuğu doğdu, evliliği geçeli çok oldu, hepsinin üç dört yaşında çocukları var. eğer evlenirsem düğünlere giden paramızın geri gelmesi için evlenirim. şirin kürt problemleri bunlar....
  6. 74
    evlendiler, cocuklarI da oldu. bosanip tekrar evlenenler oldu. ilk 3 kisiyi evlendirdikten sonra alIsIyosunuz yani cok da sey etmeyin.

    ha ama sizi de evlendirmeye calIsIyolarsa edin. ben dayanamIyorum bu baskIlara.
  7. 73
    Hepsi birer birer gidiyor.. corona dindikten sonra evlenecek 4 arkadaşım var. Lan zaten düğün sevmiyorum 4 düğün ne amk. Gelemem de diyemiyorsun.
  8. 72
    Evleniyorlar.. evlensinler.. hepsine önceden takı takamayacağımı belli ederekten katılıyorum düğünlerine “ben zaten daha küçüğüm ehehe.. düğün ne abi yapsanıza kutlama falan.. hihimm aynen kanka çok takı takarlar”
  9. 71
    Masadan bir bir eksiliyor dostlar diye diye göbek atıyorum düğünlerinde. Son yıllarda arkadaş sayımda sırf bu yüzden düşüş var. Önceden iki biraya göbek ata ata gelen adamlar şimdi yorgunum gelemem diyor. Ne yapıyorsunuz oğlum 24 saat sevişiyor musunuz yani ne bu şekil. Ne değişti 6 ay 1 sene ne ise öncesine rağmen? Diyemiyorsun tabi.
  10. 70
    yaşıt arkadaşlarım değil de yakın arkadaşım evlenirse bir şeyler yapmanın vakti gelmiştir.
    benim bir tanesi daha yeni sözleniyor o yüzden şimdilik rahatım. diğer ikisi bir hamle yapana kadar ben de beklicem. gidişat ise sözleneni bizden ayırıp, yola 3 kişi devam edeceğiz gibi. valla bana uyar da. yaşar gideriz öyle.
  11. 69
    Sinir bozar. Böyle bir sorumluluğu alabilmeleri beni hep hayrete düşürmüştür. Bir de evlenip çocuk yaptıktan sonra hedef tahtası siz olursunuz, size de birilerini bulmaya çalışırlar.
  12. 68
    yeni tarihli çeyrek altın 660 türk lirası iken maddi ve manevi olarak biraz sarsandır. yaşıtlarım lütfen biraz altının düşmesini bekleyin ya da teker teker gelin. yoksa evlenmelerinden bana ne.

    edit: 2 gün önce 660 olduğu için yazdım ve yazdıktan sonra baktım ki 671... ağlamıyorum :(
    • 67
      Bir şeylerin vaktinin gelip geçtiğini hatırlatır, insana.
    • 66
      Mutlaka bu konunun bir yerinden size de değeceğini gösterir.

      Bence çok hızlı bir hareket bu.
    • 65
      Evlenmelerine şokla bakıyordum , birinin bebek sahibi olduğunu görünce şok olma seviyem atladı.evli ve bebekli olanlara şok oluyorum artık.
    • 64
      ilkokul arkadaşım 2 sene önce evlendi ve çocuğu var. bu yaz evlenmeyi düşünen arkadaşlarım vardı. ben de mezun olma hayali kuruyorum eyvallah hayat
    • 63
      Evlenmeyi geçip bi de üstüne utanmadan çocuk yaptılar
    • 62
      yavaş yavaş başıma gelmeye başlayan durum. haberi alınca "ulan ben de mi evlensem?" düşüncesi akılda beliriyor, 3 saniye sonra geçiyor.
    • 61
      Masraftır.
      Gitmesen olmaz gitsen elin boş gidilmez. Sıfır kar yüzde yüz zarardır.
    • 60
      Garip bulduğum durumdur. Hayır ne aceleniz var yangından mal mı kaçırıyorsunuz dedirtiyor genelde.
    • 59
      lan yoksa ben evde mi kaldım diye düşündürebilir. hep toplum baskısından bunlar.
    • 58
      son bekar arkadaş da evlendiğinde, insanoğlu evliliğin hiç de öyle sanıldığı gibi bir şey olmadığını anlayacak.*
    • 57
      yakın arkadaşım değilse bitarafımda olmuyor ama geçmişten gelen bir yakınlık varsa bi burukluk oluyor elbet. geçen hafta böyle çocukluktan tanıdığım arkadaşımın düğününe gittim, örf adet herneyse usulü takısını takarken nasılsın nasıl hissediyosun dedim, çok sıkıldım olum dedi. asıl ben sıkıldım olum bi saattir şunu takacağım diye burada bekliyorum sizin nasıl çiftetelli oynayamadığınızı izliyorum diyecektim ama diyemedim tabi orda normalde olsa böyle suratına yapıştırırdım ama yapamıyosun işte. neyse az kaldı az bu geceden sonra bu hengameden kurtulacaksın işte diyip gelini de kutlayıp ortamdan ayrıldım. eve gelip youtube açıp trendler butonuna tıkladım. böyle işte hayat.
    • 56
      Yazın 5 tane düğün var ve hepsine katılmam gerekiyor. Üstelik birisi için de kalkıp izmir’e Gitmem gerek.
      Eğhh yeter, şimdiden daraldım.
    • 55
      değişik hissettiriyor.

      nişan tepsisi tuttum nişan tepsisi bile ne alaka diyordu benim onu tutmama.