kayıt

sevgilinin beklediği romantik sözleri söyleyen erkek

  1. 1
    ilişkinin başlarında bütün erkekler en piç fırıldak olanı bile bir sevgilinin istediği beklediği kıvanç tatlıtuğ mavi jeans reklamlarındaki gibi en anlamlı sözleri söyler , ne zaman ilişki ilerlemeye birbirini tanımaya başlarsın erkek kızın yanında osurmaya başladığı zaman kız gülerek hayvansın aşkım dediği zamanlar gelir işte o zaman bu erkek bu romantik sözleri bırakır . erkeğin bırakmasının nedeni öküzlüğü değildir aslında öyle olsa zaten kızı bağlayamaz ve bu zamana kadar hiç böyle bir söz bile söylememiş olması lazım , kritik aşama bu zamanlarda erkek romantik bir söz söylediği zaman kızın kahkaha atarak aşkım ya nereden okudun bu sözü demesi ile ipin ucu kaçar .
  2. 2
    ilişkiden ilişkiye, erkeğin eşinden eşine göre değişebilecek durumdur. eş derken karısından demek istemiyorum. bazı ilişkiler yüksekten başlar aşağı doğru iner bu türkiye gibi ilk ilişkisini genelde üniversitede yaşayanlar yüzünden olmaktadır yani adamın ilişki nasıl yürütülür fikri yoktur. gerçek, sağlam temelli ilişkilerdeyse bu tür samimiyetler yavaş yavaş kazanılır ama kalıcı olur. ve bu sözler, bu romantiklikler baki kalır.
  3. 3
    piçtir başka erkekleri düşünmez bazılarıda ılıktır
  4. 4
    Yanağını sıkıp gidiktan opulmesi icap eden erkektir. Milli parklarda koruma altına almak lazimdir. Zira soyları tukenme tehditi altındadır.
  5. 5
    saçma erkektir . Yaratıcılık yoktur . Beklediği seyleri herkes söyleyebilir . İs odur ki kendince tahminler yapıp sonuçta onu şaşırtmaktır .
  6. 6
    sevgilinin duymak istediği romantik sözlerin en azından bir kısmının içeriğiyle ilgili kafasında soru işaretleri olan erkek ise bu abi, ayrılmayı düşünmelidir. örnek : - aşkım/ahmet-mehmet beni seviyor musun? + no files found



  7. 7
    (bkz: hepsini yapabiliyorum ama gözlerimden ateş çıkartamıyorum)
  8. 8
    (bkz: ben)

    Suyu verdim çayıra çayırım hamurlansın, sevdiğim bizim evde ellerin hamurlansın

    Romantiklik seviyem = ismail Türüt
  9. 9
    Terkedilmesini kolaylaştıran erkektir
  10. 10
    O, yeterki gelsin ben ona söylerim.
  11. 11
    stratejik derinliği olan erkektir.
  12. 12
    "alnından öpülesi erkektiir malum kadınları anlamak zor iş. adam sözlerine kadar nalamış
  13. 13
    (bkz: balık burcu erkeği)
  14. 14
    (bkz: top)