kayıt

sağlık

  1. 26
    Türkiye’nin en yeni, en gücel personel sağlık sitesi saglikagi.net/... tüm sağlık personelleri için en güncel haberler ve son dakika gelişmeleri.
  2. 25
    Teknoloji en çok sağlık alanında ilerlemiş ve geliştirilen pek çok cihaz ile hastalara hızlı ve etkili çözümler sunulmuştur. Dijital radyografi sistemleri sayesinde anında görüntü olanağı sunulmakta, hastaların hızlı bir şekilde işleme tabi tutulması, klinisyenler içinse daha hızlı bir şekilde görüntü alarak daha hızlı bir şekilde teşhis koyma olanağı sunmaktadır. Flat panel dedektör yani kısaca FPD teknolojisi olarak adlandırılan sisteme dayalı olarak üretilen dijital radyografi cihazları hastanelerde kullanılan en gelişmiş cihaz teknolojilerinden biridir. Dentem Sağlık 1994 yılından bu yana Radyoloji alanında ürün hizmetleri vermekte olan, İRay firmasının Türkiye temsilcisi olarak görev yapan ve bunun yanı sıra Carestream, SMAM X-ray equipment, POSKOM, Browiner, Vılla Radıology Systems, EPSON, EIZO gibi dünya markalarının da çeşitli hizmetlerini sunmaktadır. Bilgi için dentem.com.tr... adresine gelebilirsiniz.
  3. 24
    Değeri ancak hasta olduktan sonra anlaşılıyor.
  4. 23
    Sağlık genel tanımı ile insan vücudunda bir hastalık ya da hastalığa sebep olacak bir durumun olmasıdır.

    www.oxily.com/...
  5. 22
    anne sağlığı, bebek başımı, diş sağlığı gibi bir çok kendi alanında ayrı ayrı kalın kalın kitaplarla ancak eğitim alınabilen konuların bütünüdür.
    www.kidschildrenshealth.com/...
  6. 21
    genellikle kaybedilince kıymeti anlanışılan değerlerden birisidir. onun da bir öncesi zamandır. sağlık zaman gibidir, kaybedince geri dönüşü yok.
    bu nedenle kaliteli ve güvenilir yerlerden bilgiler edinmek lazım. herkes doktor değildir.
    www.saglikvitrin.com/...
  7. 20
    dünya sağlık örgütü(who) tarafından yayınlanan bir deklerasyona göre şöyle tanımlanmıştır; herhangi bir hastalık ve güçsüzlük halinin olmaması, bedenen, ruhen ve sosyal bakımdan tam bir iyi olma durumudur
  8. 19
    sosyal tarafının unutulmaması gereken iyilik hali.

    tanımından çıkarılması gereken ise, sağlık konusunda sorumluluğun tek bir kurumla sınırlı olmadığı gerçeğidir. doktorun yürüyüş yapmasını tavsiye ettiği kişiye bu yolu sağlayacak olan belediye de bu işe dahildir örneğin.
  9. 18
    Dsö' ye göre ruhsal ve fiziksel olarak tam bir iyilik halidir sağlıklı olmak.
    (bkz: değeri kaybedilince anlaşılan şeyler)
  10. 17
    önemi kaybedilince anlaşılan şey.
  11. 16
    sikinin keyfinden önemlidir.
  12. 15
    Allah bozmasındır.
  13. 14
    aşktan paradan daha değerlidir.
  14. 13
    dünya sağlık örgütü'nün (world health organization) tanımına göre sağlık, yalnızca hastalık ve sakatlık halinin olmayışı değil; bedensel ve zihinsel olarak tam bir iyilik halidir.
  15. 12
    WHO derki; yalnızca hasta olmama durumu değil, bedenen, ruhen ve sosyal açıdan da iyi olma halidir.
  16. 11
    kıymetinin çok çok iyi bilinmesi gereken nimet.
  17. 10
    el atıldığında hiçbir zaman işsiz kalınmayacak bir sektör. çünkü insanların yaşadığı bi dünyada hiçbir zaman hastalık ve vücudun homeostazisini koruma olayı bitmez, doğada bile vardır bu homeostazis. insanın olduğu yerde, tıbbi müdahale ve sağlıkla ilgili herşey asla bitmez. en basidinden doğumlar ve ölümler vardır ve bunlar sağlık kontrolündedir. ayrıca ne kadar zor bir iş olsa da insanlara gerçekten yardım ettiğinizi hissettiğiniz ve çoğunlukla da hayır dualarını aldığınız bir alan olması yönüyle de güzeldir, candır, kandır. mezun olunca tak, anında işiniz hazır, benden demesi.
  18. 9
    gençlerin yeni ekmek kapısı haline gelmiş sektör. yaşlı teyzelerin 'aman yavrum sağlıkta çok iş var' mottosuyla yola çıkan bir genç olarak uzun süredir işsiz kalmama sebep sektör aynı zamanda. Esasında çok geniş kapsamlı bir sektörde hangi bölümlerden alım yapıldığını iyi irdelemek lazım. bu arada sektör lafını çok sevdim. seks diyecekmişsin de son anda vazgeçmişsin gibi. misa Biyomedikal mühendisliğin içler acısı hali, att'leri güldürüyor olabilir. her neyse. hayvan gibi sağlık bölümlerine saldırmayın sözün özü. efendi olun. hemşirelere yüz vermeyin. patologları sevin.
  19. 8
    (bkz: sıhhat)
  20. 7
    eskişehir'de bir pideci.
  21. 6
    aksaray'ın merkez ilçesine bağlı köy.
  22. 5
    İzmir'in torbalı ilçesine bağlı bir köydür.
  23. 4
    her şeyin başı.
  24. 3
    uğruna servetlerinizi vereceğiniz şeydir. sağlığınızı düşünün efendim.
  25. 2
    kaybedildiğinde geri gelmesi çok zor.sağlık sorunu yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.