kayıt

çıkan her windows sürümünü eleştirme timi

  1. 1
    windows 3.1 zamanlarını sanki hiç görmemiş timdir. gerçi yeni nesilse sanki değil, kesin görmemiş tim aynı zamanda. ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler dünyada her zaman işletim sistemi tekelini elinde bulunduran firmadır microsoft. lan olm bilmem kaç "disket"le windows kurduğumu hatırlarım.. ey gidi.. şimdi windows update olur gibi kendi kendine sistem kuruyor. onlar konuşur microsoft yapar. oyum gates'e.. asdjhnagsdjh..
  2. 2
    bilgisayarı sadece twit atmak için kullanan üyeleri içinde barındıran timdir.

    bir de arada lol falan oynayanlar varmış aralarında.

    sanki bana vikileaks dosyası sızdıracak ibineler.
  3. 3
    genelini fakirlerin oluşturduğu timdir.

    olum takoz gibi cihazları kullanıyosunuz sonra yok geç açılıyor, yok pikseli bilmem ne... yapmayın lan fakirseniz gizli fakir olun, ifşa etmeyin amk kendinizi.*
  4. 4
    içinde bulunduğum timdir. Koskoca şirketler geri bildirim sistemi geliştiriyor bizimkiler "kolaysa kendin yap eheeh cıkıkcık" diye gülüyor. Demekki bu kafadakiler eleştirdikleri şeyleri bir kenara itiyor. İşte bunlar hep cehape zihniyeti arkadaşlar. Bakın buradan söylüyorum, bu sözlükte microsoft'ta "senin yapacağın sisteme sokayım" diye geri bildirim göndermeyen kalmayacak.

    ha bu arada, tabiiki eleştireceğim. eleştirdiğim için yeni sürümü sürüyorlar piyasaya, bu neyin kafası anlayamadım. bunu kalkıp bireysel anlamanın bir anlamı da yok hani.
  5. 5
    yerimi aldığım timdir. yeni sürümün insider preview’unda bile sövebilecek çok yer buldum…
  6. 6
    ortalama uzeri teknoloji bilgimle ne zaman windows surumu cikacagini gorsem yerimi aldIgIm tim. ee her surum bir oncekinden kotu olmasIndI o zaman ya. bill cok bozdu.
    • 10 baya iyi ama vistaya ben de kırgınım.
    • vistaya kim kIrgIn olmadI ki be ya xd