kayıt

humans

  1. 1
    yeni başladığım bilim kurgu dizisi. henüz 4 bölümü yayınlandı ve bana kalırsa fazlasıyla iyi. konusu itibariyle işte robotlar, yapay zeka, teknolojinin insanoğlunun kontrolünden çıkması falan fıstık ancak konuyu çok güzel işlemişler. izlerken bu durum insanı rahatsız ediyor resmen. bu yönüyle diziyi (bkz: black mirror ) 'a benzettim doğrusu.
  2. 2
    hak ettiği ilgiyi görmeyen bir başka güzel dizi.
  3. 3
    keşfedip izlemeye başladığım zaman beni çok ama çok üzen dizi. çünkü aşırı sakin, robotik bir dizi olmasına rağmen inanılmaz sürükleyici. konu çok güzel. ve bunlara rağmen izleyeni ne duydum ne gördüm. üzdünüz piçler. izleyin şu diziyi.
  4. 4
    ".... beings are a disease, a cancer of this planet" diye devam ettirilebilecek kelime.
  5. 5
    son yıllarda izlediğim en güzel dizilerden. şiddetle tavsiye edilir.
  6. 6
    izlemeye başladığınızda sürükleyen dizi, bıraktığınız anda ise nedense bir daha açasınız gelmiyor. ikinci sezon 5.bölüm'e kadar yaklaşık bir günde geldim. sonrası dediğim gibi altıncı bölüme ne zaman geçerim bilinmez.
  7. 7
    hak ettiği görmeyen güzel bir dizi. henüz good behaviorın şokunu atlatamadım. bu da iptal edilirse olacaklardan ben sorumlu değilim...
  8. 8
    (#1630496) allah belanızı versin!
    aptal saptal dizi dolu amına koyduğumun yeri, şu dizileri iptal ediliyor. jenerasyonunu ayrı, reklamcılık çağını ayrı sikeyim.
  9. 9
    iptaline en çok üzüldüğüm dizilerin başında geliyor kendisi. piyasada saçma sapan bir ton dizi varken bunun gibi dizilerin iptali kanıma dokunuyor.