kayıt

hesap ödeyen kız

  1. 1
    günümüz koşullarında çoğu erkeğin kabullenemediği kızdır. bazıları gözüm başım üstüne derken ardından işi sömürgeciliğe dökmüş. bazıları ise kabul etmemek için gurur yapıp aç bir aç günlerce gezmiştir.



    kasaya doğru önden gitti, durdurdum onu kolundan tuttum ve " hayır yapma böyle, alman usulü yapalım " diyerek kasiyere parayı uzattım. parayı uzatan elimi tuttu ve aşağı indirirken " ben alman değilim, konyalıyım " dedi.


    sonra da biz ödetmiş oluyoruz, yok efendim blöf yapıyoruz dimi. illa erkeklik taslicanız.
  2. 2
    Yoktur.


    Dağılabilirsiniz.
  3. 3
    (bkz: esaslı kız )
  4. 4
    vardır.

    hatta sen kim oluyorsun da benim hesabını ödüyorsun, önce elin ekmek tutsun kendi ayaklarının üzerinde dur sonra benim hesabını belki ödersin diyen kızdır.

    acı tecrübe.
  5. 5
    (bkz: harbi kadındır delikanlı )
  6. 6
    Kapitalist devlet gibi sevdiceğini sömürmeyen kızdır.
    Hesabı erkek öder zırvası da nereden çıktıysa artık... nezaketle, centilmenlikle alakası yok.
  7. 7
    (bkz: gonca vuslateri)
  8. 8
    candır. hesap ödeyen kız, en azından ara ara da olsa buna teşebbüs eden kız, evlenilecek karşına alınıp bir ömür seyredilecek kızdır. karşısındaki erkeği yolunacak kaz olarak görmüyordur. erkeğin ve kadının toplumsal rollerini tam olarak kavramıştır. tebrikler ve teşekkürler buradan kendisine gelsin.
  9. 9
    Sevgilisini zor durumda bırakmak istemeyen, sürekli yük olmayı düşünmeyen sevgilidir. Ancak yine de en makbul olanı hesapları alman usulü ödemektir.
  10. 10
    hesap ödeyen erkekten farkı olmayandır. özellikle iki taraf da öğrenci ise kesinlikle birlikte ödenmelidir hesap. birlikte derken atıyorum yemeği sen ödersin, sinemayı karşındaki.

    (bkz: koalamsı kedi)
  11. 11
    öğrenci ise ödemez, çalışıyorsa öder yok yan yatarsa çek verir, düz kalkarsa senetle alınır, amuda olursa taksitlendiririz gibi kalıplara tabi olmadan hayatın gerekliliğini yapan bayandır.

    biz hala birey olmayı öğrenememişiz ki bu tarz sınıflandırmalar yapıp bazı şeyleri kalıplara tutturmaya çalışıyoruz. hoş değil. ufkun arada açılması gereken beyin faktörü olduğunu unutmamak lazım amk.
  12. 12
    (bkz: ne demek kızlar hesap ödemiyor)

    ya çalışıyordur yani eline rutin bir şekilde para geçiyordur ya da yakım bir zamanda hatırı sayılır miktarda para elde etmiştir. Genelde erkekte para olur ya da erkek çalışır durumdadır ve bu yüzden erkek öder. Öğrenciler arasında boyle bir polemiğin olması bile saçmadır.
  13. 13
    (bkz: yıl olmuş 2015)
  14. 14
    bundan 3 yıl önce... babamın 3. lokantasını batırmasıyla borç batağına saplanmış durumdayız.hatta bir ara tefecilerden gelen tehditler yüzünden sokağa çıkamaz durumdaydık. marketin sahibi üst komşumuz olduğundan gündüz evinden çıkarken siparişlerimizi söylerdik çırakla gönderirdi bize.

    böyle bir bunalımın içinde intihar etmeyi bile düşündüğüm vakitlerde görüştüğüm bir kız vardı. beni hayatta tutan onun sesiydi adeta. sürekli görüşmek için telefon ederdi ama içimde bulunduğum durum sebebiyle söz veremezdim sürekli oyalardım. sonra bir gün onu sevmediğimi o yüzden buluşmadığımı söyledi. lan dedim tamam geleceğim. buluşma yerini ayarladık ama benim cebimde 5 kuruş para yok. yol parasını bile marketteki ahmet abiden almış bir şekilde yola koyuldum ama nasıl heyecanlıyım. uzun süre görüşmemenin verdiği özlemle doya doya sarıldık birbirimize. hadi bir yerlerde oturalım dedi yok ya çimlerde oturalım işte temiz hava falan dedim. ama soğuktan çenemiz titriyor o derece. oturduk bir kafeye. çok özlemiştik birbirimizi. gözlerine bakmaya doyamamıştım.

    sohbet muhabbet derken kalkalım mı dedi olur dedim ama kafamda deli sorular var ne yapacaktım? bir baktım çıkarmış parayı al dedi önce yalandan itiraz etsem de aldım. gözlerim doldu ağlayacağım ama zor tutuyorum kendimi. hesabı ödedim ama sesim bile çatallaştı dokunsalar ağlayacağım. sen dışarıda bekle lavaboya gidip geliyorum dedim. ulan girdim tuvalete hüngür hüngür ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zar zor toparladım kendimi ama gözlerim kızarmış. çıktım karşısına sarıldım bu sefer omzunda ağladım binlerce kez teşekkür ettim. o da ağladı. dayanamaz böyle şeylere zaten. o günden sonra defalarca buluştuk. bir daha hiç hesap ödetmedim. geçen yıl çocuklarımın anası olmayı kabul etti. evliliğimizin birinci yıldönümü... çok mutluyuz.... alkdşakdaşa lan uydurdum ya bu tarz hikayeler çok hoşuma gidiyor, okuyunca ne kadınlar var diyorum bize de gelen babalemun bana bunu al babalemun bana şunu al. neyse.....

  15. 15
    Salaktır. Yok ya direk beyinsizdir.

    Erkek dedigin hesabi ödiyecek hüleyynnn.
  16. 16
    (bkz: kız gibi kız )
  17. 17
    normaldir.
    olay cinsiyetten ziyade kimin para kazandığıyla ilgili bir durum.
    kimsenin babasının parasını limonataya,biraya harcatmam ben sori.
    ikimiz de öğrenciysek zaten herkes kendi parasını öder. ikimiz de çalışıyorsak da herkes kendi parasını öder. ama yok ben kazanıyorsam ben ısmarlarım. o kazanıyorsa o.
    ha yemeği sen ısmarladıysan sinemayı o ısmarlar,içkileri o aldıysa kokoreci sen ısmarlarsın. mevzu o değil. mevzu bunun hesabının yapılmaması gerektiği ve erkeklerin "karıya para mı ödeteceğiz lan elin adamının yanında?" triplerinin çok kıro olduğu.
  18. 18
    Şımarık değildir.
  19. 19
    Hesap geldiği zaman, numara yapıp bahane bulmaya çalışan kişilerden daha samimidir.
  20. 20
    benim arkadaşlarımdan biridir bu kız.
  21. 21
    Hesap ödemenin cinsiyeti olmadığını düşünerek söylüyorum ki gayet normal biridir.

    Kim çıkarıyor bu "erkek hesabı öder" saçmalıklarını?
  22. 22
    benim bu. çok abartılcak bi olayı yok. bazen de ben değilim o zaman da abartılcak bişi yok. kefenin cebi yok ya para altı üstü. onun da çok abartılcak bi şeyi yok.
    sakin olur musunuz.
  23. 23
    Olsaydı abim şarkı yapmazdı.

    youtu.be/...
  24. 24
    bu benim. kesinlikle hesabımı ödenmesinden hoşlanmam. anammısın babammısın da ödüyosun. tamam seni çağırır davet eder o ayrı bir mesele. ama gelipde önümde ödemesin.
    • Misinlar komple birlesik yazilmis hesap odeme ehliyetin yok bacim
    • hayır tabi önünde ödemesin tabi ama adam hesap öderken peşinden gitmezsen önünde ödememiş olmaz mı :D gitme ^^
    • o sürüklüyo dimi peşinden ^^ neymiş çok param var intibası yaratmakmış bilmem ne :D erkek ikiyüzlülüğü işte hiç sevmiyom ^^
  25. 25
    Bu erkeklerde ki hesap ödeme çılgınlığını anlamış değilim. Hayır aramız bozulunca haram zıkkım etmek için mi ödüyorsunuz acaba :d