kayıt

fadıl akgündüz

  1. 1
    * (u: aciklama: :()

    veya jet fadıl, 22 ocak 1956 doğumlu siirt'li iş adamı. lakabı 1998'de kurduğu jetpa şirketinden gelir. siirt'te %100 yerli otomobil üretecek bir fabrika açacak olmasıyla gündeme gelmiş, üreteceği yerli araba olan imza, jet fadılın iflas etmesi nedeniyle üretilememiştir. 2003'te yargılanmasına başlanan akgündüz, bir buçuk yıl tutuklu kaldıktan sonra 150 bin tl kefaret ile serbest kaldı. 2008'de davası düşen fadıl akgündüz, mayıs 2009'da tekrar siirtspor'un başına geçti. ayrıca recep tayyip erdoğan'dan önceki siirt milletvekilidir.

    (kaynak: tr.wikipedia.org/...)
  2. 2
    devremülk alanların kiralarını ödeyememiş, mazeret olarak da soma faciasını, anayasa mahkemesi başkanı ve türkiye barolar birliği başkanının konuşmalarını göstermiş olan kişi
  3. 3
    muhafazakar orta sınıfı tokatlamasıyla meşhur bir abimizdir. yine iyi para tokatlamış caprice gold'dan. adanın üst kullanım hakkını aldığı şirkete tek kuruş ödememiş. o yüzden şirket sözleşmeyi feshetmiş. ulan o değil 10 senede o kadar parayı yiyip yine gelip birilerini dolandıracak ona yanıyorum.
  4. 4
    bu ülke insanının yumuşak karnını iyi tespit etmiş açıkgözlerdendir. jet fadıl olarak hatırlandığı dönemlerde dolandırdığı insanları saymaya kalksak buradan devremülklerinin olduğu yere duble yol olur. ama hala bu arkadaş para verenler var.

    insan bu gerçeği hatırladıkça bu hükümet nasıl seçim kazanıyor daha iyi anlıyor. istersen bu memleket insanının evini bas, evdeki herkesi eşiktekinden beşiktekine kalayla küfür kıyamet. sonrada çıkarken bana oy vermezseniz din elden gidiyor de. en az %30-40 arası bir oy potansiyeli sahibi oluyorsun.

    böyle profilde insan bolluğu yaşanan bir ülkede defalarca insanları dolandırmış biri hala insanlardan para toplayabiliyor dini kendi emellerine meze ederek.
  5. 5
    90'lı yıllarda meşhur saadet zinciri olayı vardı. bu sistemden ilham aldığını düşünüyorum. parıltılı vaatlerini emlak üzerinden kurbanlarına sunarak yolunu bulan biridir.

    asıl ilginci, geçmişte pek çok iş batırmış olmasına -ki bunların arasında siirt jet-pa spor da bulunur- rağmen insanların hala daha bu kişinin yaptığı işlere para yatırmasıdır. hayır nasıl bir bağımlılıktır, nasıl bir mazoşistliktir.
  6. 6
    80 jenerasyonunu sondan yakalamış yazarlarca tanınan dolandırıcı.
  7. 7
    siirt jet-paspor'a sergen gibi, alpay gibi büyük topçuları getirmiş adamdır. ama oynamamıştır o ayrı.
  8. 8
    kendisinde parası kalan kişilerin kurduğu fadıl akgündüz mağdurları oluşumunun giriş ücreti 300 liradır.

    nasıl bir adamsa, yanında yöresinde duran ya huyundan ya suyundan. ben böyle bir primitif akümülasyon dalgası daha görmedim !
  9. 9
    Yine dolandırıcılıktan aranan idol kişi.. Siz onu aramayın şayet dolandırılacaksanız o sizi bulur..
  10. 10
    1 milyar tl.. benim tüm sülalemin eline geçen parayı hesaplıyorum.. hesaplarken şunu da düşünüyorum.. bozuk olmadığı için sigara alırken 100 tl uzatıp, para üstü alarak 93.25 tl'yi de eline geçen para olarak hesaplıyorum, yine de totalde 1 milyar lirayı bulmuyor.. yüreğine sağlık fadıl, kralsın!!!
  11. 11
    millet olarak ne kadar unutkan ve salak olduğumuzun kanıtı olan adam. adam ara ara gelip bir grup insanı bir güzel sikiyor. aradan zaman geçiyor, hop adamı omuz üstünde taşıyıp milletvekili bile yapıyoruz. böylesine bir unutkan milletin efendisi bir adamdır.
  12. 12
    (bkz: jet fadıl )

    Didimde 5 yıldızlı oteli vardır kendisinin. Capris isminde. İçerideki arabalar lüks kelimesinin somut halidir. Muhafazakar ve zengin kişilerin yerleridir.

    Not: biraz ilerisinde karşıda kokoreççi var. Kesinlikle tavsiye. Tabiki el arabasında...
  13. 13
    türkiye'nin özeti. binlerce kişiye kendini inandır, peşinden sürükle, çal, dolandır. sonra foyan ortaya çıksın, kaç, yargılan, beraat et. sonra yine insanları kandır, çal, dolandır kaç.
  14. 14
    türkiye'nin en tatlış dolandırıcısı. sürekli dolandırıp hiç yakalanmayan garip bir adam.
  15. 15
    nitelikli dolandırıcılık sebebi ile mahkemeye sevk edilen zamanında siirt jetpa ile hava basan. enayi düdükleyici.

    www.ntv.com.tr/...
  16. 16
    (bkz: yesin koçum)
  17. 17
    nerde bu yiğit adam:d çomarlar yastık altında para biriktirdi, senin muhteşem projelerini bekliyor:D
  18. 18
    doğal seçilim katalizörü diyorum ben bu adama. ne kadar beyinsiz varsa bir değil iki değil üç dört kere bunun projelerine kanıyor, sonra da sürünüyorlar. iki kere allah desin yetiyor. allah de parayı masaya bırak.
  19. 19
    pbs.twimg.com/...
  20. 20
    twitter.com/... ahahahahahahahahahahahahahaha
  21. 21
    kral gene müslüman kerizleri düdükleyip otobüslere bindirecektir.

    pbs.twimg.com/...
  22. 22
    bu ülkede güvendiğim tek insan. dürüst namuslu ve şerefli biri bence.

    parti kursa oy veririm.
  23. 23
    ülkedeki en büyük tokatçı.

    jetkent sitesi, imza arabaları, caprice gold, caprice palace, maldivler'de ada alma işi.

    çiftlik bank şöyle böyle diyoruz. fadıl'ın yanında yellenmedir yellenme. fadıl akgündüz 2002 seçimlerinde siirt bağımsız milletvekili de seçildi. sonra iptal edildi milletvekilliği o ayrı. ama seçildi.

    son vurgununu, yani ada işini 2014 yılında yaptı.

    fadıl akgündüz ölür mü? elbette ölür. fadıllar ölür mü? hiç sanmam.
  24. 24
    Turkiye'de en sevimli dolandiricilik bogaz koprusunun satilmasidir.
    2. Siraya ben fadili koyarim.
    Ciftlikbank bokumu yesin.
  25. 25
    şu an bir yerlerde trendyol'a tepki gösterenleri isim soyisim arşivliyor. hissediyorum.