kayıt

hazreti muhammed

  1. 1
    (bkz: muhammed bin abdullah )
  2. 2
    müslümanlar tarafından ismi zikredildikten sonra "s.a.v." eklenen, son peygamber.
  3. 3
    dünya üzerinde yaşamış en başarılı senaristtir. kendinden önce anlatılagelen tüm hikayeleri alıp, üzerine neredeyse hiçbir şey koymadan, kendi ayetlerini tekrardan başka bir edebi derinliği bile olmayan bir kitap bastırmıştır. ayetleri paşa gönül kriterlerine göre indirdiği, birazcık araştırmayı seven her bireyce kolayca anlaşılabilir.
    ama saygıyı hak eder doğrusu.çok akıllı bir abimizdir. ahirette şefaatine talibim abi.
  4. 4
    1935 yılında amerika anayasa mahkemesi tarafından dünyanın en büyük adalet sağlayıcısı olarak gösterilen insan.
  5. 5
    adaleti de amerikan adaleti gibidir.
    biat et yoksa karın kızın ve kabilende sikilecek kim varsa sikeriz diğerlerini öldürürüz. mallarını kalpleri islama ısındırmak adı altında mekkenin güçlü adamlarına rüşvet veririz.
  6. 6
    hemen her ortamda, hemen her sözlükte kendisine karşı olan ve halk arasında atayiz olarak nitelendirdiğimiz türün örnekleri tarafından sözlüğümüzde de saldırıya uğramaktadır. demiyoruz ki "illa inanacaksın". inanmayabilirsin, karşı olabilirsin ama liselivari bir tarzda saldırman, hıncını bir entryde alamayıp ikincisine girişmek nedir? sonra bu türler saygı beklerler, göremeyince "müslümanlar çok rererö" derler, şimdi iki entry düzdünüz, orgazm oldunuz, birazdan da facebook'ta karikateist'e falan gidersiniz zevkten dört köşe olursunuz.

    not: birazdan ya cevap entrysi gelecek ve sol frame foruma dönüşecek ya da nickaltımdan ayar vermeye çalışılacak.
  7. 7
    islam dininin peygamberi, akıllı tüccar
  8. 8
    ateistler tarafından en çok saldırıya uğrayan peygamberdir. bir kere de görmedim ki diğer peygamberler hakkında bir iki şey zırvalasınlar. aynı şey ha keza, dinler için de geçerli. kapasitesiz türk ateisti sadece islam'a bel altı çalışır. kökünüzün dibine kibrit suyu.
  9. 9
    diğer din ve peygamperlere saldırılar görmek isteyenler; avrupa, amerika, israil sözlüklerini okuyabilirler.
  10. 10
    kendine biat edilmesse cennete de girilemeyeceğini söyleyerek ümmetinin başka kimseleri peygamber kabul etmesini taa en başından engellemiş olan zeki devlet adamıdır.
    yani şöyle ki; siz allaha inanıyor, yap dediklerini yapıp, yapma dediklerini yapmıyorsunuz. kuranda senden istenenleri harfiyen yerine getiriyorsunuz ama hoooop dur bakim muhammedi eleştiriyorsan sana huri değil zebani var.
    şöye düşünelim. hoca var bitane atıyorum maliyet muhasebesi hocası. tüm kitapta yazan ne varsa yazılı kağıdına dökmüşsün 100 bekliyosun ama adam kaldırıp 0 verdi.
    bu duruma itiraz etmezmisin?
    sen etmessin biliyorum ben senin mantaliteni.
  11. 11
    dünyanın en zeki insanlarındandır.
  12. 12
    birkaç kendini bilmezle kirlenmeyecek insandır.
    evrenin yaratılma sebebidir.
    (bkz: gittiğinde görürsün)
  13. 13
    tabi ki de kendisine iman edilmezse cennete girilmez. bir din var, kuralları belli. bu dinin elçisine inanmazsan dine nasıl inanıyorsun? hem zorla "bana inanacaksınız" demiyor ki. ümmeti zaten ona inanarak geliyor, inanmayacak olsa ümmetinden olmazdı değil mi? hem zaten sadece hz.muhammed değil tüm peygamberlerin dedikleri allah'ın dediklerinden farklı olamaz. yani allah şöyle buyurmuş peygamber onu değiştirmiş diye birşey yok canlarım. inanmazsan baştan kabul etmezsin, dine inanıyorsan peygamberin dediğine inanacaksın, mantık bunu gerektirir.
  14. 14
    müslümanların -sadece türkiye'de gördüm gerçi- muhammed bin abdullah'tan bahsetme biçimi. bu arkadaşın dinine inanmayan dostlardan ricam lütfen bu adam hakkında yazacaklarınızı muhammed bin abdullah başlığına yazmaları. gerekirse buraya bkz. verirsiniz.

  15. 15
    kusursuz insan.
    bazı beyin yoksunları tarafından sürekli taşa tutulan son peygamberdir.
    kestirip atmak kolay tabi, ancak bu kur'an'da ta o zamanlardan söylenmişti.
  16. 16
    daha kurduğu cümleye virgül getirecek kadar imla bilmeden "kur'an" yazanların peygamberi. "o kesme işareti nereden geldi?" diye sorsak google'den araştırır bunun savunucuları.

    tanım: allah'ın seks hayatı uğruna ayet gönderdiği kişi.
  17. 17
    kesme işareti havadan geldi diye değerinden bir şey kaybetmeyecek peygamberdir.
    "kur'an"ı bilmem kaç yıl önce yazdığı söylenilen peygamberdir. yazmak mı? o sadece bir elçiydi. zaten o kitabı yazabilecek bir kişi bulabilirseniz diyecek hiçbir şey yoktur ki bu imkansızdır zaten.
    * tanım: yanlış kesme işareti yüzünden bile kötülenmeye sebep çıkarılan peygamberdir. bu da zaten onun ne kadar değerli olduğunu ortaya koyuyor.
    * *
  18. 18
    o kitabı yazabilecekler (bkz: hazreti isa ), (bkz: musa ) bunlar semavi dinlerin sadece ve o kitapta yazılanların çoğu sümer, mısır mitolojileri tarafından yazılmıştır.
  19. 19
    ateistlerin hakaret yağmuruna tuttuğu, hakkında bilinen şeyleri değiştirip bilmeyenlere kakalamaya çalıştığı, dünyaya gelmiş geçmiş ve gelecek en güzel insan. diğer yazarlar gibi uzatıp kavgaya dahil olmak istemiyorum. siz o kurduğunuz dünyada doya doya yaşayın, diğer dünyada sıcaktan yaşayamayacaksınız.
  20. 20
    kendisine karşı olanların, getirdiği dine inanmayanların üslubuna bakıyorum da hiçbir şey diyesim gelmiyor. cidden sinirleniyorum. dedik ki inanmayabilirsin, bu senin özgürlüğündür, ama inananlara da karışma arkadaşım. bu nasıl bir kuyruk acısıdır ki ısrarla aşağılık bir üslupla saldırıyorsunuz? islam'a inanmaman (belki de sevmemen) herkesine eşit olduğu bir platformda hakaretler yağdırmanı gerektirir mi? o çok eleştirdiğiniz cemaat kafasının faşizmini siz yapmış olmuyor musunuz? kendinizden başkasına nedir bu öfke? tartışırsın eyvallah ama üslubuna çekidüzen vereceksin! kendine nasıl davranmasını istiyorsan karşındakine de öyle davranacaksın. anoktagnoktainokta reyiz vardı alem'de. burada da var. adam inanmıyordu ama merak ediyor, öğrenmek istiyordu. seviyeli bir şekilde konuşuyorduk. ne hakaret vardı ne itham. çok da severim kendisini (saygılar reyiz). ama siz ciddiyeti, saygıyı hak etmiyorsunuz. bilmem kaç tane karısı varmış, 9 yaşındaki kızla evlenmiş. ulan 1400 sene öncesinin arabistan şartlarına 2013 türkiyesi'nden bakarsan tabi garip gelir. kur'an'da der ki (ayın harfi kelimenin orjinalinde var aydıncığım, google'dan bakmadım) bulüğ çağından itibaren sorumlusunuz. yani hz.ayşe (hazret saygı göstergesidir, sadece türklerde olması yanlış olduğu anlamına mı geliyor?) bulüğ çağında olmasa evliliğe nasıl izin verilir. hz.muhammed, kur'an'ı kendi yazmış olsa kendisiyle ters mi düşerdi? ha turan dursun forumlarında yarım yamalak işinize gelen bilgileri paylaşıp aydınlanıyorsanız bilmem. esirlerle evlenmişmiş. birincisi o kabilenin adetine göre hüküm veriliyordu, ikincisi kadına soruluyordu. hemen o gece zifaf olduğu bilgisine nereden ulaştınız bilmiyorum.


    not: yönetimden rica ediyorum. seviyesizliğin önüne geçilsin. benim dinim bana, onun dini ona.
  21. 21
    muhtemelen şimdiki ateistleri görse affedecek olan güzel insan. ben muhtemelen diyorum ama o taif' de taşlandığında bile, bilseler yapmazlardı dedi. yani muhtemelen filan değil kesin affederdi bu hırboları. neyse allah sizin kalp gözünüzü açsın ateist kardeşlerim. ne diyeyim yani sizin için.
  22. 22
    okuma yazma bilmeyen kitap yazarı. neyse güzel sistem kurmuş, toplumsal analizler filan yapmış. demek ki öngörülü bir insanmış. onu bunu geçelim de bütün o yazdıklarını nereden öğrendi bu adam yahu. neyse ne diyorduk kapasitesiz türk ateisti.
  23. 23
    bazı dangalak kafaların dediği tabirle okumamış sadece hafızasında tutmuş peygamberdir. ulan şunca yıllık komünistim, bir liberalin cahiline, iki ateistin cahiline laf anlatamadım arkadaş. ayetlerde peygamberin kitap inmeden önceki dönemde okuma yazma bilmediği sabittir. sonraki döneme dair ise kesin herhangi bir şey yok. islam içerisinde tartışmalı konular bunlar. inanmıyorsanız inanmayın ıbılına koyduklarım. çıldırttınız sabah sabah beni. inşallah bu söyledikleriniz götünüze girer diğer sözlüklerdeki gibi, o zaman ip adreslerinizi bizzat ben gülerek dağıtacağım yetkili mercilere emin olabilirsiniz.
  24. 24
    ateistlerin saptırma meraklısı olduğunu oraya çıkaran yüce insan. sonra vay efendim niye komünistim dedin. niye diyeceğim ulan, o şekilde de laf anlatamadım, müslüman kimliğimle de laf anlatamadım. değil ateist ister pastafaryan ol, ister deist, ister agnostik her ne sikim olursan ol. kutsallarıma saldırdığın noktada hadi senin istediğin olsun bütün kimlikleri bir kenara koyar içimdeki hanzoyu ortaya çıkarırım ki ben dinimi çok iyi bilmediğimi zaten biliyorum. ilahiyatçı değilim fakat bir inançsızdan daha fazla bildiğim kesin olmakla birlikte, inançsıza laf anlatma, kanıt sunma yükümlülüğü de bu durumda inançlı olan ben gibilere düşüyor fakat adama ne anlatsan karşındaki zaten daha fabrika çıkışında kalbi mühürlü çıktığından anlamamakta ısrar ediyor. der tiger von kreuzberg isimli yazarımızın da dediği gibi, ben sözlük tecrübem boyunca anoktainoktagnokta gibi yazarlarla da tartıştım ki bilen bilir o da ateisttir fakat sizin uslubunuz daha bir ayrı, içimdeki adrenalini arttırıyor anlatabiliyor muyum arkadaşım. mesela ben iyi bir insanım ama o şimşeklerle beynim metaforlar üretiyor bazen kendime bile inanamıyorum. her neyse tek bir şeyden dolayı kendi adıma özür diliyorum. bundan sonra istediğinizi yazın. herkes istediğini yazmakta özgürdür. kimse kimseye müdahale edemez o konuda. üstteki entrymdeki son cümlemden dolayı özür diliyorum.
  25. 25
    Gelen son peygamberdir. Geleceğine dair kitaplarda işaretleri vardır. İslam Dinin peygamberidir. Tam bir insanlık örneğidir. Bakınız: O zamanlar kız evlatlar diri diri toprağa gömülürken Efendimiz (s.a.v) buna karşı cıkmıstır. Kölelik varken herkes eşit demiştir. Ey! Benim bilmeyen kardeşim. Atıp tutmak kolay. İnanmamak Sormamak kolay. Aç oku hayatını. Kulaktan dolma , ipe sapa gelmez laflarla çıkmayın karşımıza. Bir turkudur tutturuyonuz. Kan emici terörist. Arkadaşlar gelmeyin böyle oyunlara. İşte adamlar tek istediği bu. Bizi savaşta ele geçiremeyince anladılar ki bunların elinden dini, kitabı, saygıyı alırsak ancak o zaman yeneriz. (bkz: Winston Churchill şöyle diyor:"Bu Kur'an Müslümanın elinden alınmadığı taktirde İngiliz imparatorluğuna rahat yoktur.''Halk düşmanı yok edecek böyle bir silah keşfetmenin sevinciyle dağıldı.Bu olay 18 Mart 1915'te cereyan etmiştir. Ben daha bişi demiyorum yorum sizin